misi920 Hozzászólás ideje: 2011. Március 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 22. Sky, Phobos ment 1-1 szavazat nektek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Március 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 22. Köszi misi Holnap majd kudarra szavazz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Március 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 22. (szerkesztve) Köszi misi Holnap majd kudarra szavazz Ez mekkora hülyeség, hogy naponta lehet szavazni.... ez szerintem nem ad reális képet attól független sem, hogy én is kétszer szavaztam. Szerkesztve: 2011. Március 22. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Március 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 22. Sky, Phobos ment 1-1 szavazat nektek Köszi! Kár, hogy nem lehet megnézni a jelenlegi állást, kíváncsi lettem volna rá. Mindegy, majd április 4-én kiderül. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Március 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 22. Ez mekkora hülyeség, hogy naponta lehet szavazni.... ez szerintem nem ad reális képet attól független sem, hogy én is kétszer szavaztam. OFF: Még így is jobb, mint amikor anno IP címet nézett egy szavazás és csak annyit kellett tenni az új szavazathoz, hogy lecsatlakozni és újra felcsatlakozni a netszolgáltatóhoz. Ami kb. 5 másodperc volt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2011. Március 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 22. Én is megköszönöm mindenkinek, aki ránk szavaz. Reméljük tényleg Sagás győzelem lesz. Biztos. Én is rátok szavazok. Tegnap is, ma is, és ha nem felejtem el, akkor holnap is meglesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Március 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 23. Biztos. Én is rátok szavazok. Tegnap is, ma is, és ha nem felejtem el, akkor holnap is meglesz. Neked is köszi! Majd kiderül mire képesek Sagások, ha összefognak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. Március 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 25. Ezt láttátok már? http://www.youtube.com/watch?v=GNxpifXYJl0&feature=related Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Március 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 28. Már megnézhetőek a verseny részeredményei. A hagyományos kategória sorrendje reális... mondhatom reális... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Március 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 28. Hoppá, ki vezeti a digitális kategóriát? Hajrá Sky, húzzál bele Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Március 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 28. Továbbra is azt mondom, hogy ez a verseny ilyen formában nem ad reális végeredményt. Csak egyszer szabadna szavazni mindenkinek, és nem naponta. Elég pár embert ráállítani a dologra és megvan az első hely. Az így megszerzett "dicsőség" vajon mennyit ér? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Március 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 28. (szerkesztve) Az így megszerzett "dicsőség" vajon mennyit ér? Nem sokat, én mondom neked, de hát ez van, valamit valamiért Másrészt pedig ez nem csak rólunk, művészekről szól, hanem az oldalról is. Mind a Jedirendet, mind az Order 66-ot népszerűsíti ez a verseny, mert a versenyzők ide meg oda kirakják, hogy szavazzanak rájuk, közben meg ingyen reklám ez a két oldalnak. Szerkesztve: 2011. Március 28. - Darth_Phobos Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Március 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 28. Hajrá Sky, húzzál bele Köszi, bár innen már nem igazán rajtam múlik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2011. Március 31. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 31. Nem az én Fan oldalam, de találtam egy gyereket, aki elkezdett egy TCW képregényt rajzolni, és elég jól néz ki http://ultimaterubberfool.deviantart.com/ Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Április 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 7. Bravo Sky! Tiéd lett a nyertes kép a Jedi Rend pályázatán! :clap: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Április 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 7. Bravo Sky! Tiéd lett a nyertes kép a Jedi Rend pályázatán! :clap: Köszi szépen, és azoknak is, akik szavaztak. Egyébként fogalmam sincs, ez hogy jött össze, mert szinte végig a 2. helyen végző rajz vezetett (valószínűleg sok ismerőse volt a srácnak), aztán egyik napról a másikra, 130-ról 350-re ugrott a szavazatok száma, pedig nem nagyon reklámoztam a dolgot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Április 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 8. Gratula Sky Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Április 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 8. Köszi szépen, és azoknak is, akik szavaztak. Egyébként fogalmam sincs, ez hogy jött össze, mert szinte végig a 2. helyen végző rajz vezetett (valószínűleg sok ismerőse volt a srácnak), aztán egyik napról a másikra, 130-ról 350-re ugrott a szavazatok száma, pedig nem nagyon reklámoztam a dolgot. Állítólag reklamáltak is emiatt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
misi920 Hozzászólás ideje: 2011. Április 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 8. Gratulálok Sky Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Április 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 8. Gratula Sky Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2011. Április 8. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 8. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Április 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 8. Köszi mindenkinek. Állítólag reklamáltak is emiatt. Érdekes, én nem hallottam. Gondolom a 11 éves srác haverjairól van szó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
danityu Hozzászólás ideje: 2011. Április 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 8. Gratula Sky! Pedig már azt hittem minden elveszett, mert majdnem 100 szavazattal vezetett a gyerek, aztán valami hihetetlen feltámadás történt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Embo Hozzászólás ideje: 2011. Április 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 8. Nem semmit hajráztál. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. Április 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 8. Szép rajz lett. Nem akarsz képregényrajzoló lenni a Dark Horse-nál? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Április 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 9. Szép rajz lett. Nem akarsz képregényrajzoló lenni a Dark Horse-nál? Köszi. Érdekes módon képregények rajzolásához sosem volt igazán türelmem. Elég időigényes megrajzolni a sztorit képkockáról képkockára. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Április 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 9. Köszi mindenkinek. Érdekes, én nem hallottam. Gondolom a 11 éves srác haverjairól van szó. Konkrétan az apja reklamált. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Április 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 9. Konkrétan az apja reklamált. Egészségére. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Április 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 9. (szerkesztve) Egészségére. Szerinte biztos csalás volt, mert a vége előtt még sokkal vezetett a fia. Szerkesztve: 2011. Április 9. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Április 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 9. Gratula, Sky Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.