SimonZ Hozzászólás ideje: 2006. Május 3. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Május 3. Nem valószínű... Úgy érzem, ez egyszeri alkalom volt.
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Május 5. Hozzászólás ideje: 2006. Május 5. (küldtem ma egy privit... megtalált?)
SimonZ Hozzászólás ideje: 2006. Május 5. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Május 5. (küldtem ma egy privit... megtalált?) Meg.
SimonZ Hozzászólás ideje: 2006. Május 9. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Május 9. Van benne valami. De egyszer úgy is nyitni kell az új nemzedék felé... Mint Ody írta a Vélemények... topikban, az a döntés született, hogy egy külön szekciót hozunk létre, ahova az oldalamról érkezők beregisztrálhatnak. Ebbe a szekcióba írhatnak is, a fórum többi részét viszont csak olvashatják. És ha rendes fórumtagok akarnak lenni, majd regelnek külön a teljes sagafórumra. Az én szekciómban én leszek a moderátor, és csak én nyithatok majd topikokat is, azért, hogy ne legyen belőle általános Star Wars-fórum, hanem tényleg csak az oldalammal foglalkozzon. (Hmm... Ez így nem teljesen igaz, mert a pillanatnyi állás szerint minden jelenlegi felhasználó is nyithat benne topikot. De akik oda fognak regelni, azok nem.) Ez megőrzi a "titkosságot" (ami valójában nem titkosság, csak épp nem tesszük közhírré a dolgot ), és mégis nyit a külvilág felé. A dolog még nem lesz aktuális egy darabig, mert az oldalamon elég sok változtatást kell végrehajtanom, mielőtt a fórumos rész is beindulna, ahhoz meg idő kell. A supergamezt pont a reklámok miatt nem akarnám... Nagyon fontosnak tartom, hogy az oldalon ne legyen semmiféle reklám (max. Star Wars ), többek között ezért igényeltem anno saját domaint is.
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Május 9. Hozzászólás ideje: 2006. Május 9. Tulajdonképpen nem is kell mad újra regelniük, hanem csak áttesszük őket egy magasabb kategóriába. Kíváncsian várom továbbra is a fejleményeket.
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Május 9. Hozzászólás ideje: 2006. Május 9. Akár lehetne meghívásos a regisztráció az oldalra, így sose kerül ide hülye alak
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Május 9. Hozzászólás ideje: 2006. Május 9. Akár lehetne meghívásos a regisztráció az oldalra, így sose kerül ide hülye alak Olyan lesz.
kudar Hozzászólás ideje: 2006. Május 9. Hozzászólás ideje: 2006. Május 9. Olyan lesz. Szuper! Ez egy jó ötlet!
SimonZ Hozzászólás ideje: 2006. Május 11. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Május 11. Jelentem, a vendégkönyvem ismét működik. Már csak a fórumnak kell nekiesnem...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Május 11. Hozzászólás ideje: 2006. Május 11. Már csak a fórumnak kell nekiesnem... Húzz bele Zoli!
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Május 11. Hozzászólás ideje: 2006. Május 11. Jelentem, a vendégkönyvem ismét működik. Már csak a fórumnak kell nekiesnem... Hajrá!
LordMaul Hozzászólás ideje: 2006. Május 14. Hozzászólás ideje: 2006. Május 14. Hello Simon! Bocsi h megint képekkel piszkállak... Megvan az a kép Anakinról ill Vaderről, amikor a Mustafaron a balkonon áll, és oldalra néz és közben sír? Köszi ha megvan, ha nincs akkor is:)
SimonZ Hozzászólás ideje: 2006. Május 15. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Május 15. Csak marha kicsiben van meg. Ha kell, hétvégére előkereshetem.
LordMaul Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Csak marha kicsiben van meg. Ha kell, hétvégére előkereshetem. Nem gond, jó a kicsi, nekem olyan sincs:P Köszi szépen! lordmaul@freemail.hu
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Kéne egy sorozat minden kategóriagyőztesről az Aranyfénykaddal
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Kéne egy sorozat minden kategóriagyőztesről az Aranyfénykaddal Meg toronyóra lánccal.
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Kéne egy sorozat minden kategóriagyőztesről az Aranyfénykaddal Újabb remek ötlet!
Ajánlott hozzászólás