Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Június 11. Hozzászólás ideje: 2007. Június 11. Nekem tetszik ez a munkacím! Már ismert amúgy egy ideje. Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2007. Június 12. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Június 12. Már ismert amúgy egy ideje. Akkor beírhattad volna korábban, mert én most futottam össze vele először. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Június 12. Hozzászólás ideje: 2007. Június 12. Akkor beírhattad volna korábban, mert én most futottam össze vele először. Akárcsak én. Jó, mondjuk én nem is követem annyira nyomon Jones professzor útját Válasz
Lada Hozzászólás ideje: 2007. Június 12. Hozzászólás ideje: 2007. Június 12. Hát én meg nagyon várom. Volt idő (90-es évek eleje), amikor Indy nálam nagyobb lelkesedést váltott ki, mint a SW. A cím nekem is tetszik, meg az az ufo-s sztori is jó lehet, Spielberg legalábbis otthon van benne. Gyerekkorom utolsó darabkája az Indy. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Június 12. Hozzászólás ideje: 2007. Június 12. Mi köze lehet az isteneknek az ufókhoz? Indy csak nem a földönkívüliek Bibliája után fog kutakodni? Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Június 12. Hozzászólás ideje: 2007. Június 12. Mi köze lehet az isteneknek az ufókhoz? Mondjuk, mint a Csillagkapuban? Alien vs Predatorban (bár a kettő elmélete egy és ugyan az). Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Június 12. Hozzászólás ideje: 2007. Június 12. (szerkesztve) Mondjuk, mint a Csillagkapuban? Alien vs Predatorban (bár a kettő elmélete egy és ugyan az). Az oké de azért remélem hogy Indy nem a hamis UFO-isteneket akarja majd leleplezni. Szerkesztve: 2007. Június 12. - Rog Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2007. Június 12. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Június 12. Az oké de azért remélem hogy Indy nem a hamis UFO-isteneket akarja majd leleplezni. HA ufós lesz tuti igazi ufók is lesznek. Eddig mindig fényderült arra amit Indy éppen keresett. Frigyláda szellemei, Shankara kövek, és a párszázéves utolsó kereszteslovag mind eléggé természetfelettiek. Szóval az Ufónak is "igazinak" kell lennie, nem holmi csalásnak. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Június 12. Hozzászólás ideje: 2007. Június 12. (szerkesztve) Szóval az Ufónak is "igazinak" kell lennie, nem holmi csalásnak. Nem az ufóra értettem hogy hamis hanem az istenekre akiket ők mímelnének, csak éppen földönkívüli helyett ufót írtam mert a földönkívülieket UFO-emberkéknek is szoktam hívni. Én csak arra akartam kilyukadni hogy istent játszó földönkívüliekhez már nemigen lenne kedvem. A Csillagkapuban randa férgek, az AvP-ben meg Predik a hamis istenek. Az új Indyben meg kis szürke emberkék lennének azok? Persze a film szólhat azért másról is nemcsak erről csak éppen megmozgatta egy kicsit a fantáziámat. Szerkesztve: 2007. Június 12. - Rog Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2007. Június 12. Hozzászólás ideje: 2007. Június 12. (szerkesztve) Én nem hinném, hogy túlságosan rágyurnának az UFO-s vonalra... ha jól emlékszem arról volt szó, hogy a bevezető TALÁN a 51-es körzetben játszodik... namost a harmadik rész bevezetője például Indy gyerekkorával foglalkozott, de aztán nem az volt a lényeg, ahogy a második rész Hongkongja vagy az első rész kincsrablása is inkább amolyan bemelegitő volt... ha lesz is 51-es körzet akkoris inkább, mint támaszpont fog szerepelni imho... akár az is lehet, hogy ezaz a hely, amit az első rész végén láttunk (ahol a titkos dolgokat örzik, mint például a Frigyládát). Szerkesztve: 2007. Június 12. - Bomarr Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Június 12. Hozzászólás ideje: 2007. Június 12. (szerkesztve) Én nem hinném, hogy túlságosan rágyurnának az UFO-s vonalra... ha jól emlékszem arról volt szó, hogy a bevezető TALÁN a 51-es körzetben játszodik Az lenne a legjobb mert az istenvárossal meg az ufókkal csak megkavarják a jónépet. A végén az 51-es körzetet nevezem meg a munkacímben szereplő istenek városának. Szerkesztve: 2007. Június 12. - Rog Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Június 12. Hozzászólás ideje: 2007. Június 12. Akkor beírhattad volna korábban, mert én most futottam össze vele először. Én is most olvastam erről először Afrika meg gyühet Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Június 13. Hozzászólás ideje: 2007. Június 13. Az első indy képek Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2007. Június 13. Hozzászólás ideje: 2007. Június 13. Az első indy képek Emberes méretü diszlet... kiváncsi vagyok mi fog itt történni, amiért ilyen méretekben megkellett épiteni. Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2007. Június 14. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Június 14. Nagyon indy feelinges nekem nagyon bejön! Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2007. Június 19. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Június 19. Indy4 forgatás megkezdődött! http://www.indianajones.com/community/news/news20070618.html Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2007. Június 19. Hozzászólás ideje: 2007. Június 19. Épp ideje volt már. Jó kis oldala van Jones-nak, hasonló felépítése van mint a Sw.com-nak. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Június 19. Hozzászólás ideje: 2007. Június 19. Nagyon hangulatos honlap Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2007. Június 19. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Június 19. Épp ideje volt már.Jó kis oldala van Jones-nak, hasonló felépítése van mint a Sw.com-nak. Annyira hasonló, hogy az sw.comos regisztráció érvényes az indy.comra. Mindenesetre áttekinthetőbb, mint az sw.com, persze azért is, mert indy annyira nem tág univerzum, mint az sw. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Június 22. Hozzászólás ideje: 2007. Június 22. (szerkesztve) Szerkesztve: 2007. Június 22. - Ody Mandrell Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2007. Június 22. Hozzászólás ideje: 2007. Június 22. Pont most akartam linkelni. :) Hát érdekes kép mindenesetre. Nem tűnik "leggyőzhetetlennek" Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2007. Június 22. Hozzászólás ideje: 2007. Június 22. Teljesen rendben van ez a kép... az idős Indy A sebekből itélve pedig némi akción van éppen túl Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2007. Június 22. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Június 22. Nagyon cool kép! Ford a legnagyobb! Nagyon jó lesz az új Indy! Válasz
Lada Hozzászólás ideje: 2007. Június 22. Hozzászólás ideje: 2007. Június 22. Atyavilág!!! Mekkora már! Nem hittem volna, hogy még látni fogom Fordot így. Kicsit erősebben dobog a szívem. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Június 22. Hozzászólás ideje: 2007. Június 22. Mi ebben olyan nagy???? Simán hozza a korábbi karakterét. Olyan nagy változás nincs benne Válasz
Lada Hozzászólás ideje: 2007. Június 22. Hozzászólás ideje: 2007. Június 22. Mi ebben olyan nagy???? Simán hozza a korábbi karakterét. Olyan nagy változás nincs benne Igazad van, évente játsza el ezt a karaktert. De hülye vagyok! Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Június 22. Hozzászólás ideje: 2007. Június 22. Igazad van, évente játsza el ezt a karaktert. De hülye vagyok! :D Nade most komolyan. Olyan nagy was is das nincs benne, hogy hanyat kelljen esni tőle Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Június 22. Hozzászólás ideje: 2007. Június 22. Inkább csak az, hogy ennyi év után ismét itt van, és a kortól eltekintve olyan, mint régen Nekem is bejön a kép, már várom ezt a filmet. Nem kicsit Hmmmm... meg kéne nézni a többit is, évek óta nem láttam egyet sem. Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2007. Június 22. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Június 22. Mi ebben olyan nagy???? Simán hozza a korábbi karakterét. Olyan nagy változás nincs benne Pont ez a nagyon nagy benne, hogy Ford még ilyen idősen sem tűnik kevésbé menőnek Indy cuccban, mint utoljára 18 éve. Teljesen adja a régi Indy-k feelingjét! Hamiskás mosoly, még viseltesebb ábrázat, mint a kereszteslovagban, hát igen a kilóméterek látszanak! Innentől kezdve nekem semmi félelmem nincs a filmmel kapcsolatban. Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2007. Június 22. Hozzászólás ideje: 2007. Június 22. Nagyobb felbontásban: http://www.collectinghq.com/im/0009929.jpg De eddig nem is azért aggódtunk hogy Ford hogyan lesz képes egy széken megülni, hanem hogy miként tudja elvégezni a mutatványait.Persze erre ott a CGI és a kaszkadőrök, de mégis vele lenne az igazi. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.