kudar Hozzászólás ideje: 2008. Április 16. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. Április 16. (szerkesztve) NEm tom láttuk-e már ezeket a képeket, de nagyon jók! Mintha már lettek volna...na mind1! Katt a Series feliratra! Szerkesztve: 2008. Április 16. - kudarmubat Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2008. Október 2. Hozzászólás ideje: 2008. Október 2. Most lettem kész a poszteremmel és a háttérképpel. Kéretik keményen bírálni, ez az első ilyen méretű alkotásom Plakátom (lehet használni szélesvásznú monitorra háttérképnek): Háttérképek: 800x600 1024x768 1280x1024 Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. Október 2. Hozzászólás ideje: 2008. Október 2. Jó kis tablókép lett (Ahsokával az élen - ő az univerzum közepe ), a lányomnak ki is fogom nyomtatni, had rakja ki a falra. Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2008. Október 2. Hozzászólás ideje: 2008. Október 2. Jól néz ki! Végre rájöttem, milyenek az animált szereplők... figuraszerűek. Ez a levegőben lógás is tetszik, a klónszerű árnyékokért meg külön gratula! Válasz
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2008. Október 2. Hozzászólás ideje: 2008. Október 2. Nem rossz, Phobos! Első nekifutás gyanánt főleg! Csak így tovább! :D Válasz
SimonZ Hozzászólás ideje: 2008. Október 3. Hozzászólás ideje: 2008. Október 3. Ha megengeded, lenne néhány javaslatom. A helyedben én megpróbálnám közelebb tenni egymáshoz a figurákat. Egy csoportba, hogy legyen köztük valami interakció, mert úgy izgalmasabb az összhatás, mint így, hogy ennyire elkülönülnek egymástól és a háttértől is. (Obit még akár tükrözni is lehetne, és simán mehetne Ashoka mögé Anakinnel együtt.) Így ugyanis inkább tablószerű a hatás, nem plakátszerű. A hajók is lehetnének előbbre hozva, hogy a csillagok ne látszódjanak előttük, mert így olyan, mintha hópelyhek lennének. A Venator tükrözve jobban mutatna, mert kifelé nézne a kép középsíkjából, tehát egységesebb lenne a végeredmény (ugyanez igaz Ventressre is). Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2008. Október 4. Hozzászólás ideje: 2008. Október 4. Hát igen, az elhelyezés a legnehezebb számomra. Soha sem tudom, hova rakja a PS-amikor behúzom. Mert berak egy kis téglalapot, de hogy az mit jelöl, fogalmam sincs. Sajnos utólag már nem tudom ezeket a módosításokat elvégezni, mert nem tudom hogyan lehetne arrébb tenni őket. Max az űrhajókat tudom előrébb hozni. Válasz
Eszter Hozzászólás ideje: 2008. Október 4. Hozzászólás ideje: 2008. Október 4. A PS-ben van egy olyan, hogy Move Tool, eszköztáron első sorban a második gombocska, én azzal szoktam arrébb pakolászni a cuccokat. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2008. Október 4. Hozzászólás ideje: 2008. Október 4. Na ez számomra ciki. Én mindig a lasso-val próbálkoztam (paint-ből jött az 5let) Ok, na akkor majd így próbálkozok, mikor már nem kell tanulnom Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2008. Október 4. Hozzászólás ideje: 2008. Október 4. A tükrözésre van valami tipp? Eddig így álok Válasz
SimonZ Hozzászólás ideje: 2008. Október 4. Hozzászólás ideje: 2008. Október 4. (szerkesztve) Legyen kiválasztva az a réteg, amelyiket tükrözni akarod. Jobb klikk a képen, Free Transform, Flip Horizontal. (Ez a Free Transform egyébként módfelett hasznos tud lenni.) Szerkesztve: 2008. Október 4. - SimonZ Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2008. Október 4. Hozzászólás ideje: 2008. Október 4. Jobb klikken nem volt Free Transform, de az editben megtaláltam. Mást még javítsak a képen? Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2008. Október 4. Hozzászólás ideje: 2008. Október 4. Szegény klónka nagyon egyedül maradt ott alul.... Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2008. Október 4. Hozzászólás ideje: 2008. Október 4. Csináltam egy új plakátot. Sajnos kevés az alapanyagom hozzá, azért lett megint hasonló a kinézete. Válasz
Eszter Hozzászólás ideje: 2008. Október 4. Hozzászólás ideje: 2008. Október 4. Szerintem azért sokkal szebben is ki lehetne vágni az alakokat... Meg kicsit olyan sivárnak tűnik... bocs, h mindig csak fikázok XD Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2008. Október 4. Hozzászólás ideje: 2008. Október 4. Igen, tudom, de nagyon mozog a kezem és mindig mellé megy. Én már annak is örülök, hogy ennyire ki tudom vágni. Amúgy semmi baj, én is tudatában vagyok a hibáimnak. A sivárság azért van, mert nem szeretem a zsúfolt képeket. Először Assaj, Klónok és Dooku nélküli volt a kép, majd kiegészítettem, hogy ne csak a világos oldal legyen rajta. Válasz
Eszter Hozzászólás ideje: 2008. Október 4. Hozzászólás ideje: 2008. Október 4. Kivágásra rengeteg technika létezik egyébként... meg sokkal egyszerűbb, ha kinagyítod a képet, pl 6-7szeresre, vagy még nagyobba. Válasz
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2008. Október 4. Hozzászólás ideje: 2008. Október 4. A kivágás finomításához én a gyorsmaszkot használom. Azzal szinte pixel pontosságig lehet finomítani. Válasz
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2008. November 6. Hozzászólás ideje: 2008. November 6. SW-t is bemutató kiállítás nyílt a kaposvári Toldi gimnáziumban. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2008. November 26. Hozzászólás ideje: 2008. November 26. Nekem tetszett, ötletes! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. November 26. Hozzászólás ideje: 2008. November 26. Először azt hittem ez csak a 4-5-6 de utána láttam, hogy mind a hat rész egyben. Válasz
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2008. November 28. Hozzászólás ideje: 2008. November 28. Ez nagyon jó!!! Válasz
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2008. December 6. Hozzászólás ideje: 2008. December 6. Egy kis (majdnem) önreklám: A Jedi Rend Lara áldozatos munkája révén üzembe helyezett egy Star Wars Fanfiction részleget. Itt bárki közzé teheti bármilyen Star Wars témájú írását. Gyertek, és használjátok egészséggel minél többen! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. December 6. Hozzászólás ideje: 2008. December 6. Ez tök jó! Gratula. Látom fejlődtök. Válasz
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2008. December 8. Hozzászólás ideje: 2008. December 8. Köszönjük! Lara nélkül nem sokra mennénk. Ő az, aki mozgásban tartja a Jedi Rend dolgait. Mi max asszisztálunk neki... Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2008. December 11. Hozzászólás ideje: 2008. December 11. Nem is tudom hova tegyem a linket, leginkább ide.... http://darthsanddroids.extra.hu/page.php?10 Ep1 szerepjáték stílusban Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Június 28. Hozzászólás ideje: 2009. Június 28. (szerkesztve) Egy jó ismerősöm Star Wars-os kis képregénye közös kedvencünkről Aayla-ról: Borító 1. oldal 2. oldal 3. oldal Szerkesztve: 2009. Június 28. - Darth_Phobos Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Június 28. Hozzászólás ideje: 2009. Június 28. Azt hiszem, picikét nem világos, amit látok, most akkor nem Aaylát lőtték le? Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.