Hozzászólás ideje: 2009. Október 30.15 éve Na most ez egy liter lenne? A hekto prefixumot frenkie kifelejtette
Hozzászólás ideje: 2009. Október 30.15 éve Na most ez egy liter lenne? Pontosan. Jövő hét utáni hét elején pontosítunk, hogyan lesz az egész.
Hozzászólás ideje: 2009. Október 30.15 éve Majdnem megtörtént az a fiaskó, hogy erre az időpontra is egy elhalaszhatatlan programom alakult, de végül aztán mégse: ugyhogy szinte biztosan kijelenthető, hogy én is megyek
Hozzászólás ideje: 2009. Október 30.15 éve Szerző A földön egész jó aludni, ha eléggé alá van párnázva
Hozzászólás ideje: 2009. Október 30.15 éve Szerző Majdnem megtörtént az a fiaskó, hogy erre az időpontra is egy elhalaszhatatlan programom alakult, de végül aztán mégse: ugyhogy szinte biztosan kijelenthető, hogy én is megyek Remek
Hozzászólás ideje: 2009. Október 30.15 éve Majdnem megtörtént az a fiaskó, hogy erre az időpontra is egy elhalaszhatatlan programom alakult, de végül aztán mégse: ugyhogy szinte biztosan kijelenthető, hogy én is megyek Nagyszerű! Meg is nézzük amit megbeszéltünk.
Hozzászólás ideje: 2009. Október 30.15 éve Nagyszerű! Meg is nézzük amit megbeszéltünk. A helyi kocsmát? Bomarr: Bravó.Örülök, hogy eltudsz jönni.
Hozzászólás ideje: 2009. Október 30.15 éve Jönnöd kell, hisz megbeszéltük, hogyan fogunk sakkozni... Bár akkor azt hiszem, mi is ott alszunk Ody mellett
Hozzászólás ideje: 2009. Október 30.15 éve Jönnöd kell, hisz megbeszéltük, hogyan fogunk sakkozni... Bár akkor azt hiszem, mi is ott alszunk Ody mellett Mivel sakkoztok? Pálinkás poharakkal?
Hozzászólás ideje: 2009. Október 30.15 éve Mivel sakkoztok? Pálinkás poharakkal? Minden leütött figura után fel kell hörpinteni egy pohár páleszt
Hozzászólás ideje: 2009. Október 30.15 éve Egyébként ezzel kapcsolatban az a sztori, hogy tényleg van ilyen sakk készlet. Poharakból áll. Volt lakótársam vett egyet karácsonyra a tesójának, de végül annyira megtetszett neki, hogy inkább mást adott, ezt meg megtartotta magának
Hozzászólás ideje: 2009. Október 30.15 éve Minden leütött figura után fel kell hörpinteni egy pohár páleszt Ez jó meccs lehet Garantált a jó hangulat
Hozzászólás ideje: 2009. Október 30.15 éve Ez jó meccs lehet Garantált a jó hangulat Én majd nézem őket, és leütnek bábút akkor iszok. Vigyek egy kis sütit? Kb. mint a nyárira.Mindenképpen, de lehetne olyan kérés, hogy sósat?
Hozzászólás ideje: 2009. Október 30.15 éve Szerző Mindenképpen, de lehetne olyan kérés, hogy sósat? Sósat nem tudok Én meg a szokásos salival készülnék, ha nem bánjátok. Nem
Hozzászólás ideje: 2009. Október 30.15 éve Én meg a szokásos salival készülnék, ha nem bánjátok. Nem bizony! Isteni lesz. Karrde sajnálom a sósat.
Hozzászólás ideje: 2009. Október 30.15 éve Só csak van otthon. Viszel pl csokitortát, ott meg megsózod előttük
Hozzászólás ideje: 2009. Október 30.15 éve Én tudok valami egyszerű sós-magosat (amit az egyik klubnapra is vittem, ha az megfelel), azt előző este gyorsan megtudom sütni. Szerkesztve: 2009. Október 30.15 éve - Pildi
Hozzászólás ideje: 2009. Október 30.15 éve Mindent nagyon szépen köszönünk.Na de ki hozza a piát? Be kell nézni majd a SPAR -ba.
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.