Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Vazz...jobb ha hozom a testőrésem :lol::peace:

Egyébként ha Dzséjt nem lát majd mégse 3D-ben, ettől függetlenül tudja élvezni a filmet szemüveg nélkül? A képminőség még tűrhető szemüveg nélkül?

Hozzászólás ideje:
Egyébként ha Dzséjt nem lát majd mégse 3D-ben, ettől függetlenül tudja élvezni a filmet szemüveg nélkül? A képminőség még tűrhető szemüveg nélkül?

Elég szellemképes...

Szerkesztve: - kolmilan

Hozzászólás ideje:
A képminőség még tűrhető szemüveg nélkül?
Csak annyira, mintha egy szellemképes adást nézne. Ha koncentrál, akkor akár élvezheti is, de utána/közben fájni fog a feje.
Hozzászólás ideje:

Talán ha nem is lát rendesen 3D-ben a szemüveg többnyire korrigálja a képet..Vagy ki tudja.

Pildi panaszkodott még a múltkor, nem látott 3D-ben?

Hozzászólás ideje:
Talán ha nem is lát rendesen 3D-ben a szemüveg többnyire korrigálja a képet..Vagy ki tudja.
Semmin nem változtat a szemüveg. Ha nem látsz térben, mintha üvegen néznél át.
Hozzászólás ideje:
Pest szinte járhatatlan. Remélem reggelre jobb lesz a helyzet.
Az ilyesmi mindig csak a havazás elején gond, aztán valahogy a BKV megembereli magát. Nálunk nemrég ment el az utcán egy hókotró, pedig semmi kis mellékutcában lakunk - ha ide jut, akkor gondolom, a főutvonalakon is van elég. :lol:

A durva havazás és az ítéletidőre való tekintettel más közlekedés eszköz után kellett néznem.. :peace:
Ez nekem is tetszene. ;)

Pildi panaszkodott még a múltkor, nem látott 3D-ben?

Pontosabban azt írtam, hogy ha nem pont merőlegesen néztem a vásznat, vagyis kicsit elfordítottam a fejemet oldalra, akkor meglódult velem a kép. De ez egy kis természetfilm alatt történt, ami nem kötött le annyira, és fél szemmel a gyerekekre is kellett figyelnem, mert mindig volt valami kérdésük, szóval nem annyira voltak ideálisak a körülmények. :D Most nem lesznek ilyen figyelem elterelő tényezők, így van remény, hogy élvezni tudom majd. :hmm:

Szerkesztve: - Ody Mandrell

Hozzászólás ideje:

Továbbra is jelentős késésekkel közlekednek a vonatok, főleg a váltók közé szorult hó miatt. Vigyázzatok magatokra!

Alternatív közlekedési eszköznek sebesség szempontjából inkább a tauntaunt javaslom, a lépegetőt még Luke is simán lesprintelte. :lol: A pesti dugókban viszont a lépegető kétségtelenül előnyösebb... :hmm::peace:

(Azért tetszik, hogy esik 10-15 cm hó és Bp közlekedése "megbénul", amit szépen bemutatnak könnyedén közlekedő személyautóból készült videón... Igaz azon a honlapon nem írták, hogy megbénult a közlekedés... Ha ennyi hótól "megbénul" a közlekedés, kíváncsi lennék mit szólnának ahhoz a 30-35 cm hóhoz, ami Somogyban esett, és már a szél is hordja?)

Szerkesztve: - Gyoka Lamaro

Hozzászólás ideje:
De rossz felkelni vasárnap reggel ilyen korán..

Kinézek az ablakon, csak a méteres hófalak mindenütt. Remek lesz az utam :hmm:

A cél lebegjen a szened előtt! ;):peace::lol::D

Hozzászólás ideje:
A hajnali vonatok nálunk negyven percet késtek. Mikor indulok addigra csak lecsökken ez az idő :peace:

Nem vagy még vonaton? Ejjnye! :lol:

Hozzászólás ideje:

Hölgyeim és Uraim!

Felkészülni induláshoz!

Jól öltözzenek be azt ajánlom, ez itt nem Kenzesz többé! Ez itt a Téli Budapest!

Lesznek akik meghalnak közülünk az úton! De nem adjuk fel! Eljutunk az Aréna Plázáig! Eljutunk és megmutatjuk, hogy a Star Wars SAGA topiclakóival nem lehet holmi Na'vi jegyszedőknek packázniuk! Szálljanak hát nyeregbe Hölgyeim és Uraim!

Indulás!

Hozzászólás ideje:

Remélem tiszta lesz a leszállópálya az Aréna mellett :peace:

Bazz, olyan "pihent" voltam hajnalban, hogy megtaláltam a közelgő képsorozathoz a főcímet, előtérben Frenkievel. Szóval:

Frenkie goes to Hollywood: Rela....izé...öööööö...IMAX! :lol:

Hozzászólás ideje:

Remek volt a tali.A forralt bor is fantasztikusan finom volt.Kár hogy többen nem tudtak jönni, hallottam valami kóla kiöntés forgott fent.

Tenel Ka: Köszönjük a kókuszgolyót, nagyon finom volt.Úgy érzem megint sikerült egy fantasztikus napot összehoznunk.

Hozzászólás ideje:
Osztán a Mogorva nyár meg a Hold forró jegén ott volt-e? :)
Igen, már nálam vannak a könyveid. :) Ha az egyéb fontosban nem olvasnád :D

A tali tényleg remek volt utána, nagyon jól esett az a pár bögre forralt bor. :) Készült pár kép is, majd holnap felrakom.

Bár kevésbé lett volna hideg és nagy a hó... Emiatt páran nem értek fel, meg hamarabb kellett hazaindulniuk :), a mozis felborult üdítőről meg már nem is beszélve - az én táskám is elázott benne. :clap2: Este pedig sokat kellett várnom a buszra, így teljesen átfagytam, mire hazaértem. De ezen kellemetlenségek ellenére jó volt ez a mai nap. :)

Hozzászólás ideje:

Én is élveztem a mai napot, de kétségtelen, hogy a legviszontagságosabb fórumtali címet is kiérdemli. Az, hogy szétfagytam nem kifejezés. Ráadásul hazafelé a vonaton nem volt fűtés. Ami persze vagy egy órát késett.... Szegény Karrde -t majdnem otthagytam egy gyorsvonat miatt, de aztán mégis vele tartottam. :) Örülök, hogy többeket is megismerhettem végre személyesen is. Lara és a barátnője, Tenel Ka és egy ismeretlen tag, akiről csak a legvégén tudtam meg, hogy ő maga Ortis. :clap2: Először nem tudtam hova tenni, hogy miért puszilgatja Karrdet pl.... Bocsi Ortis én csak a régi képeidről ismerlek, akkor egy más ember voltál. :) Örültem, hogy kolmilan is el tudott jönni, bár Jake -et hiányoltam.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.