Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. November 3. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. November 3. Rian most ismét megerősítette, hogy a zene már nagyon régóta kész van. Nem lehetetlen, hogy amiket hallunk azok már az új anyagból vannak. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. November 19. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. November 19. 20 szám lesz a filmzenei korongon. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. November 19. Hozzászólás ideje: 2017. November 19. Dec 15 lesz a megjelenés, persze ez nem meglepő. Remélem az eddigiekhez hasonlóan itthon is lesz. A borító szintén nem meglepően az ep7-es egyszerűségét hozza. Mondjuk nekem abból olyan van, ahol a szereplők a betűkben vannak a hivatalos poszterről, szerintem lassan ki kell derülnie, hogy lesznek egyéb (pl.: deluxe) változatok. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. November 29. Hozzászólás ideje: 2017. November 29. Dec 22 lesz a hazai megjelenés, de nem lepődnék meg ha kicsit előbb jönne. Kétféle változat lesz, deluxe: http://www.mediamarkt.hu/hu/product/_john-williams-star-wars-the-last-jedi-limitált-deluxe-cd-1249035.html És sima: http://www.mediamarkt.hu/hu/product/_john-williams-star-wars-the-last-jedi-cd-1249034.html Én egy deluxe-ra befizetek látatlanban, pontosabban hallatlanban'! Ti vártok a dologgal? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. November 29. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. November 29. Én biztos várok vele annál is inkább, mert még az első részé sincs meg, nem is beszélve a RO zenéjéről. PEdig mind a két OST gyakori vendég a winampomban. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. November 29. Hozzászólás ideje: 2017. November 29. Most nagyon kedvező áron van a TFA deluxe! Nézz rá! 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. November 29. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. November 29. Igen látom, csak 2800 forint. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. November 30. Hozzászólás ideje: 2017. November 30. Igen, majdnem félár a kezdetihez képest és a most friss TLJ hez képest is. Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2017. December 2. Hozzászólás ideje: 2017. December 2. Nem tudom, ez mennyire hiteles-e, de ide kikerült a lemez állítólagos track-listája: https://www.soundtrack.net/album/star-wars-the-last-jedi/ Vigyázat! A címek spoileresek lehetnek! Válasz
Jar-Jar Binks Hozzászólás ideje: 2017. December 2. Hozzászólás ideje: 2017. December 2. 1 órával ezelőtt, Yoda József írta: Vigyázat! A címek spoileresek lehetnek! Nem kell ide feltételes mód. Ha ezek tényleg a valódi címek, akkor össze is lehet rakni a filmet. Bár van 1-2 pont amit nehezen tudok értelmezni. Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2017. December 2. Hozzászólás ideje: 2017. December 2. 4 perccel korábban, Jar-Jar Binks írta: Nem kell ide feltételes mód. Ha ezek tényleg a valódi címek, akkor össze is lehet rakni a filmet. Bár van 1-2 pont amit nehezen tudok értelmezni. Hát a Spoiler The Prince and The Scavenger-t én sem igazán Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2017. December 2. Hozzászólás ideje: 2017. December 2. Komoly pénzt mernék tenni rá, hogy ez kamu. A Star Wars számcimek nem igy szoktak kinézni. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. December 2. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. December 2. Nem fogom megnézni. Válasz
Jar-Jar Binks Hozzászólás ideje: 2017. December 2. Hozzászólás ideje: 2017. December 2. 15 perccel korábban, Yoda József írta: Hát a Spoileres tartalom megtekintése The Prince and The Scavenger-t én sem igazán Egyrészt azt, másrészt nehezen tudom összeegyeztetni ezeket a címeket, meg az általad lefordított spoileres leírást. Vannak dolgok amik stimmelnek, de pár dolog nem igazán. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2017. December 2. Hozzászólás ideje: 2017. December 2. A TV Spotokból meg az egyetlen hiteles jelenetleirásból már kiderült hogy a spoileres leírás az kamu, szóval az hogy azzal nem összeegyeztethető az még nem gond. Válasz
luke19 Hozzászólás ideje: 2017. December 2. Hozzászólás ideje: 2017. December 2. Amazon, itunes, play store szerint 20 számot tartalmaz majd, ez meg 22-t szóval tuti kamu. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. December 2. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. December 2. Annyira nincs hír....kell minden napra egy kamu. Válasz
luke19 Hozzászólás ideje: 2017. December 3. Hozzászólás ideje: 2017. December 3. A magyar IGN már biztosnak véve le is közölte hírként a Yoda által betett tracklist-et Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. December 3. Hozzászólás ideje: 2017. December 3. Én sem néztem meg. Még ha már tuti kamu akkor is kihagyom! Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2017. December 3. Hozzászólás ideje: 2017. December 3. Dettó. Bár az első 3 címet gyorsan meglestem, de nem nagy dolog. Kb. eddig is lehetett sejteni, hogy mi lesz az első pár percben. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. December 3. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. December 3. Akkor most ez valódi címlista vagy kamu? Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2017. December 3. Hozzászólás ideje: 2017. December 3. 1 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Akkor most ez valódi címlista vagy kamu? Jó kérdés, én azt mondanám hogy kamu, bár igazából majd a hivatalos megjelenéskor fog kiderülni. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. December 3. Hozzászólás ideje: 2017. December 3. És már nincs olyan sok odáig! Úgy néz ki, itthon is meglesz 15-én. Bár mi két nappal korábban látjuk, szóval mindegy is lesz. Persze attól is függ, hogy hogy dolgoznak idén a kalózok.. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. December 6. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. December 6. (szerkesztve) A zene eddig bírta! Track list (nem olvastam el) Main Title and Escape Ahch-To Island Revisiting Snoke The Supremacy Fun with Finn and Rose Old Friends The Rebellion is Reborn Lesson One Canto Night Who are You? The Fathiers The Cave Sacred Jedi Texts A new Alliance Chrome Dome The Battle of Crait The Spark The Last Jedi Peace and Prosper The Finale Szerkesztve: 2017. December 6. - Ody Mandrell 1 Válasz
luke19 Hozzászólás ideje: 2017. December 6. Hozzászólás ideje: 2017. December 6. Hát igen ez a lista kicsit másabb, mint a korábbi. Ezt már valósabbnak vélem. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. December 6. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. December 6. Állítólag ettől a sráctól van, de nem biztos! Azt azért szerintem kijelenthetjük, hogy neki már megvan a filmzene. Válasz
luke19 Hozzászólás ideje: 2017. December 6. Hozzászólás ideje: 2017. December 6. Az a baj,hogy most is van egy két cím, ami miatt gyanús a valóságalapja. Nemhogy a tracklistet fényképezte volna le a tag. Arra is kiváncsi leszek, hogy a TFA-hoz hasonlóan megint fent lesz-e már a lemez a premier előtti napon. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. December 6. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. December 6. Amennyiben neki megvan esélyes, hogy hamarosan felkerül. Akkor viszont nagy lesz a kísértés meghallgassam-e? 1 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2017. December 6. Hozzászólás ideje: 2017. December 6. Ezt én nem nézem meg. Ha az elmúlt 2 és fél hetet spoilermentesen tudtam végig éldegélni, akkor már ez az 1 hét +2 nap nem okoz kihívást. De érzem nehéz lesz, 2 éve is az volt, és ott sajna spoiler -be is futottam Han halálának ügyében. Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2017. December 6. Hozzászólás ideje: 2017. December 6. Szerintem ez a lista sem igazi, a legtöbb cím egész egyszerűen végtelenül bugyután hangzik... Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.