Ody Mandrell Posted June 10, 2016 Share Posted June 10, 2016 (edited ) Most olvasom a Variety -ben, hogy John Williams sajt elmondása szerint meg fogja csinálni az EPVIII zenéjét, ha bírja erővel. Viccesen hozzátette még, hogy igazából a valódi ok amiért megcsinálná a zenét az, miszerint nem akarja, hogy valaki más írjon zenét Daisy Ridley -nek. Edited November 4, 2016 by Ody Mandrell Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rog Posted June 11, 2016 Share Posted June 11, 2016 Hát akkor hajrá Jani apó! Viccesen hozzátette még, hogy igazából a valódi ok amiért megcsinálná a zenét az, miszerint nem akarja, hogy valaki más írjon zenét Daisy Ridley -nek. A vén kujon. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
csoli1138 Posted August 15, 2016 Share Posted August 15, 2016 Nagyon örülök John bácsinak! Ha Daisy kellett hozzá, akkor úgy is jó! Pont volt egy Daisy kéznél! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Revan9 Posted August 15, 2016 Share Posted August 15, 2016 Remélem most már csinál olyan jó zenét, mint az elő trilógia idejében. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
csoli1138 Posted August 15, 2016 Share Posted August 15, 2016 Remélem most már csinál olyan jó zenét, mint az elő trilógia idejében. Eszerint Te nem szeretted meg az ep7 dallamait. Én időközben nagyon! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Merr-Sonn Posted August 15, 2016 Share Posted August 15, 2016 Daisy kedvéért ki ne csinálna meg bármit is? Örülök, hogy ezúttal is a bandával tart az öreg, nem látszik rajta, hogy belefáradt volna a melóba. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted August 15, 2016 Author Share Posted August 15, 2016 (edited ) Nagyszerű, hogy elvállalta a VIII -at is! Kicsit féltem, hogy nem fogja, de igazából 90% volt az esély rá, hogy megírja. Fura, hogy már ilyen korán elkezdi komponálni a zenét. Daisy kedvéért ki ne csinálna meg bármit is? Örülök, hogy ezúttal is a bandával tart az öreg, nem látszik rajta, hogy belefáradt volna a melóba. És jó neki mert láthatja a film korai vágását. Nagyon jól haladnak a munkálatok! Edited August 15, 2016 by Ody Mandrell Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
csoli1138 Posted August 15, 2016 Share Posted August 15, 2016 Nagyszerű, hogy elvállalta a VIII -at is! Kicsit féltem, hogy nem fogja, de igazából 90% volt az esély rá, hogy megírja. Fura, hogy már ilyen korán elkezdi komponálni a zenét. És jó neki mert láthatja a film korai vágását. Nagyon jól haladnak a munkálatok! Kiforrott anyag lesz! Nem kell kapkodni. Talán még oszkár bácsi is gyün! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted December 2, 2016 Author Share Posted December 2, 2016 Decemberben kezdik rögzíteni a film zenéjét! Kicsit korainak érzem, de ez jó jel! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Donát Posted December 3, 2016 Share Posted December 3, 2016 Decemberben kezdik rögzíteni a film zenéjét! Kicsit korainak érzem, de ez jó jel! Hajrá, hajrá! Várom vissza az EpVII-es témákat! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted December 3, 2016 Author Share Posted December 3, 2016 Én is várom vissza természetesen, de jöhetnek majd a jó kis újak. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
csoli1138 Posted December 3, 2016 Share Posted December 3, 2016 Decemberben kezdik rögzíteni a film zenéjét! Kicsit korainak érzem, de ez jó jel! Nagyon jó jel! Eszerint a filmnek is van már egy korai változata, mert Williams csak úgy komponál, ha nézheti a filmet -ha jó tudom. És felkötheti a gatyát a papa mert nagyon sokat várok tőle ismét! Titkon egyébként reménykedem, hogy a Duel of the Fates-ből belecsempész valahová az ST-be! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted December 15, 2016 Author Share Posted December 15, 2016 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Donát Posted December 15, 2016 Share Posted December 15, 2016 Mobilnetről nem tudom megnyitni. Mit ír? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted December 15, 2016 Author Share Posted December 15, 2016 (edited ) Tegnap előtt elkezdték felvenni az EPVIII zenéjét. "John Williams starts recording music for STAR WARS: EPISODE VIII at Sony today. The bulk of scoring will be in the spring. " Edited December 15, 2016 by Ody Mandrell Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Donát Posted December 15, 2016 Share Posted December 15, 2016 Köszi! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
csoli1138 Posted December 16, 2016 Share Posted December 16, 2016 Tegnap előtt elkezdték felvenni az EPVIII zenéjét. "John Williams starts recording music for STAR WARS: EPISODE VIII at Sony today. The bulk of scoring will be in the spring. " Akkor itt nem kell kapkodni. Biztos csúcs lesz! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted September 19, 2017 Author Share Posted September 19, 2017 A hivatalos twitter oldal videója Phasmáról. A zene az érdekesebb, ami úgy tűnik új. Talán ez lehet Phasma témája? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
csoli1138 Posted September 19, 2017 Share Posted September 19, 2017 Sajnos azt írja nálam, hogy nem játszható le.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yoda József Posted September 19, 2017 Share Posted September 19, 2017 Nekem tetszik a zene elég Williams-es is, el tudom képzelni, hogy ez már a filmhez készült Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted September 19, 2017 Author Share Posted September 19, 2017 (edited ) Sajnos azt írja nálam, hogy nem játszható le.. Sima twitter hivatkozás, valami kellene hozzá akkor a gépeden. Yoda! Nekem is nagyon bejön, katonás. Edited September 19, 2017 by Ody Mandrell Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bence1997 Posted September 19, 2017 Share Posted September 19, 2017 Nekem is tetszik. Várós, hogy mit rak le az öreg az asztalra. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
csoli1138 Posted October 11, 2017 Share Posted October 11, 2017 Az új trailer kapcsán szóbahoznám a zenét. Vajon a trailer zenéje külön ahhoz lett komponálva, vagy már a film trackjei szóltak? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted October 11, 2017 Author Share Posted October 11, 2017 Nem tudni. Ha a korábbi gyakorlatot nézzük akkor ez nem a filmzene. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kudar Posted October 11, 2017 Share Posted October 11, 2017 Kár mert nekem baromira tetszett. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted October 11, 2017 Author Share Posted October 11, 2017 A jedi steps is benne van de az EPVII-es zene. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Donát Posted October 12, 2017 Share Posted October 12, 2017 A Jedi step dallamának egy átirata, de nem pontosan az. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
csoli1138 Posted October 15, 2017 Share Posted October 15, 2017 (edited ) Biztos nagyon jó lesz a zene. Ezt részemről külön is várom. Egy igazi új nagy téma is kellene, ahogy az AOTC és a TESB esetén is született két nagy örökzöld! Edited October 15, 2017 by csoli1138 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted October 15, 2017 Author Share Posted October 15, 2017 Meg a VII-nél is. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
csoli1138 Posted October 15, 2017 Share Posted October 15, 2017 Meg a VII-nél is. Gyakorlatilag részenként van egy nagy téma, de ha trilógiákat nézzük, akkor a középső részek külön szót érdemelnek a zenéjükkel! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts