kudar Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 10. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 10. (szerkesztve) Nagyon sok minden kaphatna saját sorozatot a SW világából. De ez tényleg nagyon jó! Viszont ez a 3D rohadt zavaró. Szerkesztve: 2010. Szeptember 10. - kudar Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 10. Marha jó lett A 3D csak annyiban zavaró, hogy az ósdi technológia kell hozzá, azaz a kétszínes hemüveg. Amúgy pöpec az egész Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 10. Nekem valahogy nem adta ki a 3D-t a 3D-s kukkerem. Attól függetlenül jól összehozták. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 10. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 10. Na megint megnéztem és úgy megjött a kedvem, hogy legyen már egy ilyen sorozat is ami az EP6 után játszódik, vagy akár közben is. De hiányoznak ezek a formák, meg karakterek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 10. Csatlakozom Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 10. Én is. Han Solo kalandjairól 1-2 évadnyi sorozatot lehetne csinálni simán Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 13. Biztos van akiknek már a könyökén jön ki a sok Star Warsos csajos kontent, de ezt a tetkót még úgy éreztem meg kell osszam: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 13. Ne aggódj, elviseljük Mondjuk azt nem tudom, hogy a golyóscsapágyból mit keres ott az alkatrész a pofiján Idétlen Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 13. Biztos van akiknek már a könyökén jön ki a sok Star Warsos csajos kontent, de ezt a tetkót még úgy éreztem meg kell osszam:Dehogy, jöhetnek továbbra is Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 13. Kár, hogy nincs itt egy hasonlóan vállalkozó szellemű lány, aki berakna pasis képeket Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 13. Niiice Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 13. Biztos van akiknek már a könyökén jön ki a sok Star Warsos csajos kontent, de ezt a tetkót még úgy éreztem meg kell osszam:No ez már jobban tetszik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 13. Mondjuk azt nem tudom, hogy a golyóscsapágyból mit keres ott az alkatrész a pofiján Idétlen Szerintem jól áll a lánynak az a kis fémdarab Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 13. Biztos van akiknek már a könyökén jön ki a sok Star Warsos csajos kontent, de ezt a tetkót még úgy éreztem meg kell osszam: Nekem NEM jön ki a könyökömön. Nyugodtan szúrd be őket. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 15. Szexi Star Wars képek, avagy miért érdemes a Birodalomhoz csatlakozni http://www.sfportal.hu/szexi-star-wars-kep...ozni-6274.scifi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 15. Hol van az a toborzóiroda? Ööööö...akarom mondani, ezek a nők természetesen Lázadó kémek :o Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 16. Szemét Jedik Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 16. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 16. Mostanában ez a gyerek csinálja a legigényesebb youtube videokat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 16. Nem ez a kis japó gyerek zúzott Andy Whitfieldel? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 16. Hatalmas Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 16. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 16. Nem ez a kis japó gyerek zúzott Andy Whitfieldel? De de ő volt az, és nézzétek meg a többi videóját is mert az összes iszonyú jó! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 16. Remélem még nem volt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 16. Hatalmas Ez valami szuper. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 16. Ez valami szuper. Most néztem meg, ez zseniális. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 17. Nekem is nagyon tetszik! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 18. Tényleg remek ez a videó, de a kép is Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 18. Nagyon jó a video. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 26. Nesztek http://www.starwars.com/games/playnow/craw.../?cs=6ebafn4q6v Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 26. Nesztek http://www.starwars.com/games/playnow/craw.../?cs=6ebafn4q6v És kik azok a sötét alakok? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 26. És kik azok a sötét alakok? Kiket bannolsz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.