Donát Hozzászólás ideje: 2022. Október 8. Hozzászólás ideje: 2022. Október 8. Beírtam paramétereknek hogy Kylo Ren, Luke Skywalker, Epic Battle és egy AI program így festette le a kulcsszavakat: 1 Válasz
tomcsi80 Hozzászólás ideje: 2022. Október 18. Hozzászólás ideje: 2022. Október 18. Egy amerikai pékség főszakács és társtulajdonosnője elkészítette a friss, ropogós házi sütésű kenyerét a "Pan Solo"-t! 2 Válasz
Szisz Hozzászólás ideje: 2022. December 13. Hozzászólás ideje: 2022. December 13. (szerkesztve) https://www.youtube.com/shorts/9yrVFSqLiWE Ez kedves. Szerkesztve: 2022. December 13. - Szisz 1 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2022. December 17. Hozzászólás ideje: 2022. December 17. Lehet, hogy volt már, nem néztem utána, én most láttam először. Talán nem ez a legjobb Star Wars fan videó, de nekem baromira tetszett, és az is, hogy alatta a kommenteknél is csupa-csupa hozzánk hasonlóak szólalnak meg. Egyet oda is kanyarítottam a végére. "Some people hate prequels, some sequels, some study entire expanded universe, some just watched movies once or twice... We all argue over this and that... But in the end there are tributes like this that reminds us we are all fans of one of the best stories in the world that started 40+ years ago and still reaches to and captivates a new generation of fans." - by hydrafoy, Youtube hozzászólás. 2 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. December 17. Hozzászólás ideje: 2022. December 17. (szerkesztve) Az idézett szöveget Te írtad? Mert az két évvel ezelőtti. Ebben az esetben a s*ggedre verek, hogy erről a videóról nem szóltál eddig! Nagyon szuper lett, bár néhol kaotikus a vágás, de nem érdekes. Igazi gyöngyszem! Szerkesztve: 2022. December 17. - Ody Mandrell 1 Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2022. December 17. Hozzászólás ideje: 2022. December 17. 33 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Az idézett szöveget Te írtad? Mert az két évvel ezelőtti. Ebben az esetben a s*ggedre verek, hogy erről a videóról nem szóltál eddig! Nagyon szuper lett, bár néhol kaotikus a vágás, de nem érdekes. Igazi gyöngyszem! Nem, ez szerintem egy idézet valaki mástól. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. December 17. Hozzászólás ideje: 2022. December 17. Oda kanyarította, nem ide. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2022. December 17. Hozzászólás ideje: 2022. December 17. 38 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Az idézett szöveget Te írtad? Azzal kezdtem a posztot, hogy "én most láttam először". Macerás két évvel korábban írni egy olyan videóhoz, amit ma láttam először. Aztán az idézet végén is az szerepel, hogy "by hydrafoy, Youtube hozzászólás". Szóval nem, nem én írtam. Sok mindenhez értek, de az időutazás nem az erősségem. Remélem pár évvel ezelőtt majd az lesz, ám sajnos a közeljövőben még nem remekeltem benne. 2 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. December 17. Hozzászólás ideje: 2022. December 17. (szerkesztve) Az utolsó mondat zavart meg, pedig nem kellett volna. Bocsánat, ezt most én néztem be. Szerkesztve: 2022. December 17. - Ody Mandrell Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2022. December 17. Hozzászólás ideje: 2022. December 17. 1 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Az utolsó mondat zavart meg, pedig nem kellett volna. Bocsánat, ezt most én néztem be. Több is veszett Mohácsnál. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2022. December 17. Hozzászólás ideje: 2022. December 17. 26 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Az utolsó mondat zavart meg, pedig nem kellett volna. Bocsánat, ezt most én néztem be. Akkor a mai állás 1:1 2 Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2023. Január 1. Hozzászólás ideje: 2023. Január 1. Nem tudom, hogy ez fan art, vagy hivatalos, de nagyon tetszik. 2022. 1 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Január 1. Hozzászólás ideje: 2023. Január 1. Fan art de nagyon jó. 1 Válasz
Cpt. Rex Hozzászólás ideje: 2023. Január 3. Hozzászólás ideje: 2023. Január 3. (szerkesztve) Szerkesztve: 2023. Január 3. - Cpt. Rex 5 Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2023. Március 1. Szerző Hozzászólás ideje: 2023. Március 1. Újraolvasom a Thrawn trilógiát, és az első kötet után gondoltam rajzolok hozzá egy fanartot. Remélhetőleg lesz időm majd a többire is. 1 4 Válasz
Szisz Hozzászólás ideje: 2023. Március 17. Hozzászólás ideje: 2023. Március 17. Egy hangulatos montázs a lázadásról: 1 Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.