Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
Foglald a helyet. :)

A helyet is és a hordót is. :) De ne túl későn gyertek, mert akkor lehet hogy az asztal alatt leszek már. :)

Karrde:Amit beszéltünk el tudnád hozni(Harry Potter-filmek és a két Zahn-könyv)?Előre is köszönöm szépen.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
Karrde:Amit beszéltünk el tudnád hozni(Harry Potter-filmek és a két Zahn-könyv)?Előre is köszönöm szépen.

Már gondoltam rá, hogy írok a témával kapcsolatban :) Hozom őket, és nagyon szívesen :)

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Remek :D

Phobos, tudod hozni a filmjeim vagy maradnak még? Csak azért kérdezem, mert akkor hozok tatyót, amiben elférnek majd :D

Hozzászólás ideje:
Ez egy jó ötlet, szerintem is maradjon az ajtón belüli tali. Remélem, azért oda érek.
Ha nem érsz oda (bár 10-15 percet tudunk várni szerintem), akkor egyből gyere a Katicába. :lol:

Jó ötlet bent találkozni a Westendben, ebben a hidegben. :D

Szerkesztve: - Pildi

Hozzászólás ideje:

Ismét egy nagyon jó fórumtalival gazdagodott, sz eddigi összejövetelek tárháza.Nagyon jól éreztem magam, nagyon jókat beszélgettünk mindenféle témáról.Természetesen ne felejtsük el azt a kitünő búzasört amit Bomarral fogyasztottunk.

Orki: Nagyon kedves és aranyos húgod van.Igazi laza csaj. :cry:

MissKarrde:Köszönöm szépen a könyveket és a filmeket.Vigyázok rájuk.Remélem jó volt a Viharsziget.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Nagyon jó hangulatú volt a tali :cry: Remélem, máskor nem kell előbb lelépnem, vagyis nem szerveztünk össze más programot tali napra.

A képeket hamar rakjátok fel :D

Orki, jó, hogy elhoztad a testvéred (egyébként melyikőtök született meg előbb? ezt valahogy sose tudtam), fantasztikus lány :D

Frenkie, tudom, hogy vigyázol a könyvekre, remélem, tetszenek majd :lol: A filmről bővebbet a maga helyén.

Hozzászólás ideje:

Szerintem b.......tt jó tali volt! Köszönöm a fini pálinkát Ody úrnak! Tesóm afiatalabb egy órával. Én minden percét élveztem atalinak, nagyon jó volt. Akik nem jöttek, legközelebb gyüjjenek. :cry:

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Köszi, hogy beírtad, már kiment a fejemből, hogy ő született utánad :cry: Szokott mailezgetni?

És bizony, jöjjenek a többiek is majd :lol:

Mikor jöttetek el?

Hozzászólás ideje:

Remek kis tali volt, orki le se tagadhatmá a hugát :cry:

Nagyon jókat beszélgettünk, miközben ittunk-ettünk jó sokat (főleg én, ugye Ody :lol: )

Remek nap volt, a Lego fesztivál is remek volt, kár, hogy nem jöttél Dzséjt, de majd teszek ki képeket.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Sajnos nem mindenkinek egyszerű :cry:

Látod, én is összekötöm mással, mert nem tudok folyton feljönni Pestre :lol: Ennek megvan a hátránya is, de majd igyekszem inkább máshova tenni más programot.

Hozzászólás ideje:
Párszor sárba tiporta orki nimbuszát a hugi. :cry:

jaja, nagyon szimpi volt a hugi. :D Az előzetes bulikról meg annyit, hogy tulajdonképpen jó lenne ha egy sörgyár már a mi bulinkra gyártaná a nedüt. :lol:

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.