Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. November 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 19. (szerkesztve) Csak az a gond grafittal van rajzolva azt a szkennelő max felbontáson is alig látja Ha van valami komoly képszerkesztő programod, pl. Gimp vagy Photoshop, akkor a színeket feljavíthatod úgy, hogy kijelölöd a színeket (Gimpben ez egy gomb, PS-ben nem tudom) majd áthúzod a digitális színnel a kijelölést. És ezt az összes színnél eljátszod. Szerkesztve: 2010. November 19. - Darth_Phobos Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
misi920 Hozzászólás ideje: 2010. November 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 19. Sajna nincs de megpróbálom valamelyiket megszerezni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
misi920 Hozzászólás ideje: 2010. November 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 19. Megszerztem a gimpet De hogy kell ezt kezelni igy első ráézésre elég bonyolult Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. November 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 19. Sajna nincs de megpróbálom valamelyiket megszerezniGIMP ingyenes és szabadon használható, azt ajánlom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
misi920 Hozzászólás ideje: 2010. November 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 19. (szerkesztve) megvan nah már csak bekell linkelni Ha engedné a képfeltöltés :S aztirja hibás jpegformátum :S Szerkesztve: 2010. November 19. - misi920 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
misi920 Hozzászólás ideje: 2010. November 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 19. (szerkesztve) Nah itt vannak Ismerősek? Az ujjak meg az arc kidolgozása még nem nagyon megy de csak belejövök majd Kösz Phobos a tippet az élesítésre Szerkesztve: 2010. November 19. - misi920 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. November 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 19. Az ujjak meg az arc kidolgozása még nem nagyon mehd de csak belejövök majd Jó ez, csak így tovább. Én is csak azt tudom mondani amit nekem mond mindig a MESTER, hogy gyakorolni, gyakorolni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. November 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 19. Elsőre nem is rossz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
misi920 Hozzászólás ideje: 2010. November 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 19. Most vettem észre hogy előbb 2 szer belinkeltem ugyan azt a képet! Javítottam és itt a másik rajz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. November 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 19. Na ez még jobb. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
misi920 Hozzászólás ideje: 2010. November 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 19. Na ez még jobb. Köszi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. November 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 19. Egész pofásak. Nekem a felsőről az utolsó mohikánt legyakni készülő Magua ugrott be. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. November 19. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 19. Jó ez, csak így tovább. Én is csak azt tudom mondani amit nekem mond mindig a MESTER, hogy gyakorolni, gyakorolni. Hehe így van Misi, csak gyakorolj mert ezek nagyon ígéretesnek tűnnek. Kezd hozzá egy kis árnyékolásnak grafittal és máris mégjobban fognak kinézni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
misi920 Hozzászólás ideje: 2010. November 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 19. (szerkesztve) Hehe így van Misi, csak gyakorolj mert ezek nagyon ígéretesnek tűnnek. Kezd hozzá egy kis árnyékolásnak grafittal és máris mégjobban fognak kinézni. Hű hát árnyékolást nem nagyon csináltam még, talán rajz órán a kockáknak meg egyéb tárgyaknak De köszönöm tanácsod megfogadom Az az megpróbálom Szerkesztve: 2010. November 19. - misi920 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. November 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 20. (szerkesztve) Gondoltam adok már az ezredesnek egy testhezálló feladatot. Szerkesztve: 2010. November 20. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. November 20. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 20. hehe ez marha jó. XD Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. November 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 20. Jó Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. November 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 20. Igazán jópofa Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. November 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 20. Találó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. November 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 21. Köszi! Remélem több ilyesmi jó ideig nem fog eszembe jutni mert a héten ahogy csináltam elég frankón sikerált megerőltetnem a szemem és napokig fájt a jobb szememre pislogás. Addig nem is csináltam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. November 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 23. "Lenni vagy nem lenni? Ez itt a kérdés." Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2010. November 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 23. "Lenni vagy nem lenni? Ez itt a kérdés." Ha Shakespeare-t akartad idézni, akkor "AZ itt a kérdés". A kép egyébként nagyon jó Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. November 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 23. Erősen emlékeztet a Star Wars Tales 6 borítójára, amiben a Thank the Maker! című sztori szerepelt: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. November 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 23. (szerkesztve) Ha Shakespeare-t akartad idézni, akkor "AZ itt a kérdés".Én mindkét verzióval találkoztam már jó néhány helyen így nem izgat különösebben hogy melyik illik oda. Nem műfordításnak szántam. A kép egyébként nagyon jó Ja tényleg jól sikerült. Nekem jobban is tetszik mint az ami ihlette.Amúgy szerintem az itteni fórumosok művei is megérdemlik a dicséretet. Hadd nőjön az alkotói kedvü(n)k. Erősen emlékeztet a Star Wars Tales 6 borítójáraLegalább már tudjuk hogy mi ihlette. Szerkesztve: 2010. November 23. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. November 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 23. Amúgy szerintem az itteni fórumosok művei is megérdemlik a dicséretet. Hadd nőjön az alkotói kedvü(n)k. Köszi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. November 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 23. Amúgy szerintem az itteni fórumosok művei is megérdemlik a dicséretet. Hadd nőjön az alkotói kedvü(n)k. Csak nőjön. Szerintem nagyszerű dolog, ha valaki nem kímél időt és fáradságot, hogy alkosson valamit, legyen az vers, novella, képregény, videó vagy rajz. Büszke is vagyok, hogy itt fórumozok jó pár ilyen emberrel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. November 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 24. Az itteni művészlelkek akár egyesületet is alapíthatnának. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. December 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 5. (szerkesztve) Délután, nagy unalmamban firkantottam az alábbi rajzot. Első tollal készült rajzom és persze fejből, úgyhogy aszerint is kezeljétek. Mobillal készült, ami sajnos tovább ront a minőségen... Szerkesztve: 2012. Február 22. - Darth Sky Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. December 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 5. Nagyon szuper lett! És ez az első ilyen rajzod? Akkor duplán jó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. December 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 5. (szerkesztve) Nagyon szuper lett! És ez az első ilyen rajzod? Akkor duplán jó. Köszi! Tollal eddig nemigen volt bátorságom rajzolni, mert ugye a hibalehetőség zéró, de most úgy voltam vele, hogy lesz, amilyen lesz. Aztán ez lett belőle. Szerkesztve: 2010. December 5. - Darth Sky Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.