Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Köszi misi :)

Holnap majd kudarra szavazz ;)

Ez mekkora hülyeség, hogy naponta lehet szavazni.... ez szerintem nem ad reális képet attól független sem, hogy én is kétszer szavaztam. :D

Szerkesztve: - Ody Mandrell

Hozzászólás ideje:

Ez mekkora hülyeség, hogy naponta lehet szavazni.... ez szerintem nem ad reális képet attól független sem, hogy én is kétszer szavaztam. :D

OFF: Még így is jobb, mint amikor anno IP címet nézett egy szavazás és csak annyit kellett tenni az új szavazathoz, hogy lecsatlakozni és újra felcsatlakozni a netszolgáltatóhoz. Ami kb. 5 másodperc volt :D
Hozzászólás ideje:

Én is megköszönöm mindenkinek, aki ránk szavaz. Reméljük tényleg Sagás győzelem lesz. :peace:

Biztos. :D Én is rátok szavazok. :) Tegnap is, ma is, és ha nem felejtem el, akkor holnap is meglesz.
Hozzászólás ideje:

Továbbra is azt mondom, hogy ez a verseny ilyen formában nem ad reális végeredményt. Csak egyszer szabadna szavazni mindenkinek, és nem naponta. Elég pár embert ráállítani a dologra és megvan az első hely. Az így megszerzett "dicsőség" vajon mennyit ér?

Hozzászólás ideje:
Az így megszerzett "dicsőség" vajon mennyit ér?

Nem sokat, én mondom neked, de hát ez van, valamit valamiért ;)

Másrészt pedig ez nem csak rólunk, művészekről szól, hanem az oldalról is. Mind a Jedirendet, mind az Order 66-ot népszerűsíti ez a verseny, mert a versenyzők ide meg oda kirakják, hogy szavazzanak rájuk, közben meg ingyen reklám ez a két oldalnak.

Szerkesztve: - Darth_Phobos

Hozzászólás ideje:

Bravo Sky! Tiéd lett a nyertes kép a Jedi Rend pályázatán! :clap: :clap:

Köszi szépen, és azoknak is, akik szavaztak. :)

Egyébként fogalmam sincs, ez hogy jött össze, mert szinte végig a 2. helyen végző rajz vezetett (valószínűleg sok ismerőse volt a srácnak), aztán egyik napról a másikra, 130-ról 350-re ugrott a szavazatok száma, pedig nem nagyon reklámoztam a dolgot. :D

Hozzászólás ideje:

Köszi szépen, és azoknak is, akik szavaztak. :)

Egyébként fogalmam sincs, ez hogy jött össze, mert szinte végig a 2. helyen végző rajz vezetett (valószínűleg sok ismerőse volt a srácnak), aztán egyik napról a másikra, 130-ról 350-re ugrott a szavazatok száma, pedig nem nagyon reklámoztam a dolgot. :D

Állítólag reklamáltak is emiatt. :D

Hozzászólás ideje:

Gratula Sky! :)

Pedig már azt hittem minden elveszett, mert majdnem 100 szavazattal vezetett a gyerek, aztán valami hihetetlen feltámadás történt.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.