Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Január 26. Hozzászólás ideje: 2018. Január 26. Az első 20 számot? Mennyi van neki? Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2018. Január 26. Hozzászólás ideje: 2018. Január 26. Egyelőre 23. Szerintem az első pár még nem annyira erős, de később alaposan beindul. Nekem összességében nagyon tetszik. 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Január 26. Hozzászólás ideje: 2018. Január 26. Kellene tenni vele egy próbát. Poe mély nyomokat hagyott bennem a VIII-ban, kíváncsi vagyok milyen volt korábban. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2018. Január 26. Hozzászólás ideje: 2018. Január 26. Amik a sorozat előnyei: -Bemutatja milyen volt az Ellenállás és az Első Rend harca a Csillagpusztító felbukkanása előtt. Az egyik kedvenc momentumom, amikor Poe egy kamera bekapcsolásával leszereli az Első Rend embereit. Ekkoriban ugyanis még be voltak tojva, hogy a Szenátus megtudja hogy ők a rosszfiúk -Van benne egy remek gonosz karakter. Terex az Első Rend embere először egy szokásos két dimenziós ellenségnek tűnik, de aztán mikor kifejtik a háttérsztoriját egy nagyon érdekes szinfoltja lesz a kánonnak -Olyan karakterekkel is foglalkoznak, akik csak villanásokra tűnnek fel az ep.7-ben. Miután elolvastad ezeket a képregényeket, már nem tudsz majd ugyanúgy nézni többé a Starkiller elleni támadásra. A feltünő pilóták ugyanis már nem csak statiszták lesznek egy harci jelenethez (kicsit sajnálom is, hogy a Black Squadron legtöbb tagja nem tűnik fel az ep.8-ban.... az enciklopédia szerint a Külső gyűrűknél próbáltak segítséget szerezni) -Néhány prequeles elemet jól becsatornáznak az új érába. A legújabb sztori például Cato Neimoidia-n játszódik. Ahol bizony még mindig használnak harci droidokat 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Január 26. Hozzászólás ideje: 2018. Január 26. Az első szám annyira nem fogott meg de ez már jobb kedvcsináló. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2018. Január 26. Hozzászólás ideje: 2018. Január 26. Igen, az első pár szám sztorija ott a tojás körül nem valami lebilincselő Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Január 26. Hozzászólás ideje: 2018. Január 26. Gondolom TLJ-s karakter még nincs benne? Mondjuk Stomeroni Starck vagy esetleg Tallie? Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2018. Január 26. Hozzászólás ideje: 2018. Január 26. Nem ep.8-asok nincsenek. Viszont gyanús, hogy a legfrissebb számban van egy Han Solo film utalás. Legalábbis feltűnik egy kesseli űrhajó típus. Szerintem májusban ezt látni fogjuk a nagyvásznon is (bár lehet hogy csak a háttérben) Válasz
RacerX Hozzászólás ideje: 2018. Január 26. Hozzászólás ideje: 2018. Január 26. Spoiler Szerintem is lesznek hasonló meglepetések, mert a RO utáni képregényekben Terex irodájában feltűnik 1-1 shore- és death trooper sisak is. 1 Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2018. Január 30. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Január 30. Elkészült a folytatás is, azaz a 23. szám 1 2 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2018. Január 31. Hozzászólás ideje: 2018. Január 31. Szépen haladtok. Köszi. Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2018. Március 14. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Március 14. Elkészültem a 24. résszel is. Jó szórakozást! 2 1 Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2018. Április 19. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Április 19. Elkészültem a 25. résszel, amellyel lezárul a "Legend Found" sztoriszál. 3 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Április 19. Hozzászólás ideje: 2018. Április 19. Poe karaktere mennyire van szinkronban a TLJ-ben látottal? Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2018. Május 7. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Május 7. A 26. számmal új fejezet veszi kezdetét, amelyből visszaemlékezések formájában megtudhatjuk, mi történt Poe-val azt követően, hogy lezuhant a Jakkun. A jelen szál technikailag gyakorlatilag a TLJ egyenes folytatása, amit jó volt látni. Kíváncsi vagyok, hogy a TFA-TLJ párhuzamos (a Fekete-osztagot érintő) eseményei után folytatódik-e a sorozat. 3 2 Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2018. Június 5. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Június 5. Elkészült a 27. szám is. Jó szórakozást! 5 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Július 23. Hozzászólás ideje: 2018. Július 23. Az elsőként megjelent köteteket honnan tudom leszedni? A régi linkek már nem élnek. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2018. Július 23. Hozzászólás ideje: 2018. Július 23. (szerkesztve) @Ody Mandrell Ide felraktam az első történetszálat. https://mega.nz/#F!c8QghS7I!zgN_ez_NsLJlRIx6wDpcEA Szerkesztve: 2018. Július 23. - Ody Mandrell 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Július 23. Hozzászólás ideje: 2018. Július 23. Nagyon köszönöm Bence! Szedem. 1 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2018. Július 23. Hozzászólás ideje: 2018. Július 23. Szívesen. Majd a többit is felrakom majd később. Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2018. Július 23. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Július 23. Mivel az SW Media oldalon anno volt egy "reboot" az oldal kapcsán, a betett linkek mind odalettek (ahogy a képek is a képfeltöltő oldalak véges tárolási idejének hála). De már apránként elkezdtem frissíteni őket az aktuális elérhetőségükre, így idővel mindegyik újra letölthető lesz az oldalról. Kivétel ez alól az első Darth Vader, a Star Wars és a Darth Maul sorozatok (a Szukits megjelenések miatt ezeket már nem kellene feltenni). Akinek sürgősen kellene valamelyik rész, annak PM-ben szívesen elküldöm. Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2018. Július 24. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Július 24. Elkészültem a 28. résszel, amelyből kiderül, miként élte meg BB-8 a Csillagpusztító csatáját, és miként tudta meg az Ellenállás, hogy az Első Rend a nyakukon van. 3 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Július 24. Hozzászólás ideje: 2018. Július 24. Megvolt az első három. Nekem tetszett. Jó kis bevezetés volt. Tetszik, hogy nyíltan nem támadhat egymásra az ER és az Ellenállás. Terex-et egyből megkedveltem. Jöhet a többi. 2 Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.