Ody Mandrell Posted April 14, 2017 Share Posted April 14, 2017 (edited ) Két új hajó is felkeltette az érdeklődésem. Az egyik az az ármszedős hajó ami a lépegetőket támadja, a másik pedig a Köztársasági(?) flotta csatahajói. Mind a kettő elég egyedi, persze ismerős jegyekkel. Edited December 12, 2017 by Dzséjt Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bence1997 Posted April 14, 2017 Share Posted April 14, 2017 Nekem nagyon tetszenek. Újszerűek, de mégis kicsit ismerősnek tűnnek. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted April 14, 2017 Author Share Posted April 14, 2017 Nekem is ez tetszik benne, hogy olyan ötletek vannak bennük amik teljesen újszerűvé teszik. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzséjt Posted April 14, 2017 Share Posted April 14, 2017 A köztársasági csatahajók (szerintem tuti köztársaságiak, az ep7 alapján ilyen erővel maga az Ellenállás nem bír) olyanok, mint a félbevágott és felturbózott Nebulon-B-k. Viszont többek annál, sok kis részlet nagyon ütőssé teszi őket, például az orruk olyan, mintha az Apollo-program visszatérő moduljai lennének odaragasztva. Viszont nem is tűnnek túl nagy hajónak, szerintem inkább lehetnek korvettek, vagy max. fregattok. A "homokozó" siklók jönnek viszont be a legjobban. Amikor megláttam őket, totál ugyanaz az érzés fogott el, mint amikor az ep1 első trailerében a fogatokat megláttam. Itt valami alvilági banda a siklóikkal megy neki valakinek (az ep1-nél azt hittem, hogy kalózok üldözik Obi-Wanékat - a fene sem gondolta, hogy autóverseny lesz ). Inkább tűnnek szedett-vedett tákolmánynak, mint mondjuk rendszerbe állított katonai járműveknek. Persze ki tudja, mik lesznek, milyen szerepet kapnak. De az biztos, hogy nagyon babán festenek, ahogy a homokot karistolják. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MissKarrde Posted April 14, 2017 Share Posted April 14, 2017 Ezek a homoksiklók nekem is tetszenek, főleg ezzel a vörös "porzással" Eleve szeretem a vöröset, szóval az egész jelenet baromi jól néz ki hajóstól, mindenestől. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted April 14, 2017 Author Share Posted April 14, 2017 Főleg a kontraszt miatt jó, ahogy a világos tájon felcsapják azt a vörös anyagot az nagyon jól néz ki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted April 14, 2017 Author Share Posted April 14, 2017 Ezen a képen jól látható, hogy a vörös anyag a sziklák lábainál is látszik szóval itt valami meghatározó környezeti adottságról lehet szó amiből ezek a hajók energiát vesznek fel. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bence1997 Posted April 14, 2017 Share Posted April 14, 2017 Ezen a képen jól látható, hogy a vörös anyag a sziklák lábainál is látszik szóval itt valami meghatározó környezeti adottságról lehet szó amiből ezek a hajók energiát vesznek fel. Bocs Ody, de ezen a képen nehéz kivenni. De amúgy megnézve az előzetest, igazad lehet. Kíváncsi vagyok erre a bolygóra. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted April 14, 2017 Author Share Posted April 14, 2017 Ja, ez elég kicsi lett. Az indexen fent van nagyban. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted May 9, 2017 Author Share Posted May 9, 2017 Kylo új hajója. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bence1997 Posted May 9, 2017 Share Posted May 9, 2017 Bejövős. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Donát Posted May 10, 2017 Share Posted May 10, 2017 Kylo új hajója. Engem ez spec jobban emlékeztet a Sith Infiltlatorre, mint az Advanced Tie-ra. Bejövős. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomcsi80 Posted May 10, 2017 Share Posted May 10, 2017 John Burns festménye Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rog Posted May 10, 2017 Share Posted May 10, 2017 (edited ) Nagyon frankó kép. Igazán pöpec lesz Kylo új röpcsije. Edited May 10, 2017 by Rog Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Merr-Sonn Posted May 10, 2017 Share Posted May 10, 2017 (edited ) Olyan, mintha egy Interceptor szárnyai közé betették volna egy B-29-es pilótafülkéjét. Edited May 10, 2017 by Merr-Sonn Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzséjt Posted May 11, 2017 Share Posted May 11, 2017 A fülke miatt engem erőteljesen emlékeztet a Rebel Assasult című játékban feltűnt TIE Phantomra. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
csoli1138 Posted May 11, 2017 Share Posted May 11, 2017 Nekem bejön! Bár ez inkább vadászgép. Nem hiszem, hogy Shuttle-t helyettesíti. Inkább kiegészíti! Kylo egy űrcsatábvan? Jöhet! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
A pécsi Posted May 11, 2017 Share Posted May 11, 2017 Én igazán nem értem mi ez a plusz ágyú mánia. Már a speciális első rendes TIE-okon sem értettem, hogy alulra minek mág egy forgó iker ágyú, bár a filmben ez jól jött Finn és Poe számára. Kiváncsi vagyok a szárnycsúcson azok mág ágyúk lesznek, és azokkal együtt már 6 db lesz a vadászgépen? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzséjt Posted May 11, 2017 Share Posted May 11, 2017 A Star Warsban mindig is alaposan fel voltak fegyverezve a gépek. Az X-szárnyúnak négy lézerágyúja van és két torpedóvetője. Az Y-szárnyú két lézerágyúval, két ionágyúval és két torpedóvetővel bír. Az ARC-170-esen is 4 lézerágyú és két torpedóvető van, az Eta-2-es is két ion- és két lézerágyúval bír. Még a TIE-ok között sem ritka a sok ágyú, hiszen, TIE/IN Interceptor is hat lézerágyúval bír, a TIE Defender pedig a hat nehéz ágyú mellé még rakétakilövőt is kapott. Kylo TIE-ja még akkor sem lenne kirívó, ha hat lézerágyúja lenne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MissKarrde Posted May 11, 2017 Share Posted May 11, 2017 Ezek vadászgépek, kell az arzenál Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted July 13, 2017 Author Share Posted July 13, 2017 Szóval ez az Ellenállás bombázója. Honnan kerítettek belőle hirtelen olyan sokat? Vagy inkább hol voltak ezek a hajók az EPVII-ben? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bomarr Posted July 13, 2017 Share Posted July 13, 2017 Lehet hogy a Hosnian Prime megsemmisítése után kibővült pár rendszerrel az Ellenállás és az új tagok hoztak pár új kütyüt. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted July 13, 2017 Author Share Posted July 13, 2017 Szerintem is új tagokról lehet szó. Egyébként nagyon tetszik. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzséjt Posted July 13, 2017 Share Posted July 13, 2017 Szerintem is új hajók (vagy legalábbis remélem), mert elég hülyén venné ki magát, ha már korábban is voltak bombázóik, de a Csillagpusztító bombázására egyet sem vetettek be. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted July 22, 2017 Author Share Posted July 22, 2017 Íme az Ellenállás Sí speedere. Aki bemutatja, Captain Poe Dameron. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzséjt Posted July 22, 2017 Share Posted July 22, 2017 Baba kis suhanó. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rog Posted July 22, 2017 Share Posted July 22, 2017 Nagyon vagány járgány. Árad belőle a lazaság. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzséjt Posted August 1, 2017 Share Posted August 1, 2017 Itt repül a TIE Silence. A kép forrására nem leltem rá, én a Facebookon találtam, de nem lepne meg, ha egy trailerből lenne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bence1997 Posted August 1, 2017 Share Posted August 1, 2017 (edited ) Itt repül a TIE Silence. A kép forrására nem leltem rá, én a Facebookon találtam, de nem lepne meg, ha egy trailerből lenne. Tetszetős kis darab. Hát ha egy előzetesből van, akkor lehet, hogy készül valami e hónapra. Bár elgondolkodtam azon, lehet, hogy a Battlefront II TLJ DLC -jéből látjuk ezt a pillanatképet Kylo vadászáról. Edited August 1, 2017 by Bence1997 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
luke19 Posted August 1, 2017 Share Posted August 1, 2017 Tetszetős kis darab. Hát ha egy előzetesből van, akkor lehet, hogy készül valami e hónapra. Bár elgondolkodtam azon, lehet, hogy a Battlefront II TLJ DLC -jéből látjuk ezt a pillanatképet Kylo vadászáról. Két héttel ezelőtti Star Wars Show videóban volt ez a kép. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts