kudar Hozzászólás ideje: 2009. November 7. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 7. Köszi szépen Barnez! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2009. December 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 30. Viszonylag bevett szokás, hogy bizonyos századfordulós, főleg neogótikus templomoknál a diszitést frissitik bizonyos időközönként, hogy a korszellemet átadják. Nálunk erre példa mondjuk a Szent Erzsébet templom a Rózsák terén, ahol ahogy boldoggá avatták Teréz anyát máris megjelent az egyik ólomüvegben az egészalakos figurája. Ennél az amerikai templomnál viszont kicsit másként update-eltek. Ez nem vicc és nem photoshop. Ez a világ hatodik legnagyobb katedrálisának egy diszitése (a templom honlapján erről bővebben ITT): Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. December 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 30. Ez barom jó.Tök érdekes. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 31. Óriási még akkor is, ha nem illik oda. Mondjuk ilyet is leginkább az amerikaiak tesznek meg Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. December 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 31. Vao, nem semmi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2010. Január 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 11. ITT egy jópofa cikk. Az írója védelmébe veszi a nemrég átadott Burj Khalifát (a világ jelenlegi legmagasabb épitményét), amit ugye a nyugati épitészek eléggé kikezdtek, mondván nem gazdaságos, magamutogató, nem biztos hogy normálisan fenntartható és a többi. Az iró szerint a Burj Khalifa már csak azért is nagyon jó, mert szerinte minden Star Wars és Sci-fi rajongó várt már egy ilyen extrémen magas épületet, ami őt Coruscantra emlékezteti. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Január 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 11. Ez az épület tényleg hasonlít a Coruscanti társaihoz. Még nem is láttam eddig. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Január 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 11. Érdemes igénybe venni a Google Earthöt Ody. A 3D-s alkalmazásban még lenyügözőbb. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Január 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 11. Még nem is láttam eddig. Alig három napja linkeltem róla egy képet az Egyéb fontos 3.0-ban, méghozzá pont neked. Te Ody, te mostanában feltűnően nem veszed észre a linkjeimet. Először az Avatar honlapok, most meg ez. Kezdesz gyanús lenni. Nem olvasod a hozzászólásaim? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Január 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 12. Alig három napja linkeltem róla egy képet az Egyéb fontos 3.0-ban, méghozzá pont neked. Te Ody, te mostanában feltűnően nem veszed észre a linkjeimet. Először az Avatar honlapok, most meg ez. Kezdesz gyanús lenni. Nem olvasod a hozzászólásaim? De olvasom, a kedvenceim közé tartoznak. Főleg az SW -sek. De tényleg belinkelted ugyanezt a képet? Mert emlékszem sivatagos fotókra, viszont erre nem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Január 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 12. De olvasom, a kedvenceim közé tartoznak. Főleg az SW -sek. De tényleg belinkelted ugyanezt a képet? Mert emlékszem sivatagos fotókra, viszont erre nem. Nem ugyanezt, de ugyanerről a toronyról. Sőt, még idézted is azt a postom, amiben ott a link : És hol szállsz meg? Esetleg a Burdzs al-Arab hotelbe? A legolcsóbb szoba 1000 $ fölött van. Vagy mehetsz a Palm Jumeirah-ra is lakni, itt már 1000 $ alatt is van szállodai szoba. Vagy, ha a hajókat szereted, ott az RMS Queen Elizabeth II, mely 2009 óta horgonyoz Dubai partjainál és funkciónál hotelként (személy szerint én itt szállnék meg ). És ha már ott vagy, szerintem ruccanj fel a Burdzs Kalifa (vagy ismertebb nevén Burdzs Dubaj) toronyba, csak 828 méter magas és 160 emeletes (a világ legmagasabb épülete... még pár évig...). És ha már oda mész, nem vinnél magaddal engem is? Baromira elvágyódom oda Várjál még az árakkal. Majd ha Dubai csődbe megy akkor menjünk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Január 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 12. A képeket nem néztem meg. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Január 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 12. Ejnye-bejnye Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Január 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 12. ITT egy jópofa cikk. Az írója védelmébe veszi a nemrég átadott Burj Khalifát (a világ jelenlegi legmagasabb épitményét), amit ugye a nyugati épitészek eléggé kikezdtek, mondván nem gazdaságos, magamutogató, nem biztos hogy normálisan fenntartható és a többi. Az iró szerint a Burj Khalifa már csak azért is nagyon jó, mert szerinte minden Star Wars és Sci-fi rajongó várt már egy ilyen extrémen magas épületet, ami őt Coruscantra emlékezteti. Nekem tetszenek az ilyen érdekes modern épületek, és ne feledjük, hogy majd belőlük lesznek a jövőben a műemlékek. Annak idején a gótikus katedrálisokra is biztos mondta valaki, hogy minek ilyen magas tornyokat építeni, mert nehéz lesz kifűteni. Most meg mindenki ámul-bámul, ha belép egy olyanba. És hogy ez az épület speciel Coruscant-i hangulatot hordoz, külön jó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Január 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 12. Mondjuk inkább azt, hogy nem véletlen, milyen lett Coruscant Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Január 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 12. Mondjuk inkább azt, hogy nem véletlen, milyen lett Coruscant Azok voltak előbb. Szóval a derék arabok lehet, hogy onnan nyúlták az ötletet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Január 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 13. Nem az arabokra értem, hanem úgy általában Jó rég óta felfelé építkezünk, az ég felé törekszünk az egyre magasabb épületekkel, szóval nem csoda, hogy a messzi-messzi galaxisban is hasonlóan felfelé építkeznek Mondjuk nekik arra van helyük, de ezt másképp is kitalálhatták volna a kitalálók Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Január 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 13. Ha jól tévedek, Asimov világában lefelé építkeztek Mondjuk adja magát, hogy ha nem pusztulunk ki idő előtt, akkor a Földből inkább lesz Coruscant, mint Utapau. Vagyis inkább a kettő keveréke. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Január 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 13. Dzséjt: Épp ezt írtam az egyéb fontosba is Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Január 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 13. Dzséjt: Épp ezt írtam az egyéb fontosba is Egy rugóra jár az agyunk Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Február 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 9. retrós utazási poszterek Tatooine Hoth Dagobah Bespin Endor Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Február 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 9. Az ilyen képekre mondják, hogy az egyszerűségükben rejlik a nagyszerűségük. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Február 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 9. Tényleg retrósak A Bespines a legjobb Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Február 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 9. Én bevallom, hogy nekem túl egyszerűek. SimonZ poszterei valahogy jobban tetszenek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Február 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 9. (szerkesztve) Én bevallom, hogy nekem túl egyszerűek. SimonZ poszterei valahogy jobban tetszenek. Ezek alapján én se utaznék egyik bolygóra sem. Szerkesztve: 2010. Február 9. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Február 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 10. Zseniálisak http://designpumpa.blog.hu/2010/02/10/duba..._a_halalcsillag Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Június 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 11. Star Wars kivágott jelenet http://www.sfport.net/video/star-wars-dele...source=facebook Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Június 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 20. Egyik barátomnak kellett egy rajz a Star Wars: TOR trailerében látható jedi lányról. Gondoltam megmutatom nektek, tudom, hogy nem lett a legjobb, de neki ez megfelel http://v-kony.deviantart.com/art/Jedi-Girl-168370744 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Június 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 20. Nem rossz ez Te rajzoltad? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Június 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 20. Nem rossz ez Te rajzoltad?igen és köszi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.