lokatelli Hozzászólás ideje: 2007. Június 22. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Június 22. De eddig nem is azért aggódtunk hogy Ford hogyan lesz képes egy széken megülni, hanem hogy miként tudja elvégezni a mutatványait.Persze erre ott a CGI és a kaszkadőrök, de mégis vele lenne az igazi. Már aki ettől félt. Azokat a mutatványokat régen is kaszkadőrök csinálták. Amikor túlvállalta magát Ford a Végzet templomában ki is dőlt. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Június 22. Hozzászólás ideje: 2007. Június 22. Az 'öreg' Indy. Sztem is oké a kép, bár inkább a vásznon mutasson jól, mint képen. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Június 26. Hozzászólás ideje: 2007. Június 26. Hangulatos kis video került fel az indy honlapra, a forgatás első napjáról! Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2007. Június 26. Hozzászólás ideje: 2007. Június 26. Itt a linkje: Indy shooting 1st day Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2007. Június 26. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Június 26. Hihetetlen jó a hangulata ezeknek a képeknek! Látszik, hogy mindenki élvezi a forgatást! Mintha semmi nem változott volna, csak a hajuk lett "fehérebb". Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Június 26. Hozzászólás ideje: 2007. Június 26. Jó megint együtt látni munkaközben Lucast és Spielberget. Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2007. Június 26. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Június 26. Az nem kifejezés, hogy jó! Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2007. Június 30. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Június 30. Jó kép! Honnan van? Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2007. Június 30. Hozzászólás ideje: 2007. Június 30. (szerkesztve) Jó kép! Honnan van? A comingsoon.net - ről Szerkesztve: 2007. Június 30. - kudarmubat Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. Június 30. Hozzászólás ideje: 2007. Június 30. Eddig hihetően néz ki nagypapának Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Június 30. Hozzászólás ideje: 2007. Június 30. A lovaglás azért sokkal jobban áll neki. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Június 30. Hozzászólás ideje: 2007. Június 30. A lovaglás azért sokkal jobban áll neki. Lehet, de a motoron akciózni is tud. Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2007. Június 30. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Június 30. Hú, de munkában vannak a Jones fiúk. Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2007. Június 30. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Június 30. (szerkesztve) Ahonnan Ody képei vannak, ott van egy videó, de nekem nem nyitja meg. Már bejött! Nagyon Nagy! Szerkesztve: 2007. Június 30. - lokatelli Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Július 5. Hozzászólás ideje: 2007. Július 5. Pár tucat kép, az új rész világából. forgatási képek Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2007. Július 5. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Július 5. Szuper képek! Köszi Ody! Még egy rövid üldözési jelenet is van! Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2007. Július 6. Hozzászólás ideje: 2007. Július 6. http://www.sg.hu/cikkek/53498/indy_uj_kala...cgi_mentes_lesz Gondolom csak egy bizonyos mértékig lesz Cgi mentes a következő Indy film, mivel már az előzőekben is voltak trükkök dögivel. Bár miért lesz egy film attól B kategóriás, hogy kevesebb benne a speciális effektus? Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2007. Július 7. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Július 7. http://www.sg.hu/cikkek/53498/indy_uj_kala...cgi_mentes_lesz Gondolom csak egy bizonyos mértékig lesz Cgi mentes a következő Indy film, mivel már az előzőekben is voltak trükkök dögivel. Bár miért lesz egy film attól B kategóriás, hogy kevesebb benne a speciális effektus? Valószínüleg arra akarnak utalni, hogy nem lesz több a cgi, mint az eddigiekben. Mert tudjuk, hogy van az előzőekben nem is olyan kevés. Szerintem nem attól lesz b film, hogy kevesebb a trükk, hanem azért mert annak készítik. Legalábbis a cikkből ez jött le. Az SW-t is b filmnek akarta Lucas csinálni. Indy filmeket is ennek a mintájára csinálták. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Július 11. Hozzászólás ideje: 2007. Július 11. Indy újra a frigyládát keresi? Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Július 11. Hozzászólás ideje: 2007. Július 11. Hm, érdekesnek hangzik és ha figyelembe vesszük, hogy adva van az ufotéma is akkor könnyen párosítható a kettő, tekintettel, hogy bizonyos legendák szerint földönkívűliek hagyták hátra a Frigyládát a Földön. Na majd meglátjuk Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Július 11. Hozzászólás ideje: 2007. Július 11. Szerintem is érdekesen hangzik! Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Július 11. Hozzászólás ideje: 2007. Július 11. Érdekesnek érdekes, de szerintem maximum a bemelegítő kalandnak lenne jó. Valahogy jobban örülnék, ha Indy valami újra hajtana, főleg mert a frigyláda előkaparása már nem is lenne nagy dolog, sőt, inkább lenne James Bondos, mint Indy-s. Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2007. Július 11. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Július 11. Valóban érdekes, de egy egész filmet szerintem sem bír el. Ha mégis akkor csak George-k ismét megmutatják, hogy ők mindenidők legnagyobb filmesei. Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2007. Július 11. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Július 11. Minden visszaszívva! Óriási ötlet. Abnert visszahozni, vagyis egyáltalán behozni óriási. Ráadásul a munkacím is így már sejthető honnan van, ha valóban ez a sztori. Ugye Belloq magyarázza Indynek, hogy a frigyláda rádió Istenhez. Jaj, meg kéne fogadjam, hogy nem spoilerezek Indy ügyben, ez akkorát ütne. De úgy se tudom majd megállni. Úristen, úristen. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Július 11. Hozzászólás ideje: 2007. Július 11. Szerintem ez nem spoiler. Egyszerű következtetés vagy spekuláció. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Július 12. Hozzászólás ideje: 2007. Július 12. http://www.indianajones.com/community/news...indyarrives.mov Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2007. Július 17. Hozzászólás ideje: 2007. Július 17. http://www.origo.hu/filmklub/blog/keszulob...-keszulhet.html Érdekes lenne további 3 rész, bár nemhiszem hogy Ford elvállalná. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.