Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Október 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Október 18. Pedig egyszerű. Ami 4k az angol nyitószöveggel van fenn, a sima HD magyarral. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2023. November 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. November 22. A Hazard Toss kockadobós játéknak lett valami magyar neve a könyvben? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2023. November 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. November 22. @Dzséjt @Darth Revan9 @Ody Mandrell esetleg? Arra a játékra gondolok, amivel a Kódtörő mester játszik a Canto Bighton. Nekem nincs meg sajnos a regény. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2023. November 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. November 22. Sajnos nem olvastam még a Canto Bight antológiát. És munka során se került elő mostanában ez a játék. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. November 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. November 22. Nekem sincs meg a regény, nem olvastam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2023. November 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. November 22. @Donát A regény nekem sincs meg, de az ep8 Képes enciklopédiában megtaláltam egy képaláírásnál: Rizikós Dobás. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2023. November 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. November 22. Köszi szépen! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
ByRoT Hozzászólás ideje: 2023. November 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. November 22. @Donát Magában a regényben ahogy nézem nem bonyolították túl, szimplán kockázás illetve kockajáték szerepel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2023. November 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. November 22. 15 perccel korábban, ByRoT írta: @Donát Magában a regényben ahogy nézem nem bonyolították túl, szimplán kockázás illetve kockajáték szerepel. Nagyon köszi! 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Február 7. Megosztás Hozzászólás ideje: Február 7. 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: Február 7. Megosztás Hozzászólás ideje: Február 7. Szóljon valaki Caranónak, hogy így kell bevágódni a munkaadónál, nem pereskedéssel. 3 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: Május 6. Megosztás Hozzászólás ideje: Május 6. (szerkesztve) De hiszen ez a film tönkretette sokak gyerekkorát!!! Mondjuk hogy mekkora valóságtartalma van ennek, az jó kérdés. Szerkesztve: Május 6. - Bence1997 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: Május 6. Megosztás Hozzászólás ideje: Május 6. Az alapján, amit a saját módszertanukról írnak, nekem bullshit alapúnak tűnik Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: Május 6. Megosztás Hozzászólás ideje: Május 6. Tönkretett gyerekkorú átlag rajongók reakciója: 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Május 8. Megosztás Hozzászólás ideje: Május 8. 3 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Május 8. Megosztás Hozzászólás ideje: Május 8. Vajon melyik jelenet lehet ez? Akárhogy nézem nem tudok rájönni! Ja, és remélem sört isznak. SZERK: Titkos forrásból tudom, hogy országunk határát átlépte egy sárkány Quarron felszólt rádión, hogy amiért nem a Birodalom Visszavágot nézték, számonűzi őket a galaxisba. 4 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: Május 8. Megosztás Hozzászólás ideje: Május 8. 2 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Vajon melyik jelenet lehet ez? Akárhogy nézem nem tudok rájönni! Tíz pont levonás a Griffendéltől. Hát azt a jelenetet, amikor szétrobban a Fulmiinatrix. Bűtnetésből most meg kell nézned a filmet, de közben nem mehet tönkre a gyerekkorod. 1 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Május 8. Megosztás Hozzászólás ideje: Május 8. Na, hiába láttam 120+ a filmet. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: Május 8. Megosztás Hozzászólás ideje: Május 8. Ma Ahch-tos bizonyitekot kerestem ezért megnéztem a film trailereit... Hát mit ne mondjak, libabőrös lettem. Legszívesebben megnéztem volna az egészet egyben, de munkaidőben ez nem volt lehetséges (és még csak most végeztem). Fantasztikus ez a film. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.