Rog Hozzászólás ideje: 2008. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Április 6. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2008. Április 16. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Április 16. (szerkesztve) NEm tom láttuk-e már ezeket a képeket, de nagyon jók! Mintha már lettek volna...na mind1! Katt a Series feliratra! Szerkesztve: 2008. Április 16. - kudarmubat Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2008. Október 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Október 2. Most lettem kész a poszteremmel és a háttérképpel. Kéretik keményen bírálni, ez az első ilyen méretű alkotásom Plakátom (lehet használni szélesvásznú monitorra háttérképnek): Háttérképek: 800x600 1024x768 1280x1024 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. Október 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Október 2. Jó kis tablókép lett (Ahsokával az élen - ő az univerzum közepe ), a lányomnak ki is fogom nyomtatni, had rakja ki a falra. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2008. Október 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Október 2. Jól néz ki! Végre rájöttem, milyenek az animált szereplők... figuraszerűek. Ez a levegőben lógás is tetszik, a klónszerű árnyékokért meg külön gratula! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2008. Október 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Október 2. Nem rossz, Phobos! Első nekifutás gyanánt főleg! Csak így tovább! :D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2008. Október 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Október 3. Ha megengeded, lenne néhány javaslatom. A helyedben én megpróbálnám közelebb tenni egymáshoz a figurákat. Egy csoportba, hogy legyen köztük valami interakció, mert úgy izgalmasabb az összhatás, mint így, hogy ennyire elkülönülnek egymástól és a háttértől is. (Obit még akár tükrözni is lehetne, és simán mehetne Ashoka mögé Anakinnel együtt.) Így ugyanis inkább tablószerű a hatás, nem plakátszerű. A hajók is lehetnének előbbre hozva, hogy a csillagok ne látszódjanak előttük, mert így olyan, mintha hópelyhek lennének. A Venator tükrözve jobban mutatna, mert kifelé nézne a kép középsíkjából, tehát egységesebb lenne a végeredmény (ugyanez igaz Ventressre is). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2008. Október 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Október 4. Hát igen, az elhelyezés a legnehezebb számomra. Soha sem tudom, hova rakja a PS-amikor behúzom. Mert berak egy kis téglalapot, de hogy az mit jelöl, fogalmam sincs. Sajnos utólag már nem tudom ezeket a módosításokat elvégezni, mert nem tudom hogyan lehetne arrébb tenni őket. Max az űrhajókat tudom előrébb hozni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Eszter Hozzászólás ideje: 2008. Október 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Október 4. A PS-ben van egy olyan, hogy Move Tool, eszköztáron első sorban a második gombocska, én azzal szoktam arrébb pakolászni a cuccokat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2008. Október 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Október 4. Na ez számomra ciki. Én mindig a lasso-val próbálkoztam (paint-ből jött az 5let) Ok, na akkor majd így próbálkozok, mikor már nem kell tanulnom Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2008. Október 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Október 4. A tükrözésre van valami tipp? Eddig így álok Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2008. Október 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Október 4. (szerkesztve) Legyen kiválasztva az a réteg, amelyiket tükrözni akarod. Jobb klikk a képen, Free Transform, Flip Horizontal. (Ez a Free Transform egyébként módfelett hasznos tud lenni.) Szerkesztve: 2008. Október 4. - SimonZ Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2008. Október 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Október 4. Jobb klikken nem volt Free Transform, de az editben megtaláltam. Mást még javítsak a képen? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2008. Október 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Október 4. Szegény klónka nagyon egyedül maradt ott alul.... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2008. Október 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Október 4. Csináltam egy új plakátot. Sajnos kevés az alapanyagom hozzá, azért lett megint hasonló a kinézete. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Eszter Hozzászólás ideje: 2008. Október 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Október 4. Szerintem azért sokkal szebben is ki lehetne vágni az alakokat... Meg kicsit olyan sivárnak tűnik... bocs, h mindig csak fikázok XD Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2008. Október 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Október 4. Igen, tudom, de nagyon mozog a kezem és mindig mellé megy. Én már annak is örülök, hogy ennyire ki tudom vágni. Amúgy semmi baj, én is tudatában vagyok a hibáimnak. A sivárság azért van, mert nem szeretem a zsúfolt képeket. Először Assaj, Klónok és Dooku nélküli volt a kép, majd kiegészítettem, hogy ne csak a világos oldal legyen rajta. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Eszter Hozzászólás ideje: 2008. Október 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Október 4. Kivágásra rengeteg technika létezik egyébként... meg sokkal egyszerűbb, ha kinagyítod a képet, pl 6-7szeresre, vagy még nagyobba. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2008. Október 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Október 4. A kivágás finomításához én a gyorsmaszkot használom. Azzal szinte pixel pontosságig lehet finomítani. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2008. November 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. November 6. SW-t is bemutató kiállítás nyílt a kaposvári Toldi gimnáziumban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2008. November 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. November 26. Nekem tetszett, ötletes! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. November 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. November 26. Először azt hittem ez csak a 4-5-6 de utána láttam, hogy mind a hat rész egyben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2008. November 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. November 28. Ez nagyon jó!!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2008. November 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. November 28. Star Wars 6D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2008. December 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. December 6. Egy kis (majdnem) önreklám: A Jedi Rend Lara áldozatos munkája révén üzembe helyezett egy Star Wars Fanfiction részleget. Itt bárki közzé teheti bármilyen Star Wars témájú írását. Gyertek, és használjátok egészséggel minél többen! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. December 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. December 6. Ez tök jó! Gratula. Látom fejlődtök. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2008. December 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. December 8. Köszönjük! Lara nélkül nem sokra mennénk. Ő az, aki mozgásban tartja a Jedi Rend dolgait. Mi max asszisztálunk neki... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2008. December 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. December 11. Nem is tudom hova tegyem a linket, leginkább ide.... http://darthsanddroids.extra.hu/page.php?10 Ep1 szerepjáték stílusban Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Június 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 28. (szerkesztve) Egy jó ismerősöm Star Wars-os kis képregénye közös kedvencünkről Aayla-ról: Borító 1. oldal 2. oldal 3. oldal Szerkesztve: 2009. Június 28. - Darth_Phobos Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Június 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 28. Azt hiszem, picikét nem világos, amit látok, most akkor nem Aaylát lőtték le? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.