Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

• 2 héttel később...
  • 5 hónappal később...
Hozzászólás ideje:

Jó kis tablókép lett (Ahsokával az élen - ő az univerzum közepe :)), a lányomnak ki is fogom nyomtatni, had rakja ki a falra. :D

Hozzászólás ideje:

Jól néz ki! Végre rájöttem, milyenek az animált szereplők... figuraszerűek. Ez a levegőben lógás is tetszik, a klónszerű árnyékokért meg külön gratula!

Hozzászólás ideje:

Ha megengeded, lenne néhány javaslatom. :)

A helyedben én megpróbálnám közelebb tenni egymáshoz a figurákat. Egy csoportba, hogy legyen köztük valami interakció, mert úgy izgalmasabb az összhatás, mint így, hogy ennyire elkülönülnek egymástól és a háttértől is. (Obit még akár tükrözni is lehetne, és simán mehetne Ashoka mögé Anakinnel együtt.) Így ugyanis inkább tablószerű a hatás, nem plakátszerű. A hajók is lehetnének előbbre hozva, hogy a csillagok ne látszódjanak előttük, mert így olyan, mintha hópelyhek lennének. A Venator tükrözve jobban mutatna, mert kifelé nézne a kép középsíkjából, tehát egységesebb lenne a végeredmény (ugyanez igaz Ventressre is).

Hozzászólás ideje:

Hát igen, az elhelyezés a legnehezebb számomra. Soha sem tudom, hova rakja a PS-amikor behúzom. :)

Mert berak egy kis téglalapot, de hogy az mit jelöl, fogalmam sincs.

Sajnos utólag már nem tudom ezeket a módosításokat elvégezni, mert nem tudom hogyan lehetne arrébb tenni őket. Max az űrhajókat tudom előrébb hozni.

Hozzászólás ideje:

A PS-ben van egy olyan, hogy Move Tool, eszköztáron első sorban a második gombocska, én azzal szoktam arrébb pakolászni a cuccokat.

Hozzászólás ideje:

:) Na ez számomra ciki. Én mindig a lasso-val próbálkoztam (paint-ből jött az 5let)

Ok, na akkor majd így próbálkozok, mikor már nem kell tanulnom :D

Hozzászólás ideje:

Szerintem azért sokkal szebben is ki lehetne vágni az alakokat... Meg kicsit olyan sivárnak tűnik... bocs, h mindig csak fikázok XD

Hozzászólás ideje:

Igen, tudom, de nagyon mozog a kezem :) és mindig mellé megy. Én már annak is örülök, hogy ennyire ki tudom vágni.

Amúgy semmi baj, én is tudatában vagyok a hibáimnak.

A sivárság azért van, mert nem szeretem a zsúfolt képeket. Először Assaj, Klónok és Dooku nélküli volt a kép, majd kiegészítettem, hogy ne csak a világos oldal legyen rajta.

Hozzászólás ideje:

Kivágásra rengeteg technika létezik egyébként... meg sokkal egyszerűbb, ha kinagyítod a képet, pl 6-7szeresre, vagy még nagyobba.

• 1 hónappal később...
  • 3 héttel később...
  • 2 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Egy kis (majdnem) önreklám:

A Jedi Rend Lara áldozatos munkája révén üzembe helyezett egy Star Wars Fanfiction részleget. Itt bárki közzé teheti bármilyen Star Wars témájú írását. Gyertek, és használjátok egészséggel minél többen! :D

fanfiction_banner.png

• 6 hónappal később...

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.