Jump to content

SWSAGA Winter Madness 2017 - Kibeszélő

Donát

Recommended Posts

Na érdekesnek tűnik majd a legjobb 8 -ba jutás. Én is úgy érzem, hogy a Han/Palpatine és az Anakin/Yoda meccs lesz a legszorosabb, de még az Ahsoka/(Qui-Gon/Luke) párharc is kemény lehet, akárki kerül majd ki győztesen. A többi szerintem sima lesz.

Apró változások a nyolcaddöntőtől: mostantól mindenki láthatja - elvileg, reméljük működik is - a szavazók személyét egyik illetve másik jelölt mellett. Eredetileg ezt nem akartuk engedélyezni, de mint kiderült a moderátorok mindenképp látják, így akkor úgy döntöttem, hogy lássa inkább mindenki, aki szeretné. 

És még egy dolog: mostantól a jelöltek neve alatt megtaláljátok az eddig elért SWSAGA sikereiket, amikor konkrétan a karakter nyert filmes vagy animációs díjat díjkiosztón. 20:00-tól élesednek az első párharcok, legyetek résen. :) 

Lezajlottak közben az első nyolcaddöntők ahol:

a) Chewie sima vereséget szenvedett Jyn Ersotól (23-6)

b) Anakin Skywalker megmutatta, hogy mi történt volna egy párhuzamos univerzumban, ahol Yoda ment volna ellene, Obi-wan pedig Palpatine ellen. Yodának nem volt esélye, 17-12-re kapott ki Vadertől.

A két győztes immár a legjobb 8 mezőnyét erősíti.

Én is szorosabb végeredményt vártam. Viszont a mostani szavazásoknál a Tarkin vs. Cassian -ra vagyok nagyon kíváncsi. De akár még a Finn vs. Padmé is tartogathat meglepetéseket. Egyelőre még nem szavaztam. 

Amúgy jelenleg a legjobb 8 -ba ők jutottak be:

- Anakin Skywalker

- Jyn Erso

- Palpatine/Darth Sidious

- Rey

Erős ellenfelek, már most érzem, hogy ha esetleg ezek összekerülnek, akkor itt kő kövön nem marad. 

Edited by Bence1997

39 perccel korábban, Ody Mandrell írta:

Ez a két párosítás is sima volt. Pedig legalább a Solo vs. Palpi meccstől szorosabb eredményt vártam volna. :hmm:

Én is!

Sőt, azt gondoltam, hogy ha már valaki nagyon nyer, az épp Solo lesz. Ezért örülök, hogy megtartjuk a saját szavazásunkat, itt szimplán a popkulturális ikon dolog kevés a győzelemhez. Itt kellően értékelésre kerül Sidious teljes Sagás ténykedése, és nem csak az EpV-VI. :) 

Végeredmények:

Rey - Krennic: 24-3

Palpatine - Han Solo: 18-7

Szépen alakulnak a 8 -as döntőbe kerülők. És ha véletlenül ilyen formában kerülnének ki sorsolásra, akkor egy Jyn vs. Rey igazán ütne. De azért az Anakin - Padmé harc is érdekes lenne, mert férj és feleség. (bár Anakin azt gyorsan behúzná)

A döntő mikor várható? 

Csoli, íme a válasz a kérdésedre. :D 

Megtörtént a legjobb 8 sorsolása, 10 perces videóban nyomon követhetitek a sorsolás menetét.

Aki nem akarja / tudja megnézni a videót, annak itt a párosítás spoiler mögött:

Spoiler

TOP8.png

12/5/2017 - 21:50, Bence1997 írta:

Szépen alakulnak a 8 -as döntőbe kerülők. És ha véletlenül ilyen formában kerülnének ki sorsolásra, akkor egy Jyn vs. Rey igazán ütne. De azért az Anakin - Padmé harc is érdekes lenne, mert férj és feleség. (bár Anakin azt gyorsan behúzná)

A döntő mikor várható? 

Jövő hét hétfő elvileg! :) 

A lezárult utolsó két nyolcaddöntő:

Obi-Wan Kenobi vs. Leia: 23-6

Ahsoka Tano vs. Luke Skywalker: 8-21

Most bukkantam csak rá erre a játékra. Tök jó, hogy nemcsak társalogni, hanem egy izgalmas játékot is lehet játszani ezen a fórumon. :) Kár, hogy csak most tudtam bekapcsolódni. 

Látszik, hogy sok munka van benne. Remélem, lesz még ilyesmi a közeljövőben. :)

Nagyon kíváncsi vagyok amúgy, melyik karakter kerül ki győztesként.

Ma nem lesz sorsolós videó, cserébe a Luke - Jyn párharc végeredménye után nyilvánosságra kerül a FINAL FOUR párosítása. A két elődöntő holnap 20:00-tól, párhuzamosan, egy napig lesz szavazható. Így a döntő hétfőn 20:00-kor kerül kiírásra, és egy nappal később, kedd 19:59 eldől, hogy ki lesz az SWSAGA WINTER MADNESS karakterjátékának a győztese. :) 

A 3. negyeddöntő Luke győzelmével ért véget 22-3 arányban Jyn ellen. És íme a két elődöntős párosítás:

final_four.png

Palpatine Obi-wannal veti majd össze az erejét, Luke pedig az Anakin/Rey párharc győztesét kapja.

Holnap indul a két elődöntő! :yeah: 

Na asszem a mai párharctól kezdve a legizgalmasabb részhez érkeztünk, hiszen akik most harcolnak, illetve akik már bent vannak azok hatalmas karakterek, és szinte bármelyikük nyerhet. Most próbálok minden esetet megvizsgálni, hogy milyen döntők jöhetnek szóba: azért ha a mostani párharc eredményét megnézem, és Rey esetleg bekerülne, és legyőzné Luke -ot - amire szerintem megvan az esély, mégha kicsi is - akkor esetleg egy Palpi vs. Rey vagy egy Rey vs. Obi-wan döntő piszok izgalmas lenne. Már alig várom a végeredményt! :) 

Edited by Bence1997

Most hogy Reyre tettem fogalmazódik meg bennem, hogy -bár itt a fórumon képben vagyunk- mégis talán Anakint Anakin/Vader néven és egy felezett arcú fantáziaképpel kellett volna indítani.

Eszembe jutott, hogy Kenobi is gyengébben szerepelt mikor Alec Guinnes reprezentálta. Anakin esetében viszont Vader ikonikus jelmezének hiánya gyengítheti. Lemegy a házi madness és egyszer sem volt vizuális asszociációnk a saga legnagyobb ikonjáról.