Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
Van benne valami. De egyszer úgy is nyitni kell az új nemzedék felé...

Mint Ody írta a Vélemények... topikban, az a döntés született, hogy egy külön szekciót hozunk létre, ahova az oldalamról érkezők beregisztrálhatnak. Ebbe a szekcióba írhatnak is, a fórum többi részét viszont csak olvashatják. És ha rendes fórumtagok akarnak lenni, majd regelnek külön a teljes sagafórumra. Az én szekciómban én leszek a moderátor, és csak én nyithatok majd topikokat is, azért, hogy ne legyen belőle általános Star Wars-fórum, hanem tényleg csak az oldalammal foglalkozzon. (Hmm... Ez így nem teljesen igaz, mert a pillanatnyi állás szerint minden jelenlegi felhasználó is nyithat benne topikot. :) De akik oda fognak regelni, azok nem.) Ez megőrzi a "titkosságot" (ami valójában nem titkosság, csak épp nem tesszük közhírré a dolgot :) ), és mégis nyit a külvilág felé.

A dolog még nem lesz aktuális egy darabig, mert az oldalamon elég sok változtatást kell végrehajtanom, mielőtt a fórumos rész is beindulna, ahhoz meg idő kell. ;)

A supergamezt pont a reklámok miatt nem akarnám... Nagyon fontosnak tartom, hogy az oldalon ne legyen semmiféle reklám (max. Star Wars :D ), többek között ezért igényeltem anno saját domaint is.

Hozzászólás ideje:

Akár lehetne meghívásos a regisztráció az oldalra, így sose kerül ide hülye alak ;)

Hozzászólás ideje:

Hello Simon! Bocsi h megint képekkel piszkállak...:cry: Megvan az a kép Anakinról ill Vaderről, amikor a Mustafaron a balkonon áll, és oldalra néz és közben sír? Köszi ha megvan, ha nincs akkor is:)

Hozzászólás ideje:
Csak marha kicsiben van meg. Ha kell, hétvégére előkereshetem.

Nem gond, jó a kicsi, nekem olyan sincs:P :D

Köszi szépen! lordmaul@freemail.hu

Vendég
Ez a téma zárva van.

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.