Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 14. Ezekkel a csajokkal csak egy nagy baj van. Nem fekszem köztük Jake, ez betalált! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Szisz Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 18. "Ha a Star Wars némafilm lett volna... Ki gondolta volna, hogy még a Star Wars is működhet némafilmként. És még egy Charlie Chaplin hasonmás sem kell bele! Elég átrakni fekete-fehérbe, rátenni egy szemcsésítő szűrőt, levenni a hangot, helyette odapakolni némi zongorát, és 30 másodpercenként benyomni egy feliratot, a párbeszéd aktuális mondatáról. Íme:" Anachronisme Forrás Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 18. A nyolcvana években ehhez hasonlóan láttam a helyi moziban Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 18. "Ha a Star Wars némafilm lett volna...Azért jó, hogy nem ilyen lett. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 19. Egy kép és egy irtozatos szóvicc: Chew-bach-a Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 20. Vazzeg ezen szakadtam. :) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 20. Jaj Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 2. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 2. Jópofák ezek a képek így együtt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 2. Szerintem a New Hope a legjobb. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 2. Nekem az ep6 tetszik, bár az ep5 is ötletes (meg az ep4 is a maga egyszerűségével ). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 5. Egy Star Wars rajongó (segitségképp: a képen egy Star Wars poló is látható ugyanis) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 5. Hát....a póló a jobb. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 5. Műnő. Hozzá nem nyúlnék. Max egy puszi a pocijára Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 5. Műnő. Hozzá nem nyúlnék. Max egy puszi a pocijára Eléggé. Lehet, hogy én már öreg vagyok ezekhez az összefirkált szőkített kislányokhoz. Meghagyom nektek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 5. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 5. Műnő. Hozzá nem nyúlnék. Max egy puszi a pocijára Szerintem én azért bebukkantanék mi van az Xszárnyú "fülkéjében". Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 5. Szerintem én azért bebukkantanék mi van az Xszárnyú "fülkéjében". Finoman fogalmazva a "pilóta meg a fegyveroperátor". És kinézettre meg tök azonosak Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 5. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 5. Hát akkor harcállásokat elfoglalni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 6. Előbb megnézném élőben, aztán nyilatkozok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Llew Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 8. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 8. Jé, egy mingtrooper Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 8. Ötletes, és még jól is néz ki. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 8. Tényleg frankó. Csak a kép ne lenne akkora mint egy ház. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 8. Tényleg frankó. Csak a kép ne lenne akkora mint egy ház. Gondoltam, hogy átrakom linkbe. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 8. Ha gondolod akkor ezután a viccesben levő Expendablésat is átrakhatod linkbe. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 8. Ha gondolod akkor ezután a viccesben levő Expendablésat is átrakhatod linkbe. Á, az nem nagy. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 9. (szerkesztve) A gondolat még nem érett meg tettekké. Szerkesztve: 2010. Szeptember 9. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Llew Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 9. (szerkesztve) Nem is olyan nagy. Széltében semmiképpen és magasságra is éppen csak kilóg a képből. Viszont, ha ez ekkora gond, akkor a fórum általi automatikus átméretezést nem lehetne úgy beállítani, hogy egy maximálisan megadott méret alá kicsinyítse az eredeti arányainak megtartásával? Mert én személy szerint pl. utálom, ha egy kép miatt külön oldalra kell menni, elvégre ezért van a kép beillesztés funkció a fórumba beépítve. Ha van belőle egy kisebb méret előnézetnek, akkor meg legalább eldönthető, hogy érdemes-e kattintani. Szerkesztve: 2010. Szeptember 9. - Llew Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 9. OFF Lehet állítani a képméreten, de az csak azután méreteződik át, ha már a teljeset betöltötte a rendszer. Szóval először mindenképp betöltődik a nagy kép, nem számít, hogy mekkorára nyomja ezután a fórum. Vannak technikák az ilyen nagy képek beillesztésére. ON Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 10. (szerkesztve) The Solo Adventures 3D http://vimeo.com/14167844 Marha jó Amúgy egy jó kis kalandos animációs sorozatot csinálhatnának Han Solo karakteréről is Szerkesztve: 2010. Szeptember 10. - JakeSully Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.