Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Január 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Január 10. Beírhatnám a saját fénykard készítési technikámat? Szerintem egész szép eredményt lehet elérni vele... Of course Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2006. Január 10. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Január 10. Beírhatnám a saját fénykard készítési technikámat? Szerintem egész szép eredményt lehet elérni vele... JÖHET! -és a villámok is tetszettek a képeiden azt is leírhatnád. Köszi Obi majd mindjárt ki is próbálom! :wink: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Forceuser Hozzászólás ideje: 2006. Január 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Január 10. Nos, akkor... >Van egy olyan cuccunk hogy "Line Tool" (az ikonok között, a T betű alatt, ha lenyitod a cuccost ott lesz)! Szóval ha kiválasztottad, fölül a menüsorban lesz olyan hogy "Weight", na itt beállíthtsz bármilyen értéket, kép méretétől függően, a lényeg hogy ezt az értéket jegyezd meg! Én 6 px-es értékkel fogok most dolgozni! Szal, ahova tervezed a sugárpalost, behúzod a vonalat... >Filter/Blur/Blur More/a felnyíló ablakot leokkolod >Ezután jobb klikk az alapértelmezett "Shape1" layeren és "Duplicate Layer"! Ezt eljátszod még 2x, tehát összesen 4 Shape layered lesz, de szigorúan mindig az alapot, tehát a "Shape1" layert duplikálod, majd ha megvagy akkor az alap layer a lista legtetejére húzod! >Ha ezzel megvagy, klikk a legfelsőre és Filter/Blur/Gaussian Blur, értéknek adj meg annyit amilyen értékkel a Line Toolnál dolgoztál, én jelen esetben 6-ot adok meg! Ezután katt az alatta lévőre, és megint Filter/Blur/Gaussian Blur, az eddigi értékhez pedig adj hozzá annyit amennyivel a Line Toolnál dolgoztál, szal nálam már 12! Ezután az alatta lévővel is eljátszod, a hozzáadósdit is de ha az utolsónál már nagyon homályos lenne fénykard belseje akkor ott már nem szoktam értéket megadni... >Ezután megint a legfelsőre kattintasz és a Shapeket összevonod (Ctrl+E) >Ezután a layerek alatt lévő kis f betűre kattintasz és outer glow! >A zöld szín jó értékét tudom, mindig ezt használom, 00ff00... ha megadtad neki, ok! Itt lehet még tulajdonságokat változtatni, ezekre nem térnék ki! >Majd Image/Adjusment/Color Balance... katt a Higlights gombra és húzd ki abba az irányba a cuccost amilyen színű a fénykardod! >És asszem készen vagyunk... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Forceuser Hozzászólás ideje: 2006. Január 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Január 10. Még nem tudok olyan jó villám-effektet, még gyakorlom szóval azt még nem lökném de ha van ilyenekre igény szívesen közlök dolgokat! Pölö elkészítettem már Tatooinet Photoshoppal, meg ilyenek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Forceuser Hozzászólás ideje: 2006. Január 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Január 10. Priem, nem tudnál valami olyan "effektelen" képet küldeni ahol olyan nemes lovagok csapnak össz mint ti, és tudnék effektet tolni rá, tudod ilyen fénykard villódzást meg mittudomain...köszi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2006. Január 11. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Január 11. Priem, nem tudnál valami olyan "effektelen" képet küldeni ahol olyan nemes lovagok csapnak össz mint ti, és tudnék effektet tolni rá, tudod ilyen fénykard villódzást meg mittudomain...köszi Ha fenn vagy MSNen akkor szólj és küldök! :wink: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2006. Január 22. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Január 22. Délután dobtam össze gyorsan. Nekem tetszik csak a régi sz*r fényképezőnkkel készült is így lehetne jobb is... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Január 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Január 22. Túl sok a Jedi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2006. Január 22. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Január 22. Túl sok a Jedi. Lehetséges! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Január 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Január 22. Nekem tetszik a kép Donát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Január 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Január 22. Nekem tetszik a kép Nem mondtam, hogy nem tetszik, csak azt, hogy sok a Jedi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2006. Január 22. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Január 22. Ody:Köszi Donát:Köszi Nem nagy szám, sőt kifejezetten egyszerű, de én ennek is örülök. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2006. Január 22. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Január 22. Na jó talán kicsit sok lesz már: Lehet hogy továbbképzésre kéne járnom SimonZ-hez... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Január 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Január 23. Jó képek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Január 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Január 23. Tudom, hogy nem mondtad, Ody Csak megjegyeztem, hogy tetszenek Donát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Január 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Január 23. Kit Fisto rulezzz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2006. Január 24. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Január 24. Kit Fisto rulezzz. Ja...nem is tudtátok, hogy legjobb haverok vagyunk?...voltunk... :wink: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2006. Január 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Január 24. "Ja...nem is tudtátok, hogy legjobb haverok vagyunk?" Akkor miért nem voltál vele, amikor Palpatine-hoz ment? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Január 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Január 24. Nyílvánvalóan Coruscant-tól távol teljesített küldetést Donát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Január 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Január 24. Valaki nem lenne esetleg olyan nagyon kedves és művészi rajztehetségű, hogy összedobjon pár képet a szereplőimről? Egy xexto Jedi-mester kéne lila szemekkel, köztük átlósan egy fehér sebhellyel, és jópár rövid, zöldpengés fénykarddal (ezeket néha össze is illeszti, és akkor duplás... összesen hat fénykard, de lehet szimplán összecsukva is egy vékony sötétszürke rúd a hátán) meg egy zabrak padawan barna hajjal, a tincsét a szarvai közé tekerve, kék fénykarddal és parázsbarna szemmel, plusz néhány (max tíz) klónkatona. Ők a "kemény mag", nem kell mindegyikük, de örülnék ha legalább néhányan rajta lennének... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2006. Január 24. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Január 24. Nyílvánvalóan Coruscant-tól távol teljesített küldetést Donát. Én is mentem a hajón Palihoz, de mikor megtudtam hogy hova, miért és kihez ("Egy Sith Nagyúr?") megyünk, akkor az ajtó előtt visszafordultam és stoppoltam kifelé a bolygóról egészen a Földig. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2006. Február 2. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Február 2. Nem az én FAN artom, de attól még jó! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Schmutte Hozzászólás ideje: 2006. Február 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Február 8. Valaki help plíz! A Sonic Vegas videoszerkesztőben hogy lehet a videók közti áttűnést meghosszabbítani (megnyújtani)? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Március 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 7. http://img347.imageshack.us/img347/3797/yoadsscopy3il.jpg Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Március 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 7. http://img322.imageshack.us/img322/35/sithcopy4ub.jpg Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Március 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 7. http://img115.imageshack.us/img115/5484/chewiecopy28wk.jpg Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Március 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 7. Társadalmi célú hírdetések Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Március 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 7. Értem a viccet, de politikai célzásokat törölni fogok a jövőben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Március 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 7. Értem a viccet, de politikai célzásokat törölni fogok a jövőben. Ody, ezzel én nem céloztam egy párt hülyeségére sem, rossz az aki rosszra gondol. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Március 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 7. Jajjjjj. Az MFD vagy hogy hívják még kimaradt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.