Jump to content

Járművek

Recommended Posts

Két új hajó is felkeltette az érdeklődésem. Az egyik az az ármszedős hajó ami a lépegetőket támadja, a másik pedig a Köztársasági(?) flotta csatahajói. Mind a kettő elég egyedi, persze ismerős jegyekkel. :)

Edited by Dzséjt

A köztársasági csatahajók (szerintem tuti köztársaságiak, az ep7 alapján ilyen erővel maga az Ellenállás nem bír) olyanok, mint a félbevágott és felturbózott Nebulon-B-k. :) Viszont többek annál, sok kis részlet nagyon ütőssé teszi őket, például az orruk olyan, mintha az Apollo-program visszatérő moduljai lennének odaragasztva. Viszont nem is tűnnek túl nagy hajónak, szerintem inkább lehetnek korvettek, vagy max. fregattok.

A "homokozó" siklók jönnek viszont be a legjobban. Amikor megláttam őket, totál ugyanaz az érzés fogott el, mint amikor az ep1 első trailerében a fogatokat megláttam. Itt valami alvilági banda a siklóikkal megy neki valakinek (az ep1-nél azt hittem, hogy kalózok üldözik Obi-Wanékat - a fene sem gondolta, hogy autóverseny lesz :D ). Inkább tűnnek szedett-vedett tákolmánynak, mint mondjuk rendszerbe állított katonai járműveknek. Persze ki tudja, mik lesznek, milyen szerepet kapnak. De az biztos, hogy nagyon babán festenek, ahogy a homokot karistolják.

Ezen a képen jól látható, hogy a vörös anyag a sziklák lábainál is látszik szóval itt valami meghatározó környezeti adottságról lehet szó amiből ezek a hajók energiát vesznek fel.

16715432_07f32d2d643f419a2762b5e3459f742f_xs.jpg

Bocs Ody, de ezen a képen nehéz kivenni. :P

De amúgy megnézve az előzetest, igazad lehet. Kíváncsi vagyok erre a bolygóra.

• 4 weeks later...

Én igazán nem értem mi ez a plusz ágyú mánia. Már a speciális első rendes TIE-okon sem értettem, hogy alulra minek mág egy forgó iker ágyú, bár a filmben ez jól jött Finn és Poe számára. Kiváncsi vagyok a szárnycsúcson azok mág ágyúk lesznek, és azokkal együtt már 6 db lesz a vadászgépen?

A Star Warsban mindig is alaposan fel voltak fegyverezve a gépek. Az X-szárnyúnak négy lézerágyúja van és két torpedóvetője. Az Y-szárnyú két lézerágyúval, két ionágyúval és két torpedóvetővel bír. Az ARC-170-esen is 4 lézerágyú és két torpedóvető van, az Eta-2-es is két ion- és két lézerágyúval bír. Még a TIE-ok között sem ritka a sok ágyú, hiszen, TIE/IN Interceptor is hat lézerágyúval bír, a TIE Defender pedig a hat nehéz ágyú mellé még rakétakilövőt is kapott.

Kylo TIE-ja még akkor sem lenne kirívó, ha hat lézerágyúja lenne.

• 2 months later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Itt repül a TIE Silence.

A kép forrására nem leltem rá, én a Facebookon találtam, de nem lepne meg, ha egy trailerből lenne.

Tetszetős kis darab. :)

Hát ha egy előzetesből van, akkor lehet, hogy készül valami e hónapra. Bár elgondolkodtam azon, lehet, hogy a Battlefront II TLJ DLC -jéből látjuk ezt a pillanatképet Kylo vadászáról.

Edited by Bence1997

Tetszetős kis darab. :)

Hát ha egy előzetesből van, akkor lehet, hogy készül valami e hónapra. Bár elgondolkodtam azon, lehet, hogy a Battlefront II TLJ DLC -jéből látjuk ezt a pillanatképet Kylo vadászáról.

Két héttel ezelőtti Star Wars Show videóban volt ez a kép.