Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Október 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 24. Úgy látszik a lányoknak kedvenc témát jelentenek a klónok. Vajon miért lehetnek befutók a klónok a csajoknál? Előnyei: - szó nélkül végrehajt bármilyen parancsot - családcentrikus - megvédi a családot - menő - olcsó - 10 év cseregarancia - jó erőnlét - ha nem tetszik az arca, extraként igényelhető hozzá sisak Hátrányai: - könnyen összekeverhető a szomszéd asszonyéval - az első szériák nem túl egyediek - az első szériák elég rövid élettartalmúak - veszélyes munka miatt (lásd: hivatásos katona, főállású férj) előfordulhat csonkulás, sérülés, amit a biztosító nem térít meg Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Október 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 24. Hehe, nekem ilyen bajaim nem lennének, elvégre nem szeretem a klónokat Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Schmutte Hozzászólás ideje: 2006. Október 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 24. Amúgy meg közismert tény hogy az egyenruha minden pasit feldob +1 pozitívum: photoshopban nem kell sokat bajlódni a hajszálak körülvágásával Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Schmutte Hozzászólás ideje: 2006. Október 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 24. jah, és a narancsos árnyalatot nem félreérteni Ilyen volt a klónka eredeti színe. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Október 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 24. nagggyon jól néz ki! Az előnyökhöz meg hadd tegyem hozzá, hogy a lakásdekorációra nem kényes. Ja és aki összekeveri a férjét a szomszédasszonyéval, az magára vessen Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Október 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 24. Hehe, nekem ilyen bajaim nem lennének, elvégre nem szeretem a klónokat Akkor az ÖSSZESET meghagynád nekem? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Október 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 24. Akkor az ÖSSZESET meghagynád nekem? Meg biza, viheted őket De a csempészeimmel vigyázni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Október 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 24. Meg biza, viheted őket De a csempészeimmel vigyázni Vigyázni fogok, naná... mire? Hogy csak tőlük vásároljanak minőségi csempészárut? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Október 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 24. Akkor az ÖSSZESET meghagynád nekem? Na így nyer új értelmezést a gruppen Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Október 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 25. Hogy csak tőlük vásároljanak minőségi csempészárut? Például Meg nem elhappolni őket előlem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2006. Október 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 25. - családcentrikus A gyerekeket is szereti? Nekem nem úgy tűnt... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2006. Október 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 25. +1 pozitívum: photoshopban nem kell sokat bajlódni a hajszálak körülvágásával Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Október 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 25. A gyerekeket is szereti? Nekem nem úgy tűnt... Az csak külső behatás volt, nem mérvadó Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Október 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 25. A gyerekeket is szereti? Nekem nem úgy tűnt... Itt spec a sok-sok összetartó tesóra gondoltam Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2006. December 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 22. Sziasztok! Először is Kellemes Karácsonyt és Boldog Újévet előre is mindenkinek! Másodszor: Tudom, hogy nem Fan Art lesz a kérésem, de ez áll hozzá a legközelebb. A Birodalom Visszavág San2000 féle HQ minőségű DVD matricáját keresem (amit ráraknak a DVD felületére) Aki tudna ez esetbe segíteni, nagyon megköszönném. Phobos Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Schmutte Hozzászólás ideje: 2007. Február 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Február 7. Fizikaórára lehetett filmet csinálni az elektromosságról, ezzel kiváltva a dogát, én ezt hoztam össze. Ihletet adott az a némafilm stílusú SW videó amit az sw.hu linkelt be Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Február 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Február 7. (szerkesztve) Mikor ezt a kommentet olvastam már akkor gondoltam hogy ki a "főszereplő", de azért találtam benne meglepit is. Szerkesztve: 2007. Február 7. - Rog Ertay Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2007. Február 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Február 14. Visszatértem kedvenc Palpi sorozatomhoz.. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2007. Február 15. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Február 15. Első promóképek a Dark Knightből? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2007. Február 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Február 15. Az lesz az új Batman film címe? Egyébként ötletes kép, Obi1 Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2007. Február 15. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Február 15. Az lesz az új Batman film címe? Jaja. Az lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. Február 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Február 15. Jájjjj! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Március 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Március 29. (szerkesztve) Kaszás Attila emlékére összeütöttem egy podversenyes klipecskét: PODRUSH Szerkesztve: 2019. Augusztus 18. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Március 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Március 31. Szép munka Rog! K.A. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Március 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Március 31. Remek lett Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. Március 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Március 31. Szép lett. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Március 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Március 31. (szerkesztve) Köszi szépen. Szerkesztve: 2011. Május 29. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Április 30. Ryan vs Dorkman 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Április 30. Ezt már egyszer belinkelte Rog. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Április 30. Azt nem én követtem el, hanem Dzséjt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.