Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 11.19 éve Szerintem ha már felmegyünk, akkor dumálni kéne, nem filmet nézni. Szerintem. Donát. Szerintem filmnélküli tali,szerintem. (csirkés srác)
Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 11.19 éve Mit szólnátok egy : X-men3-hoz vagy Karibtenger Kalózai2-höz esetlek egy Superman visszatérhez? Karib és Supi jöhet
Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 11.19 éve Szerző Úgy nézem, hogy ebből nem fórumtali lesz, hanem néhány fórumozó kötetlenül csinál valami közös programot
Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 12.19 éve néhány fórumozó kötetlenül csinál valami közös programot Lehetőleg minél több fórumozó, és elsősorban jól érzi magát:)
Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 13.19 éve Kezd durván kitolódni a fórumtali. Attól félek, ebből már csak az lesz, hogy októberben a klubnapon fogunk összefutni...
Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 13.19 éve Szerintem 2011. Aug 33.-án talizzunk. Jajj ody az olyan közelvan.Akkor nem érek rá.
Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 13.19 éve Szerintem 2011. Aug 33.-án talizzunk. Akkor előkaparom a garázsból a Deloreant
Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 13.19 éve Akkor előkaparom a garázsból a Deloreant Augusztus 33.-ára is tudsz ugrani? Mert akkor nekem is kell. Oly régóta szeretnék már Május 40-be lenni.
Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 13.19 éve Simán, ez egy specko Delorean, még február 30-ába is mehetsz
Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 13.19 éve Akkor előkaparom a garázsból a Deloreant Időgépet csináltál egy Deloreanből? Na de Doki. És a Plutónium? Vegyen magához mégegyet a visszaútra.Tudja mitörtént a multkor. Szerkesztve: 2006. Augusztus 13.19 éve - Derb
Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 18.19 éve akkor már legyen a tali 1977 májusában a Chinese előtt... hú szeruintetek mennyibe kerülne egy jegy a premierre?
Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 18.19 éve akkor már legyen a tali 1977 májusában a Chinese előtt... hú szeruintetek mennyibe kerülne egy jegy a premierre? Az infláció miatt nem olyan sokba szerintem.
Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 18.19 éve Ha már itt tartunk enyi erővel mehetnénk a válagatásra,hogy mi játszuk el a szerepeket. A szerepet úgy is tudnánk fejből. Majd én vállalom Jabbát.:-D
Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 21.19 éve A twi'lekekből csak a nők jönnek be Mért ő Twilek? Csak hulyéskedek. Kicsit eltértünk a fórum témától. Akkro milegyen a Fórumtalival?
Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 21.19 éve Szerző Annyi van, hogy lesz majd Csak a mikor a legfőbb kérdés.
Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 21.19 éve A twi'lekekből csak a nők jönnek be Oola szívesen lennél?
Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 21.19 éve Nem, de Oolaval szívesen lennék ez egy kicsit erős volt.
Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 21.19 éve Rossz az, aki rosszra gondol. De ki mondja, hogy az rossz?
Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 21.19 éve Rossz az, aki rosszra gondol. De ki mondja, hogy az rossz? Nem mondtam semmit. De tényleg eltértünk a fórum témától. De lehet,hogy átkéne nevezni és átteni a topicot. Lehetne.Ki ki vagy mi akarna lenni a SW Saga-ban.
Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 21.19 éve Nem mondtam semmit. De tényleg eltértünk a fórum témától. De lehet,hogy átkéne nevezni és átteni a topicot. Lehetne.Ki ki vagy mi akarna lenni a SW Saga-ban. Tessék a topik témánál maradni! Nem pakolunk semmit sehova. A többi off-ot törlöm.
Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 31.18 éve Hát ez nem semmi, lassan nem ártana megcsapkodni a rendszergazdát
Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 31.18 éve Hát ez nem semmi, lassan nem ártana megcsapkodni a rendszergazdát Én nem tudom mit csinálnak, de ha nem lesz minden úgy ahogy volt régebben, akkor elválnak útjaink.
Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 31.18 éve Hát ez nem semmi, lassan nem ártana megcsapkodni a rendszergazdát Bezony
Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 1.18 éve ez egy kicsit erős volt. Hát igen. Valahogy eddig nem néztem ki Dzséjtből, hogy szeretné ő is rankoreledelként végezni.
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.