Werebazs Hozzászólás ideje: 2017. November 15. Hozzászólás ideje: 2017. November 15. Reméljük. Pár hete újranéztem Az Ébredő Erőt (mozi óta először), és bár el kell ismernem az első fele annyival sokkal jobb mint emlékeztem, hogy az valami elképesztő, onnantól, hogy megérkeznek a Takodanárara és Narancs Yodapilla bemasíroz a képernyőre, nálam továbbra is meredeken zuhan az élvezhetősége. 1 Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. November 16. Hozzászólás ideje: 2017. November 16. 2017. 11. 15. - 1:44 PM, Werebazs írta: Na sikerült, meg van a jegy, utolsó sor legszéle. Remek igazán örülök. Pécsi száma megvan, vele majd egyeztetek, Te amúgy ismered Őt? Válasz
Werebazs Hozzászólás ideje: 2017. November 16. Hozzászólás ideje: 2017. November 16. 4 perccel korábban, csoli1138 írta: Remek igazán örülök. Pécsi száma megvan, vele majd egyeztetek, Te amúgy ismered Őt? Még senkit nem ismerek személyesen a fórumról, vagy ha valakit mégis, akkor nem tudom, hogy ő rejtőzik a felhasználó név mögött. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. November 16. Hozzászólás ideje: 2017. November 16. Na akkor ezen változtatunk. Idén akkor mini-fórumtali Baranya; Pécs, Uránia Válasz
Werebazs Hozzászólás ideje: 2017. November 17. Hozzászólás ideje: 2017. November 17. 20 órával ezelőtt, csoli1138 írta: Na akkor ezen változtatunk. Idén akkor mini-fórumtali Baranya; Pécs, Uránia Benne vagyok Vannak valamilyen tervek, hogy mennyivel kezdés előtt találkozunk, vagy mindenki jön, ahogy tud? Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. November 17. Hozzászólás ideje: 2017. November 17. 18:00 kor ott leszünk a terv szerint. A büfé kínálatra is le akarok csapni. Pohár topperek biztos lesznek, de a Zsiványnál frankó érmék is voltak! És hát tele lesz a mozi meg kell előzni a tömeget! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. November 18. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. November 18. Szinkronosan nézitek? A pécsi divízió. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. November 18. Hozzászólás ideje: 2017. November 18. 3 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Szinkronosan nézitek? A pécsi divízió. Igen. Szinkron 3D. Itt az ELSŐ vetítés volt a szempont. Ha hollandul lenne török felirattal, akkor azt néznénk! Válasz
Werebazs Hozzászólás ideje: 2017. November 18. Hozzászólás ideje: 2017. November 18. 13 órával ezelőtt, csoli1138 írta: 18:00 kor ott leszünk a terv szerint. A büfé kínálatra is le akarok csapni. Pohár topperek biztos lesznek, de a Zsiványnál frankó érmék is voltak! És hát tele lesz a mozi meg kell előzni a tömeget! Oké, ott leszek. Miről fogjuk megismerni egymást? Mondanám, hogy a Demjén-afrómról rám ismerhethettek, de igazából már rég le akartam vágatni, csak még nem jutottam el a fodrászhoz Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. November 18. Hozzászólás ideje: 2017. November 18. Majd egyeztetünk privátban! Arcképem itt van balra, bár ez egy morcos pillanat.. Demjén afróm nincs, sőt hajam se nagyon... Válasz
Sinistra Hozzászólás ideje: 2017. November 19. Hozzászólás ideje: 2017. November 19. Sziasztok! Van valakinek innen még eladó premier jegye? Ezidáig azt se tudtam, hogy lesz-e keretem egy kis budapesti kitérőre, de azóta lett munkám megint és megoldódott a dolog... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. November 19. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. November 19. Remélem valakinek még lesz. 1 Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2017. November 23. Hozzászólás ideje: 2017. November 23. Pont 3 hét múlva szerda késő este kikerekedett szemekkel, csodálkozó tekintettel, egymás vállát veregetve fogjuk megjegyezni, hogy Rian apánk megcsinálta! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. November 23. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. November 23. Reméljük tényleg így lesz. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. November 23. Hozzászólás ideje: 2017. November 23. óriási lesz. Nagyon várom. Főleg az olyan pillanatokat, amikből még hangulatképeket sem láttunk! új film, új sw film, új saga film. Komolyan nehéz elhinni néha. Luke mint mester? Aztaqurva! Hát hogy mennyire vagyok felcsigázva, az nem kifejezés! 2 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. November 23. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. November 23. Igen, hihetetlen! Végre Luke-ot is láthatjuk, és felőlem lehet totál zakkant is, nem érdekel. 2 Válasz
RacerX Hozzászólás ideje: 2017. November 26. Hozzászólás ideje: 2017. November 26. Itthon, Kisvárdán, valamiért majd csak december 11.-én fogják árusítani a jegyeket. De már 13.-ától megtekinthető lesz a film, mégpedig úgy hogy 17:00-kor leadják majd az Ébredő Erőt, 20:00-kor meg kezdődik Az utolsó Jedik. Azt hiszem meg lesz a programom meló után. Újranézés mindenképpen lesz, az már 16.-án, Debrecenben, feliratosan. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. November 26. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. November 26. Nálunk azóta árulják mióta a nagy mozihálózatok is. Itt még 12-én is lesz, este 22.00-kor. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2017. November 26. Hozzászólás ideje: 2017. November 26. 11 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Nálunk azóta árulják mióta a nagy mozihálózatok is. Itt még 12-én is lesz, este 22.00-kor. Egy nappal előbb adják a filmet Cegléden? Mi a fene? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. November 26. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. November 26. 13-án, de mindegy. 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. November 29. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. November 29. Két hét!! 1 Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2017. November 29. Hozzászólás ideje: 2017. November 29. Két hét múlva ilyenkor már a film elejét nézzük, szinte hihetetlen ... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. November 29. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. November 29. Az egy fantasztikus nap lesz egyébként. Remélem a film se fogja elrontani. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. November 30. Hozzászólás ideje: 2017. November 30. (szerkesztve) Pécsi,Werebazs! Beszéltem a rohamosztagunk egy tagjával, és úgy néz ki jedi jelmezben akar jönni! Szóval ennyit arról, hogy hogy lehet majd felismerni minket... Talán emlékeztek páran a farsangi sztorimra...na ő az. Remélhetőleg most józan lesz. Szerkesztve: 2017. November 30. - csoli1138 Válasz
A pécsi Hozzászólás ideje: 2017. November 30. Hozzászólás ideje: 2017. November 30. 42 perccel korábban, csoli1138 írta: Pécsi,Werebazs! Beszéltem a rohamosztagunk egy tagjával, és úgy néz ki jedi jelmezben akar jönni! Szóval ennyit arról, hogy hogy lehet majd felismerni minket... Talán emlékeztek páran a farsangi sztorimra...na ő az. Remélhetőleg most józan lesz. Övele szép jelmezes hagyományt lehetne teremteni a baranyai premierek alkalmával. Az emberek majd néznek nagyot. Úgy érzem egyre emlékezetesebb lesz ez az este. Már nagyon várom. Végre Werebazs kollágával is megismerkedünk személyesen. Kár, hogy két héttel a premier előtt kicsit befagytak a dolgok nemzetközi téren. Most kellene egy új trailer. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. November 30. Hozzászólás ideje: 2017. November 30. Az utolsó mondattal nem értek egyet. Legyen ez a vihar előtti csend. Most már bele ne fussunk valami ordas spoilerbe.nekem már nem kell trailer. Jöhet a film! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. November 30. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. November 30. 58 perccel korábban, A pécsi írta: Kár, hogy két héttel a premier előtt kicsit befagytak a dolgok nemzetközi téren. Most kellene egy új trailer. Miért is fagytak be? A mozgóképanyagra gondolsz? Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. December 3. Hozzászólás ideje: 2017. December 3. (szerkesztve) Srácok..Látom ma még senki nem rendezett verbális ámokfutást. De te jó ég 10 nap múlva új sw filmet kapunk!! Rá kellett jöjjek újra, hogy még mindig milyen gyermeki várakozás tud úrrá lenni rajtam. Hogy mennyire felcsigáz egy újabb fejezete ennek amit star wars-nak hívunk. Mikor a disney megvette a Lucasfilmet, arra gondoltam, hogy aprópénzre váltják a saga-t. "Évente egy film? Sok az. Menjen a francba Lucas, hogy nem ült a 6 filmjén élete végéig és azután is.." Mekkora tévedés!? Amikor itt rezgek, mint egy 10 éves kölyök, akkor jövök rá, hogy milyen jót tettek velünk, hogy folytatva lett ez az egész. A 7 után persze arról folyt a szó hazafelé a kocsiban, hogy basszus 2 évet várhatunk. (Most, hogy letelt) bátran állíthatom, hogy a várakozás a rajongás egyik alapeleme. Szükségünk van rá. Hatalmas élményben lesz részünk! Már nagyon-nagyon-nagyon várom! Szerkesztve: 2017. December 3. - csoli1138 2 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. December 3. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. December 3. Amennyire nem voltam sw lázban az év első felében, annyira vagyok rákattanva a másodikban. Nagyon rég nem voltam ennyire bezsongva az SW-től. Válasz
Tarzaan Hozzászólás ideje: 2017. December 3. Hozzászólás ideje: 2017. December 3. Én két hét múlva lyenkor - ill. picit már korábban - mondhatopm el, hogy láttam a filmet. Két hét múlva iylenkor vélhetően a fellelhető legjobb kamerás verziót fogom keresni, hogy újramegnézzem, aztán még Karácsony előtt - kis eséllyel a két ünnep közt - jöhet egy másiodik megtekintés, magyarul 3D-ben. Kivéve hanagy csalódás lenenafilm, de erre most inkább nem gondolok. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.