Donát Posted December 1, 2017 Author Share Posted December 1, 2017 Kész is az újabb videó, jó szórakozást hozzá! Akinek nincs kedve/ideje megnézni, az a spoiler mögött megtalálja a párosításokat: Spoiler Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted December 1, 2017 Share Posted December 1, 2017 Szuper videó lett megint! Szerintem az abszolút sztármeccs a Palpi-Solo és a Yoda-Anakin meccsek lesznek. Második hullámban izgalmas lehet Ahsoka párosa is, de szerintem ezt már nem fogja átvinni. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
luke19 Posted December 1, 2017 Share Posted December 1, 2017 Köszi ismét a videót! Tarkin, Jyn, Rey továbbjutása sima lesz. Luke-nak (ha tovább megy) nehéz feladata lesz megint. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted December 1, 2017 Share Posted December 1, 2017 Tarkin szerintem megszenved Cassiannal. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted December 1, 2017 Share Posted December 1, 2017 Donát! A szavazásnál majd mindig állítsd be, hogy publikus legyen, akkor a tagok is megtudják nézni ki, mire szavazott. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bence1997 Posted December 1, 2017 Share Posted December 1, 2017 Na érdekesnek tűnik majd a legjobb 8 -ba jutás. Én is úgy érzem, hogy a Han/Palpatine és az Anakin/Yoda meccs lesz a legszorosabb, de még az Ahsoka/(Qui-Gon/Luke) párharc is kemény lehet, akárki kerül majd ki győztesen. A többi szerintem sima lesz. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
csoli1138 Posted December 2, 2017 Share Posted December 2, 2017 Jó lett a sorsolás, őszintén szólva elfelejtettem hogy lesz. Már kezdtem összenézni a főtáblán a neveket egymással.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Donát Posted December 2, 2017 Author Share Posted December 2, 2017 Apró változások a nyolcaddöntőtől: mostantól mindenki láthatja - elvileg, reméljük működik is - a szavazók személyét egyik illetve másik jelölt mellett. Eredetileg ezt nem akartuk engedélyezni, de mint kiderült a moderátorok mindenképp látják, így akkor úgy döntöttem, hogy lássa inkább mindenki, aki szeretné. És még egy dolog: mostantól a jelöltek neve alatt megtaláljátok az eddig elért SWSAGA sikereiket, amikor konkrétan a karakter nyert filmes vagy animációs díjat díjkiosztón. 20:00-tól élesednek az első párharcok, legyetek résen. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Donát Posted December 2, 2017 Author Share Posted December 2, 2017 Utolsó TOP32-es végeredmények: Luke Skywalker vs. Qui-Gon Jinn 16-10 Finn vs. Plo Koon 16-11 Végleges TOP16 párharcok: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Donát Posted December 3, 2017 Author Share Posted December 3, 2017 Lezajlottak közben az első nyolcaddöntők ahol: a) Chewie sima vereséget szenvedett Jyn Ersotól (23-6) b) Anakin Skywalker megmutatta, hogy mi történt volna egy párhuzamos univerzumban, ahol Yoda ment volna ellene, Obi-wan pedig Palpatine ellen. Yodának nem volt esélye, 17-12-re kapott ki Vadertől. A két győztes immár a legjobb 8 mezőnyét erősíti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted December 4, 2017 Share Posted December 4, 2017 Ez a két párosítás is sima volt. Pedig legalább a Solo vs. Palpi meccstől szorosabb eredményt vártam volna. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bence1997 Posted December 4, 2017 Share Posted December 4, 2017 (edited ) Én is szorosabb végeredményt vártam. Viszont a mostani szavazásoknál a Tarkin vs. Cassian -ra vagyok nagyon kíváncsi. De akár még a Finn vs. Padmé is tartogathat meglepetéseket. Egyelőre még nem szavaztam. Amúgy jelenleg a legjobb 8 -ba ők jutottak be: - Anakin Skywalker - Jyn Erso - Palpatine/Darth Sidious - Rey Erős ellenfelek, már most érzem, hogy ha esetleg ezek összekerülnek, akkor itt kő kövön nem marad. Edited December 4, 2017 by Bence1997 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Donát Posted December 4, 2017 Author Share Posted December 4, 2017 39 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Ez a két párosítás is sima volt. Pedig legalább a Solo vs. Palpi meccstől szorosabb eredményt vártam volna. Én is! Sőt, azt gondoltam, hogy ha már valaki nagyon nyer, az épp Solo lesz. Ezért örülök, hogy megtartjuk a saját szavazásunkat, itt szimplán a popkulturális ikon dolog kevés a győzelemhez. Itt kellően értékelésre kerül Sidious teljes Sagás ténykedése, és nem csak az EpV-VI. Végeredmények: Rey - Krennic: 24-3 Palpatine - Han Solo: 18-7 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted December 5, 2017 Share Posted December 5, 2017 Hát....ezúttal se rágtuk le a körmünket. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Donát Posted December 5, 2017 Author Share Posted December 5, 2017 Nem bizony. Padmé és Tarkin is kvalifikálta magát! Tarkin vs. Cassian: 16-9 Finn vs. Padmé Amidala: 7-19 Alakul a legjobb 8: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MissKarrde Posted December 5, 2017 Share Posted December 5, 2017 Sajnálom, hogy Han kiesett Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bence1997 Posted December 5, 2017 Share Posted December 5, 2017 Szépen alakulnak a 8 -as döntőbe kerülők. És ha véletlenül ilyen formában kerülnének ki sorsolásra, akkor egy Jyn vs. Rey igazán ütne. De azért az Anakin - Padmé harc is érdekes lenne, mert férj és feleség. (bár Anakin azt gyorsan behúzná) A döntő mikor várható? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
csoli1138 Posted December 5, 2017 Share Posted December 5, 2017 A best 8 párosítás is sorsolva lesz? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Donát Posted December 5, 2017 Author Share Posted December 5, 2017 Csoli, íme a válasz a kérdésedre. Megtörtént a legjobb 8 sorsolása, 10 perces videóban nyomon követhetitek a sorsolás menetét. Aki nem akarja / tudja megnézni a videót, annak itt a párosítás spoiler mögött: Spoiler Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
csoli1138 Posted December 5, 2017 Share Posted December 5, 2017 azta! Köszi! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted December 5, 2017 Share Posted December 5, 2017 Remek videó lett. Anakin vs. Rey nagy csemege. A többi simának tűnik. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Donát Posted December 6, 2017 Author Share Posted December 6, 2017 12/5/2017 - 21:50, Bence1997 írta: Szépen alakulnak a 8 -as döntőbe kerülők. És ha véletlenül ilyen formában kerülnének ki sorsolásra, akkor egy Jyn vs. Rey igazán ütne. De azért az Anakin - Padmé harc is érdekes lenne, mert férj és feleség. (bár Anakin azt gyorsan behúzná) A döntő mikor várható? Jövő hét hétfő elvileg! A lezárult utolsó két nyolcaddöntő: Obi-Wan Kenobi vs. Leia: 23-6 Ahsoka Tano vs. Luke Skywalker: 8-21 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
caseyjones Posted December 7, 2017 Share Posted December 7, 2017 Most bukkantam csak rá erre a játékra. Tök jó, hogy nemcsak társalogni, hanem egy izgalmas játékot is lehet játszani ezen a fórumon. Kár, hogy csak most tudtam bekapcsolódni. Látszik, hogy sok munka van benne. Remélem, lesz még ilyesmi a közeljövőben. Nagyon kíváncsi vagyok amúgy, melyik karakter kerül ki győztesként. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted December 7, 2017 Share Posted December 7, 2017 Remélem szavazol Te is. Sose késő beszállni. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
caseyjones Posted December 7, 2017 Share Posted December 7, 2017 (edited ) Persze, szavaztam is már az Obi-wan vs. Padmé párharcban. Innentől igyekszem majd a maradék fordulókban is voksolni. Edited December 7, 2017 by caseyjones 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Donát Posted December 9, 2017 Author Share Posted December 9, 2017 Ma nem lesz sorsolós videó, cserébe a Luke - Jyn párharc végeredménye után nyilvánosságra kerül a FINAL FOUR párosítása. A két elődöntő holnap 20:00-tól, párhuzamosan, egy napig lesz szavazható. Így a döntő hétfőn 20:00-kor kerül kiírásra, és egy nappal később, kedd 19:59 eldől, hogy ki lesz az SWSAGA WINTER MADNESS karakterjátékának a győztese. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Donát Posted December 9, 2017 Author Share Posted December 9, 2017 A 3. negyeddöntő Luke győzelmével ért véget 22-3 arányban Jyn ellen. És íme a két elődöntős párosítás: Palpatine Obi-wannal veti majd össze az erejét, Luke pedig az Anakin/Rey párharc győztesét kapja. Holnap indul a két elődöntő! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted December 9, 2017 Share Posted December 9, 2017 Remélem Palpatine-nak lőttek. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bence1997 Posted December 9, 2017 Share Posted December 9, 2017 (edited ) Na asszem a mai párharctól kezdve a legizgalmasabb részhez érkeztünk, hiszen akik most harcolnak, illetve akik már bent vannak azok hatalmas karakterek, és szinte bármelyikük nyerhet. Most próbálok minden esetet megvizsgálni, hogy milyen döntők jöhetnek szóba: azért ha a mostani párharc eredményét megnézem, és Rey esetleg bekerülne, és legyőzné Luke -ot - amire szerintem megvan az esély, mégha kicsi is - akkor esetleg egy Palpi vs. Rey vagy egy Rey vs. Obi-wan döntő piszok izgalmas lenne. Már alig várom a végeredményt! Edited December 9, 2017 by Bence1997 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
csoli1138 Posted December 9, 2017 Share Posted December 9, 2017 Most hogy Reyre tettem fogalmazódik meg bennem, hogy -bár itt a fórumon képben vagyunk- mégis talán Anakint Anakin/Vader néven és egy felezett arcú fantáziaképpel kellett volna indítani. Eszembe jutott, hogy Kenobi is gyengébben szerepelt mikor Alec Guinnes reprezentálta. Anakin esetében viszont Vader ikonikus jelmezének hiánya gyengítheti. Lemegy a házi madness és egyszer sem volt vizuális asszociációnk a saga legnagyobb ikonjáról. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts