MissKarrde Hozzászólás ideje: 2018. Július 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Július 16. Ez esetben érdemes szétszedni, hogy azt a rengeteg anyagot, ami még abban a hajóban van, ne hagyják kárba veszni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2018. Július 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Július 16. Ha a Jawák űrutaznának... 1 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2018. Július 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Július 26. Case closed. Next! 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Július 26. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Július 26. Még mindig jó, hogy vannak ilyen videók. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2018. Július 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Július 26. Időközben a videó elérhetetlenné vált! Pedig jó anyag volt 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2018. Július 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Július 26. 32 perccel korábban, Bomarr írta: Időközben a videó elérhetetlenné vált! Pedig jó anyag volt OFF Ezekre a youtube videókban használt jogdíjas film részletekre igazán kitalálhatnának egy XXI. század kompatibilis szabályozást. Most az ilyen magyarázó videók és társaik, ahol a jogdíjas anyagok illusztrációt jelentenek kizárólag és inkább növelik a film iránti érdeklődést, nem tudom miért kell, hogy kirostálódjanak... engem ez annyira bosszant az SW, a filmek, a foci, de még az F1 NFL youtube csatornák kapcsán is, hogy el se tudom mondani. Bár biztos van vmi értelmes oka, de szerintem az 1 perc alatti kiragadott részek nem tudják érdekben csökkenteni a filmek forgalmát. És csak azokra a filmekre gondolok, amik már digitális formában kikerültek (minimalizálandó a spoiler veszélyt). Egyébként nektek ha egy fentihez hasonló idézetes módon egy másik topikba akarjàtok telóról másolni, akkor mit kell nyomni? Mert szerettem volna Bomarr idézetére a file letöltős topikban reagálni, de sehogy se tudom megoldani, hogy ez az idézete abban a topikban jelenjen meg (telefonról). Szerk. : átmásolva a megfelelő helyre. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Július 26. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Július 26. Múltidézést kell nyomni. Az megmarad. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 17. Korai bombázó dizájn Phil Szostak twitter-jéről: 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 17. Jó, hogy ezeket a szárnyakat nem hagyták rajta. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 18. Egyetértek. Túlságosan földi repülő kinézete lett volna. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2021. November 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. November 10. (szerkesztve) James Clyne - “Early ideation for the rebel transport from The Last Jedi. Inspiration coming from the long abandoned Russian Ekranoplan class ‘plane’. I love asymmetry in design. Weird and unexpected.” Szerkesztve: 2021. November 12. - Rog 1 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.