Darth Revan9 Hozzászólás ideje: Április 5. Szerző Hozzászólás ideje: Április 5. Megvan mi nem tetszik még benne. Az a ronda csiricsáré színvilága. Shcumacher Batmanjére emlékeztet. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: Április 5. Hozzászólás ideje: Április 5. Ezt kifejezetten előnynek érzem. Az egyik ok, amiért a 60-as évekbeli filmeket kifejezetten szeretem nézni azaz, hogy akkor még nem idegenkedtek az élénk színektől, műfajtól függetlenül. Nem értem miért lett divat kiszívni a színeket a filmekből. 1 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: Április 5. Hozzászólás ideje: Április 5. Mert a letargia és a dark az cool! (Nem, nem az.) 1 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: Április 5. Szerző Hozzászólás ideje: Április 5. Véleményem szerint DC filmekbe nem, vagy kevésbé illik a 60-as évekre jellemző harsány színvilág. A 80-as években a Végtelen Világok Krízise után nem csak a történetekben, de a képregények képi világában is utat tört a sötét tónus. Ezt a képi világot pedig Tim Burton, Christopher Nolan, Zack Snyder, és Matt Reeves kezelték talán a legjobban eddig. Esetleg még Patty Jankins. Az látható, hogy Gunn erősen merít az aranykorból és az ezüstkorból. Biztos vannak olyanok, akiknek ez kell és ez a megfelelő. De nekem a Krízis utáni DC az igazi. Válasz
LordGravon Hozzászólás ideje: Április 26. Hozzászólás ideje: Április 26. A Batman: Arkham játék trilógia: Az elmúlt években, kisebb-nagyobb megszakításokkal végig vittem az Arkham játékokat és eléggé élveztem. Legjobban szerintem az Asylum működött, ahol hatásos az a klausztrofobikus felállás, hogy Batman csapdába van esve az ellenségeivel az Elmegyógyintézetben és tényleg, bizonyos értelemben ő maga sem lóg ki annyira a sorból, köztük. Tetszett, hogy az Arkham Citybe sokkal nagyobb mozgás terünk van, de valahol e miatt is kicsit kevésbé erős a folytatás, viszont jó volt még több Batmanes karakterrel találkozni benne. Nemrég fejeztem be az Arkham Knightot, ami, habár vannak erősségei, megint csak egy kicsit gyengébb folytatás. Jó volt a Batmobillal furikázni, de talán egy kicsit túl sokszor kellett rá hagyatkoznunk a játékban. A címszereplő, illetve a Madárijesztő párosa, mint ellenségek, szerintem nem annyira ütős. Az Arkham Knight Piros Sisakos háttérsztorija érdekes, de maga a karakter inkább kicsit idegesítő, mint fenyegető, mielőtt le kerül róla a maszk. Madárijesztő pedig, habár fenyegetőbb, illetve remekül megformált karakter ebben a játékban, szintén a végén már egy kicsit kezd sok lenni, a monológjaival, amire még maga a játék is poénkodva rámutatott, két utcai bűnöző párbeszédében. A két főellenséget viszont viszonylag jól ellensúlyozta Joker megjelenése, Batman hallucinációja formájában. Mark Hamill alakítása pedig persze remek és az ember kicsit vacillál is miatta, mert habár eléggé szemét Joker, de a színész karizmája miatt néha az ember már-már egy kicsit kezdi majdhogynem megkedvelni a bohócot, aztán mégsem. Az is érdekes/találó volt, hogy itt szó szerint ő testesítette meg Batman félelmeit/sötét oldalát. Szóval kicsit vegyesek az érzéseim a játékot illetően, de eléggé tetszett ez is. Arrow 1-3. évad: Szintén az elmúlt években elkezdtem nézni az Arrow-ot. Eléggé tetszett az első két évad. Jó/érdekes csavarok meg ellenségek vannak benne, csak a harmadik évad volt kicsit gyengébb, viszont úgy tudom később megint javul a sorozat színvonala, szóval valamikor tovább nézném. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: Május 16. Hozzászólás ideje: Május 16. Minél több trailer jön ki ebből a filmből annál rosszabnak érzem a filmet. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: Május 16. Szerző Hozzászólás ideje: Május 16. Ezzel én is így vagyok. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: Hétfő 09:31 Szerző Hozzászólás ideje: Hétfő 09:31 Kíváncsi vagyok, mennyit fog hozni bevételben az új Superman. Ha optimista akarok lenni akkor 500 millió körül, ha kevésbé optimista, akkor 200 millió és 500 millió között. Ha pesszimista, akkor 200 millió körül vagy az alatt. Természetesen ez világszerte. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.