Ugrás a kommentre

Marvel

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje: (szerkesztve)

Ide jöhetnek a Marvellel kapcsolatos filmek, sorozatok, trailerei, kibeszélői és egyéb magvas gondolatok a Marvelről. Marvel alatt nem csak az MCU-t értem, szóval a Sony különálló filmjeit is. Illetve a Disney egyesítése előtti filmekről szóló különféle dolgok is.

Szerkesztve: - Darth Cupsy
Hozzászólás ideje:

A bátor ember. :) Fontos kitétel: ez NEM SPOILERES topik, szóval az éppen futó és jövőbeli Marvel-művekről tessék szépen spoiler taget használva beszélni.

Akkor itt is a téma, amin lehet csámcsogni: készül a Black Widow film, vagy legalábbis már dolgoznak a forgatókönyvön.

Spoileres tartalom megtekintése

Hozzászólás ideje:
  2018. 01. 12. - 18:21, Dzséjt írta:

Fontos kitétel: ez NEM SPOILERES topik, szóval az éppen futó és jövőbeli Marvel-művekről tessék szépen spoiler taget használva beszélni.

Teljes nézet  

Igen, feltétlen így legyen! Bocsi, de első topic... fiatal voltam és kellett a pénz... nem gondoltam minden eshetőségre :D

Egyébként a szavazást azt ilyenkor még lehet csinálni vagy azt már nem? Vagy csak ti tudtok?

Hozzászólás ideje:

Avengers 4

Hozzászólás ideje:

Hozzászólás ideje:
  2018. 01. 12. - 20:07, MissKarrde írta:

A forgatási képekhez:

Teljes nézet  

Agens of S.H.I.E.L.D. 5. évad

Hozzászólás ideje:

SHIELD

Hozzászólás ideje:

Lehet kapni Szukitson, illetve az újságárusoknál egy Marvel-képregénygyűjteményt. Én már be is szereztem az első részét, mely Pókiról szól. Az első csak 990 Ft, a második 1990 lesz tudtommal, utána pedig az összes 2990. és összesen 28 darab lesz. Szerintem megéri értük közel 3000 Ft-ot kiadni, mert keménykötésűek lesznek. Ráadásul ha egymás mellé rakjuk őket, egy szép festmény jelenik meg a támlákon. :) 

Hozzászólás ideje:

Már végetért a forgatása az új X-men filmnek. Azt rebesgetik, hogy a február 4. -ei Super Bowl -on fogják bemutatni az első kedvcsinálót a filmhez. Nem hinném, hogy változtatni fogják a megjelenését, annyit még eltudok képzelni, hogy - a Deadpool 2 -höz hasonlóan - egy hónappal előrébb, vagy hátrébb rakják. 

Scarlet állítólag már a jövő hónapban találkozik a Fekete Özvegy film készítőivel. A 4. fázisban biztos, hogy fog jönni a film, de 2021 -nél hamarabb nem biztos.

Hozzászólás ideje:
  2018. 01. 14. - 21:21, luke19 írta:

Én úgy tudom, hogy ez is 60 kötetes lesz, mint a DC gyűjtemény.

Teljes nézet  

Igaz, bocsi, rosszul tudtam. 60 kötetes lesz valóban. Már csak 59 darabot kell begyűjteni. :)

A széria második része egyébként már rendelhető a Szukitsról, a következő szám pedig február 1-jétől lesz elérhető. 

Hozzászólás ideje:

Ez a Marvel univerzum most épp hanyadik fázisban van? A harmadikban, vagy a negyedikben? Lehet tudni mikor indítják a negyedik fázist? Ez csak azért érdekel, mert kíváncsi vagyok, hogy mikortól lehet számítani az X-men integrálásának ebbe az egészbe.

2018. 01. 15. - 12:48, Darth Revan9 írta:

Ez a Marvel univerzum most épp hanyadik fázisban van? A harmadikban, vagy a negyedikben? Lehet tudni mikor indítják a negyedik fázist? Ez csak azért érdekel, mert kíváncsi vagyok, hogy mikortól lehet számítani az X-men integrálásának ebbe az egészbe.

Teljes nézet  

Most jelenleg a 3. fázisban járunk. Ez a Bosszúállók 4. részéig tart, tehát 2019 májusáig.
A 4. fázis filmjei, - melyekről tudjuk hogy lesznek - eddig: Spider-Man folytatás és a Guardians of the Galaxy vol. 3.
Az X-Men behozatalára ezek után lehet számítani, ha lesz. 2020 után. 
A 3. fázis hátralévő filmjei:
- Black Panther
- Avengers: Infinity War
- Ant-Man and the Wasp
- Captain Marvel
- Avengers 4.

Szerkesztve: - RacerX
Hozzászólás ideje:

A 4. fázishoz:

nem tudom, hogy akarják e folytatni ezt a 3 éves tendenciát a Bosszúállókra nézve, hiszen eddig mindig 3 évente jelent meg 1-1 A film, persze 2019 formabontó lesz e téren, de utána vajon 2022 vagy 2023 -ban fog érkezni a következő csapatfilm? Hiszen mostantól átálltak az évi 3 filmre, vagyis az 5. csapatfilmet legkevesebb 7 film fogja felvezetni - Póki II. vel kezdve. Kik kaphatnak/kapnak filmet a 4. fázisban?

- Pókember II. - ez már hivatalos, 2019. júliusában fog érkezni.

- GotG Vol. 3. - ezt is már felfedték, állítólag 2020 májusában fog jönni - ha 2020 májusában fog jönni a 3. spin-off SW téren, akkor már megint fura a Disney -től.

- Fekete Özvegy - ha ennyire előrehaladott állapotban van a film, és mivel Scarlet jövő hónapban találkozik a készítőkkel, esélyes, hogy már a következő fázisban kaphatunk egy Black Widow kémfilmet. Valahol meg azt pletykálják, hogy ez a film egy Marvel hősnőit felvonultató szuperprodukció lesz.

- Doctor Strange II. - mivel Strange egójában hasonlít kicsit Tony -hoz - meg másban is :D - és őt mondogatják a későbbi MCU Vasembereként, illetve jól szerepelt az első rész, biztos, hogy érkezni fog dokink következő kalandja - tippre Mordo báró lesz az ellenség.

- Black Panther II. - nagy a várakozás a film előtt, cool karakter kint Amerikában, és szerintem biztos lesz folytatása. 

- Captain Marvel II. (?) - egyelőre kérdéses, de ha jól sikerül majd a film, biztos hogy folytatást kap. Mondjuk én egy olyat eltudnék képzelni, hogy Marvel kapitány 2. része vezetné fel a következő Bosszúállók filmet, ahol a skrullok lennének az ellenség. :) 

- Új bosszúálló film - ez szerintem mindenkinek evidens.

Ha Pókit nyomatni akarják, akkor szerintem 2021 -re jönni fog a 3. rész is - ha tartani akarják a 2 éves ütemtervet, illetve ha beakarják mutatni, hogy minden film Peter egy-egy éve legyen a gimiben. 

Ezen felül később elképzelhető lenne a F4 debütálása, rájuk férne annyi szent. :D A mutánsokat meg a 4. fázis szépen felvezetné, és majd az 5. fázisban már recast, és jöhet az Avengers vs. X-men. :P 

Hozzászólás ideje:

Strange 2 biztos hogy lesz, csak még a dátum nincs pontosítva. Az Avengers 4. meg azért jön most ilyen hamar mert közvetlen folytatása lesz az Infinity War-nak. Egyébként Infinity War Part 2 lett volna a címe, de ezt később elvetették. Egyszer Zoe Saldana kikotyogta hogy Infinity Gauntlet, nem érdemes készpénznek venni. :D
A Bosszúállók 3-4 közt lesz ugye még 2 film. Nos ezek nem fognak belezavarni az idővonalba. A Hangya és Darázs a Polgárháború után veszi fel a fonalat, míg Captain Marvel a 90-es években fog játszódni, remélhetőleg 2 szemű Nick Fury-val. :D

Hozzászólás ideje:

A hihetetlen Pókember - Hazatérés

Marvel-képregénygyűjtemény #1

Egy remek külsejű, keményborítós képregénykönyv, mely az új Marvel-sorozat első száma. Ebben a kiadásban a hálószövő egyik legérdekesebb kalandjával ismerkedhetünk meg, egészen pontosan a sorozat 30-35. számával.
Itt Peter Parker már nincs együtt Mary Jane-nel, ugyanis a bevezető szövegből kiderül, hogy a lányt elrabolták, és  fogva tartották huzamosabb ideig, és ettől ő annyira tönkrement lelkileg, hogy elvált Petertől. A sztoriban tehát ő egyáltalán nem szerepel.
A lényeg, hogy Peter megismerkedik egy közel 60 esztendős ipsével, akinek hasonló képességei vannak, mint neki. Ez a pénzes fószer egy nagyvállalat főnöke, és segít legyőzni Pókembernek új ellenségét, Morlunt, aki egy vámpír-szerű lény. 

Kíváncsian várom már a következő számot, amely egy X-Men-történetet foglal magába. Bár az X-Menek pont távol állnak tőlem, de sebaj. :) 

Állítólag a Tom Holland-féle Sipder-Man is felbukkanhat a Venom filmben! Igazából ez lehet csak egy cameo szerep is. Egyébként a Sony akármit megtehet Pókemberrel, hiszen hivatalosan még mindig náluk vannak a karakter jogai, és nem kell nekik a Marvel Studios engedélye. 
Szóval ha nem is lesz az MCU része, lazán kapcsolódhat hozzá. 

https://marvelstudiosnews.com/2018/01/16/tom-hollands-spider-man-rumored-appear-venom/

Szerkesztve: - RacerX

Remélem, a második hangyász film jobb lesz, mint az első.

Póki: azért az a "mindent megtehet" erős túlzás, a lehetőségek attól függnek, mi van abban a szerződésben, amit a Sony és a Disney kötött. Meg, hogy mi szól abban a szerződésben, amit Holland és a Marvel Studios kötött. Mert például, ha az utóbbiban benne van, hogy Holland kizárólagosan csak MCU-filmben játszhatja Pókembert, akkor a Sony kapálózhat, ahogy akar. Vagy ha a két stúdió közötti szerződésben szerepel, hogy minden, ami a Homecomingban lett kitalálva, kizárólagosan MCU-filmben szerepelhet, akkor ugyanúgy hiába kérődzik a Sony. Eleve nem szívóznék már a Disney-vel, mert a végén még felvásárolják őket. :lol:

Szóval a Sony bármit megtehet az alap Pókember képregény-figurával, de az távolról sem biztos, hogy bármit is tehet az MCU-s Pókemberrel.

Szerkesztve: - Dzséjt
Hozzászólás ideje:

Én is lassan elkezdem, de én nagyon levagyok maradva a Marveles sorozatokkal. A DD, és a JJ megvolt, a LC -ból kemény 1 részt láttam, az Iron Fist ill. Defenders gyöngyszemekhez pedig még hozzájuk se szagoltam. :D A The Gifted -et amúgy tegnap befejeztem, jó kis sorozat, nem kell világot megmentő produkcióra gondolni, nekem mégis tetszett, persze vannak hibái - ha megnézzük, kicsit sok is, de a mutánsok és emberek közti ellentétet szépen megalkották. És a finálé... oh my gosh... :D 

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.