Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. November 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. November 4. Ez az egyik kedvenc képem. Jól mutatja az EP3 utáni kilátástalan helyzetet, melyben a Jediknek volt részük. Biztos vagyok benne, hogy galaxis szerte voltak ilyen körözési képek a legtöbb lakott rendszerben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. November 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. November 4. Ez az egyik kedvenc képem. Jól mutatja az EP3 utáni kilátástalan helyzetet, melyben a Jediknek volt részük. Biztos vagyok benne, hogy galaxis szerte voltak ilyen körözési képek a legtöbb lakott rendszerben. Szerintem is voltak, bár azis lehet hogy Palpi tojt már bele Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. November 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. November 4. Szerintem is voltak, bár azis lehet hogy Palpi tojt már bele Nem hiszem. Szerintem ha Palpi el is volt foglalva az uralkodással annyit áldozott azért a költségvetésből, hogy ilyen plakátokat gyártson. Biztos jó magas lehetett a vérdíj egy Jedi fejére, a fejvadászok is aktívan keresték őket. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. November 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. November 4. Nem hiszem. Szerintem ha Palpi el is volt foglalva az uralkodással annyit áldozott azért a költségvetésből, hogy ilyen plakátokat gyártson. Biztos jó magas lehetett a vérdíj egy Jedi fejére, a fejvadászok is aktívan keresték őket. Kép alapján elég magasak a vérdíjak Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2011. November 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. November 5. Shaak Ti él? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2011. November 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. November 5. Shaak Ti él? Csak addig amíg Starkiller meg nem látogatta YE3-ban a Felucián. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. November 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. November 7. http://www.youtube.com/watch?v=J-rK5fZ8bRM Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2011. November 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. November 8. Csak azért fura, mert az EpIII-ban csak 3 különböző módon próbálták megölni, ha jól emlékszem, azt hittem, hogy valamelyik hivatalosan megmaradt (még ha ki is vágták). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. November 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. November 8. Csak azért fura, mert az EpIII-ban csak 3 különböző módon próbálták megölni, ha jól emlékszem, azt hittem, hogy valamelyik hivatalosan megmaradt (még ha ki is vágták). Én 2 módról tudok: az egyikben az Invasible Handen hátulról szíven szúrja Grievous, a másikban a Jedi Templom ostromakor, meditálás közben végez vele hasonló módon Vader. Valójában a The Force Unleashedben halt meg, (a könyv kedvéért spoiler mögött, hátha valaki még csak most fogja megismerni a sztorit) miután Felucián a Starkillerrel folytatott párbaj után egy sarlacc gyomrába vetette magát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2011. November 27. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. November 27. Nem az enyém, most találtam DAn és hát magáért beszél... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. November 27. Ezt már én is láttam. Igaz, hogy egyáltalán nem Ahsokás, de maga a kép jó lett. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2011. November 27. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. November 27. Ezt már én is láttam. Igaz, hogy egyáltalán nem Ahsokás, de maga a kép jó lett. NEm, tényeg nem. EZ jobb! :D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. December 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 15. De komoly Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Embo Hozzászólás ideje: 2011. December 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 15. Nagyon jópofa Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. December 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 25. Ilyen esküvőt akarok én is Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2012. Január 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 7. Úgy látom, a külföldieknek is bejönnek az Ahsokás rajzaim. Ami persze baromi jól esik. Regeltem a DeviantART-ra és elég pozitív visszajelzések érkeztek eddig. Kár, hogy az angol tudásom minimális... kissé hülyén is érzem magam, hogy minden komment után a "Thank You So Much" és ennek szinonimáit tudom csak felelni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ágki Hozzászólás ideje: 2012. Január 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 7. Úgy látom, a külföldieknek is bejönnek az Ahsokás rajzaim. Ami persze baromi jól esik. Regeltem a DeviantART-ra és elég pozitív visszajelzések érkeztek eddig. Kár, hogy az angol tudásom minimális... kissé hülyén is érzem magam, hogy minden komment után a "Thank You So Much" és ennek szinonimáit tudom csak felelni. Mi a neved ottan? De legalább tudják/majd rájönnek,hogy magyar vagy és nem annyira "fényes" az angol tudásod OFF Nekem is sz@r a helyzetem,mert van egy csaj az angol csoportomban,aki mindig minden angol szót tud,én meg csak nézek.... Szóval itt az ideje felkészülni a párbajra OFF VÉGE Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2012. Január 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 7. Mi a neved ottan? De legalább tudják/majd rájönnek,hogy magyar vagy és nem annyira "fényes" az angol tudásod OFF Nekem is sz@r a helyzetem,mert van egy csaj az angol csoportomban,aki mindig minden angol szót tud,én meg csak nézek.... Szóval itt az ideje felkészülni a párbajra OFF VÉGE "razool91" néven találsz meg. Még csak 3 rajzom van fent, mostanában sajnos nem nagyon volt időm vagy kedvem rajzolni, mert egy ilyen rajz elkészítése nem éppen 10-20 perces meló. Elméletileg tudják rólam, hogy magyar vagyok, mivel a profilomon kiválasztottam a Hungariant. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2012. Január 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 7. Adtam lámát meg az egyik Ahsokát befavoltam Csak így tovább Sky Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2012. Január 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 7. Adtam lámát meg az egyik Ahsokát befavoltam Csak így tovább Sky Köszi szépen. Amúgy mi ez a "Llama Badge", mert megmondom őszintén, fogalmam sincs? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ágki Hozzászólás ideje: 2012. Január 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 7. Eszméletlen jó rajzok Sky Behalnék,ha így tudnék rajzolni,de komolyan Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2012. Január 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 7. Eszméletlen jó rajzok Sky Behalnék,ha így tudnék rajzolni,de komolyan Köszi neked is. Örülök, ha tetszik, de komolyan. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2012. Január 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 7. Amúgy mi ez a "Llama Badge", mert megmondom őszintén, fogalmam sincs? Ezzel lehet kifejezni, hogy mekkora király vagy, azaz elismertség megjelenítő. Ha valaki ad egy lámát, akkor elismeri, hogy te mennyire jó alkotó vagy. Persze erre ott vannak a watchok meg a favok is, de ha elég sok lámád van, akkor más lámád lesz a jobb felső sarokban és ha valaki megnézi a profilodat és olyan lámát lát ott, ami nagyon sok lámából jött össze, akkor tudja, hogy te nagyon jó vagy Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ben Hozzászólás ideje: 2012. Január 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 12. Megnézem a rajzaidat Sky, és ha szabad ilyen finoman fogalmaznom, k*va jók. Látszik, hogy tényleg szereted a karaktert. és ne értsd félre. Amúgy nagyon megtetszett a "Soki" beceneve az oldalról, szerintem használni fogom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2012. Január 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 12. Megnézem a rajzaidat Sky, és ha szabad ilyen finoman fogalmaznom, k*va jók. Köszi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2012. Január 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 13. Mahone-ért nagy taps, ugyanis kedvencem volt a PB-ből. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2012. Január 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 13. Mahone-ért nagy taps, ugyanis kedvencem volt a PB-ből. Köszi. Nocsak, te is nézted a PB-t? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2012. Január 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 13. Köszi. Nocsak, te is nézted a PB-t? Minden részt, többször is. Furcsa módon nekem a legkevésbé kedvelt évad, a harmadik volt az egyik kedvencem, talán a spanyol hangulat miatt. Kár, hogy a magyar szinkronban a spanyol beszédek nagy részét lefordították teljesen feleslegesen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2012. Január 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 21. Elkészültem az első idei rajzommal. Bár nem sikerült megragadnom az eredeti kép cukiságát, egy rajznak elmegy. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Werebazs Hozzászólás ideje: 2012. Január 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 21. Elkészültem az első idei rajzommal. Bár nem sikerült megragadnom az eredeti kép cukiságát, egy rajznak elmegy. Szerintem tökéletesen sikerült megragadnod. Esküszöm, ha színes lenne, nem tudnám megkülönböztetni egy screenshottól, de ezt már deviant-on is írtam. Még egyszer grat :clap: :clap: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.