Donát Hozzászólás ideje: 2017. December 1. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. December 1. Kész is az újabb videó, jó szórakozást hozzá! Akinek nincs kedve/ideje megnézni, az a spoiler mögött megtalálja a párosításokat: Spoiler Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. December 1. Hozzászólás ideje: 2017. December 1. Szuper videó lett megint! Szerintem az abszolút sztármeccs a Palpi-Solo és a Yoda-Anakin meccsek lesznek. Második hullámban izgalmas lehet Ahsoka párosa is, de szerintem ezt már nem fogja átvinni. Válasz
luke19 Hozzászólás ideje: 2017. December 1. Hozzászólás ideje: 2017. December 1. Köszi ismét a videót! Tarkin, Jyn, Rey továbbjutása sima lesz. Luke-nak (ha tovább megy) nehéz feladata lesz megint. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. December 1. Hozzászólás ideje: 2017. December 1. Tarkin szerintem megszenved Cassiannal. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. December 1. Hozzászólás ideje: 2017. December 1. Donát! A szavazásnál majd mindig állítsd be, hogy publikus legyen, akkor a tagok is megtudják nézni ki, mire szavazott. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2017. December 1. Hozzászólás ideje: 2017. December 1. Na érdekesnek tűnik majd a legjobb 8 -ba jutás. Én is úgy érzem, hogy a Han/Palpatine és az Anakin/Yoda meccs lesz a legszorosabb, de még az Ahsoka/(Qui-Gon/Luke) párharc is kemény lehet, akárki kerül majd ki győztesen. A többi szerintem sima lesz. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. December 2. Hozzászólás ideje: 2017. December 2. Jó lett a sorsolás, őszintén szólva elfelejtettem hogy lesz. Már kezdtem összenézni a főtáblán a neveket egymással.. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2017. December 2. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. December 2. Apró változások a nyolcaddöntőtől: mostantól mindenki láthatja - elvileg, reméljük működik is - a szavazók személyét egyik illetve másik jelölt mellett. Eredetileg ezt nem akartuk engedélyezni, de mint kiderült a moderátorok mindenképp látják, így akkor úgy döntöttem, hogy lássa inkább mindenki, aki szeretné. És még egy dolog: mostantól a jelöltek neve alatt megtaláljátok az eddig elért SWSAGA sikereiket, amikor konkrétan a karakter nyert filmes vagy animációs díjat díjkiosztón. 20:00-tól élesednek az első párharcok, legyetek résen. 3 Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2017. December 2. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. December 2. Utolsó TOP32-es végeredmények: Luke Skywalker vs. Qui-Gon Jinn 16-10 Finn vs. Plo Koon 16-11 Végleges TOP16 párharcok: Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2017. December 3. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. December 3. Lezajlottak közben az első nyolcaddöntők ahol: a) Chewie sima vereséget szenvedett Jyn Ersotól (23-6) b) Anakin Skywalker megmutatta, hogy mi történt volna egy párhuzamos univerzumban, ahol Yoda ment volna ellene, Obi-wan pedig Palpatine ellen. Yodának nem volt esélye, 17-12-re kapott ki Vadertől. A két győztes immár a legjobb 8 mezőnyét erősíti. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. December 4. Hozzászólás ideje: 2017. December 4. Ez a két párosítás is sima volt. Pedig legalább a Solo vs. Palpi meccstől szorosabb eredményt vártam volna. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2017. December 4. Hozzászólás ideje: 2017. December 4. (szerkesztve) Én is szorosabb végeredményt vártam. Viszont a mostani szavazásoknál a Tarkin vs. Cassian -ra vagyok nagyon kíváncsi. De akár még a Finn vs. Padmé is tartogathat meglepetéseket. Egyelőre még nem szavaztam. Amúgy jelenleg a legjobb 8 -ba ők jutottak be: - Anakin Skywalker - Jyn Erso - Palpatine/Darth Sidious - Rey Erős ellenfelek, már most érzem, hogy ha esetleg ezek összekerülnek, akkor itt kő kövön nem marad. Szerkesztve: 2017. December 4. - Bence1997 Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2017. December 4. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. December 4. 39 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Ez a két párosítás is sima volt. Pedig legalább a Solo vs. Palpi meccstől szorosabb eredményt vártam volna. Én is! Sőt, azt gondoltam, hogy ha már valaki nagyon nyer, az épp Solo lesz. Ezért örülök, hogy megtartjuk a saját szavazásunkat, itt szimplán a popkulturális ikon dolog kevés a győzelemhez. Itt kellően értékelésre kerül Sidious teljes Sagás ténykedése, és nem csak az EpV-VI. Végeredmények: Rey - Krennic: 24-3 Palpatine - Han Solo: 18-7 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. December 5. Hozzászólás ideje: 2017. December 5. Hát....ezúttal se rágtuk le a körmünket. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2017. December 5. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. December 5. Nem bizony. Padmé és Tarkin is kvalifikálta magát! Tarkin vs. Cassian: 16-9 Finn vs. Padmé Amidala: 7-19 Alakul a legjobb 8: Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2017. December 5. Hozzászólás ideje: 2017. December 5. Sajnálom, hogy Han kiesett Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2017. December 5. Hozzászólás ideje: 2017. December 5. Szépen alakulnak a 8 -as döntőbe kerülők. És ha véletlenül ilyen formában kerülnének ki sorsolásra, akkor egy Jyn vs. Rey igazán ütne. De azért az Anakin - Padmé harc is érdekes lenne, mert férj és feleség. (bár Anakin azt gyorsan behúzná) A döntő mikor várható? Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. December 5. Hozzászólás ideje: 2017. December 5. A best 8 párosítás is sorsolva lesz? Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2017. December 5. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. December 5. Csoli, íme a válasz a kérdésedre. Megtörtént a legjobb 8 sorsolása, 10 perces videóban nyomon követhetitek a sorsolás menetét. Aki nem akarja / tudja megnézni a videót, annak itt a párosítás spoiler mögött: Spoiler Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. December 5. Hozzászólás ideje: 2017. December 5. azta! Köszi! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. December 5. Hozzászólás ideje: 2017. December 5. Remek videó lett. Anakin vs. Rey nagy csemege. A többi simának tűnik. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2017. December 6. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. December 6. 12/5/2017 - 21:50, Bence1997 írta: Szépen alakulnak a 8 -as döntőbe kerülők. És ha véletlenül ilyen formában kerülnének ki sorsolásra, akkor egy Jyn vs. Rey igazán ütne. De azért az Anakin - Padmé harc is érdekes lenne, mert férj és feleség. (bár Anakin azt gyorsan behúzná) A döntő mikor várható? Jövő hét hétfő elvileg! A lezárult utolsó két nyolcaddöntő: Obi-Wan Kenobi vs. Leia: 23-6 Ahsoka Tano vs. Luke Skywalker: 8-21 Válasz
caseyjones Hozzászólás ideje: 2017. December 7. Hozzászólás ideje: 2017. December 7. Most bukkantam csak rá erre a játékra. Tök jó, hogy nemcsak társalogni, hanem egy izgalmas játékot is lehet játszani ezen a fórumon. Kár, hogy csak most tudtam bekapcsolódni. Látszik, hogy sok munka van benne. Remélem, lesz még ilyesmi a közeljövőben. Nagyon kíváncsi vagyok amúgy, melyik karakter kerül ki győztesként. 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. December 7. Hozzászólás ideje: 2017. December 7. Remélem szavazol Te is. Sose késő beszállni. Válasz
caseyjones Hozzászólás ideje: 2017. December 7. Hozzászólás ideje: 2017. December 7. (szerkesztve) Persze, szavaztam is már az Obi-wan vs. Padmé párharcban. Innentől igyekszem majd a maradék fordulókban is voksolni. Szerkesztve: 2017. December 7. - caseyjones 1 Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2017. December 9. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. December 9. Ma nem lesz sorsolós videó, cserébe a Luke - Jyn párharc végeredménye után nyilvánosságra kerül a FINAL FOUR párosítása. A két elődöntő holnap 20:00-tól, párhuzamosan, egy napig lesz szavazható. Így a döntő hétfőn 20:00-kor kerül kiírásra, és egy nappal később, kedd 19:59 eldől, hogy ki lesz az SWSAGA WINTER MADNESS karakterjátékának a győztese. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2017. December 9. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. December 9. A 3. negyeddöntő Luke győzelmével ért véget 22-3 arányban Jyn ellen. És íme a két elődöntős párosítás: Palpatine Obi-wannal veti majd össze az erejét, Luke pedig az Anakin/Rey párharc győztesét kapja. Holnap indul a két elődöntő! 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. December 9. Hozzászólás ideje: 2017. December 9. Remélem Palpatine-nak lőttek. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2017. December 9. Hozzászólás ideje: 2017. December 9. (szerkesztve) Na asszem a mai párharctól kezdve a legizgalmasabb részhez érkeztünk, hiszen akik most harcolnak, illetve akik már bent vannak azok hatalmas karakterek, és szinte bármelyikük nyerhet. Most próbálok minden esetet megvizsgálni, hogy milyen döntők jöhetnek szóba: azért ha a mostani párharc eredményét megnézem, és Rey esetleg bekerülne, és legyőzné Luke -ot - amire szerintem megvan az esély, mégha kicsi is - akkor esetleg egy Palpi vs. Rey vagy egy Rey vs. Obi-wan döntő piszok izgalmas lenne. Már alig várom a végeredményt! Szerkesztve: 2017. December 9. - Bence1997 1 Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. December 9. Hozzászólás ideje: 2017. December 9. Most hogy Reyre tettem fogalmazódik meg bennem, hogy -bár itt a fórumon képben vagyunk- mégis talán Anakint Anakin/Vader néven és egy felezett arcú fantáziaképpel kellett volna indítani. Eszembe jutott, hogy Kenobi is gyengébben szerepelt mikor Alec Guinnes reprezentálta. Anakin esetében viszont Vader ikonikus jelmezének hiánya gyengítheti. Lemegy a házi madness és egyszer sem volt vizuális asszociációnk a saga legnagyobb ikonjáról. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.