Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 10.14 éve Szerző Nagyon sok minden kaphatna saját sorozatot a SW világából. De ez tényleg nagyon jó! Viszont ez a 3D rohadt zavaró. Szerkesztve: 2010. Szeptember 10.14 éve - kudar
Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 10.14 éve Marha jó lett A 3D csak annyiban zavaró, hogy az ósdi technológia kell hozzá, azaz a kétszínes hemüveg. Amúgy pöpec az egész
Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 10.14 éve Nekem valahogy nem adta ki a 3D-t a 3D-s kukkerem. Attól függetlenül jól összehozták.
Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 10.14 éve Szerző Na megint megnéztem és úgy megjött a kedvem, hogy legyen már egy ilyen sorozat is ami az EP6 után játszódik, vagy akár közben is. De hiányoznak ezek a formák, meg karakterek.
Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 10.14 éve Én is. Han Solo kalandjairól 1-2 évadnyi sorozatot lehetne csinálni simán
Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 13.14 éve Biztos van akiknek már a könyökén jön ki a sok Star Warsos csajos kontent, de ezt a tetkót még úgy éreztem meg kell osszam:
Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 13.14 éve Ne aggódj, elviseljük Mondjuk azt nem tudom, hogy a golyóscsapágyból mit keres ott az alkatrész a pofiján Idétlen
Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 13.14 éve Biztos van akiknek már a könyökén jön ki a sok Star Warsos csajos kontent, de ezt a tetkót még úgy éreztem meg kell osszam:Dehogy, jöhetnek továbbra is
Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 13.14 éve Kár, hogy nincs itt egy hasonlóan vállalkozó szellemű lány, aki berakna pasis képeket
Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 13.14 éve Biztos van akiknek már a könyökén jön ki a sok Star Warsos csajos kontent, de ezt a tetkót még úgy éreztem meg kell osszam:No ez már jobban tetszik.
Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 13.14 éve Mondjuk azt nem tudom, hogy a golyóscsapágyból mit keres ott az alkatrész a pofiján Idétlen Szerintem jól áll a lánynak az a kis fémdarab
Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 13.14 éve Biztos van akiknek már a könyökén jön ki a sok Star Warsos csajos kontent, de ezt a tetkót még úgy éreztem meg kell osszam: Nekem NEM jön ki a könyökömön. Nyugodtan szúrd be őket.
Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 15.14 éve Szexi Star Wars képek, avagy miért érdemes a Birodalomhoz csatlakozni http://www.sfportal.hu/szexi-star-wars-kep...ozni-6274.scifi
Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 15.14 éve Hol van az a toborzóiroda? Ööööö...akarom mondani, ezek a nők természetesen Lázadó kémek :o
Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 16.14 éve Szerző Mostanában ez a gyerek csinálja a legigényesebb youtube videokat.
Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 16.14 éve Szerző Nem ez a kis japó gyerek zúzott Andy Whitfieldel? De de ő volt az, és nézzétek meg a többi videóját is mert az összes iszonyú jó!
Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 26.14 éve Nesztek http://www.starwars.com/games/playnow/craw.../?cs=6ebafn4q6v
Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 26.14 éve Nesztek http://www.starwars.com/games/playnow/craw.../?cs=6ebafn4q6v És kik azok a sötét alakok?
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.