Darth Revan9 Hozzászólás ideje: Április 5. Szerző Hozzászólás ideje: Április 5. Megvan mi nem tetszik még benne. Az a ronda csiricsáré színvilága. Shcumacher Batmanjére emlékeztet. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: Április 5. Hozzászólás ideje: Április 5. Ezt kifejezetten előnynek érzem. Az egyik ok, amiért a 60-as évekbeli filmeket kifejezetten szeretem nézni azaz, hogy akkor még nem idegenkedtek az élénk színektől, műfajtól függetlenül. Nem értem miért lett divat kiszívni a színeket a filmekből. 1 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: Április 5. Hozzászólás ideje: Április 5. Mert a letargia és a dark az cool! (Nem, nem az.) 1 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: Április 5. Szerző Hozzászólás ideje: Április 5. Véleményem szerint DC filmekbe nem, vagy kevésbé illik a 60-as évekre jellemző harsány színvilág. A 80-as években a Végtelen Világok Krízise után nem csak a történetekben, de a képregények képi világában is utat tört a sötét tónus. Ezt a képi világot pedig Tim Burton, Christopher Nolan, Zack Snyder, és Matt Reeves kezelték talán a legjobban eddig. Esetleg még Patty Jankins. Az látható, hogy Gunn erősen merít az aranykorból és az ezüstkorból. Biztos vannak olyanok, akiknek ez kell és ez a megfelelő. De nekem a Krízis utáni DC az igazi. Válasz
LordGravon Hozzászólás ideje: Április 26. Hozzászólás ideje: Április 26. A Batman: Arkham játék trilógia: Az elmúlt években, kisebb-nagyobb megszakításokkal végig vittem az Arkham játékokat és eléggé élveztem. Legjobban szerintem az Asylum működött, ahol hatásos az a klausztrofobikus felállás, hogy Batman csapdába van esve az ellenségeivel az Elmegyógyintézetben és tényleg, bizonyos értelemben ő maga sem lóg ki annyira a sorból, köztük. Tetszett, hogy az Arkham Citybe sokkal nagyobb mozgás terünk van, de valahol e miatt is kicsit kevésbé erős a folytatás, viszont jó volt még több Batmanes karakterrel találkozni benne. Nemrég fejeztem be az Arkham Knightot, ami, habár vannak erősségei, megint csak egy kicsit gyengébb folytatás. Jó volt a Batmobillal furikázni, de talán egy kicsit túl sokszor kellett rá hagyatkoznunk a játékban. A címszereplő, illetve a Madárijesztő párosa, mint ellenségek, szerintem nem annyira ütős. Az Arkham Knight Piros Sisakos háttérsztorija érdekes, de maga a karakter inkább kicsit idegesítő, mint fenyegető, mielőtt le kerül róla a maszk. Madárijesztő pedig, habár fenyegetőbb, illetve remekül megformált karakter ebben a játékban, szintén a végén már egy kicsit kezd sok lenni, a monológjaival, amire még maga a játék is poénkodva rámutatott, két utcai bűnöző párbeszédében. A két főellenséget viszont viszonylag jól ellensúlyozta Joker megjelenése, Batman hallucinációja formájában. Mark Hamill alakítása pedig persze remek és az ember kicsit vacillál is miatta, mert habár eléggé szemét Joker, de a színész karizmája miatt néha az ember már-már egy kicsit kezdi majdhogynem megkedvelni a bohócot, aztán mégsem. Az is érdekes/találó volt, hogy itt szó szerint ő testesítette meg Batman félelmeit/sötét oldalát. Szóval kicsit vegyesek az érzéseim a játékot illetően, de eléggé tetszett ez is. Arrow 1-3. évad: Szintén az elmúlt években elkezdtem nézni az Arrow-ot. Eléggé tetszett az első két évad. Jó/érdekes csavarok meg ellenségek vannak benne, csak a harmadik évad volt kicsit gyengébb, viszont úgy tudom később megint javul a sorozat színvonala, szóval valamikor tovább nézném. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: Május 16. Hozzászólás ideje: Május 16. Minél több trailer jön ki ebből a filmből annál rosszabnak érzem a filmet. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: Május 16. Szerző Hozzászólás ideje: Május 16. Ezzel én is így vagyok. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: Május 19. Szerző Hozzászólás ideje: Május 19. Kíváncsi vagyok, mennyit fog hozni bevételben az új Superman. Ha optimista akarok lenni akkor 500 millió körül, ha kevésbé optimista, akkor 200 millió és 500 millió között. Ha pesszimista, akkor 200 millió körül vagy az alatt. Természetesen ez világszerte. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: Kedd 20:44 Szerző Hozzászólás ideje: Kedd 20:44 Állítólag a Batman 2-höz két külön forgatókönyv is készült. Az egyik verzió külön vonalként kezeli továbbra is Matt Reaves Batman filmes sorozatát. Egy másik változat viszont a DCU-ba illeszthető. Ezért is halasztották 2027-re a film premierjét. Idén nyár-ősz folyamán hozhatják meg a végső döntést ezzel kapcsolatban. 2 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: Tegnap 10:53 Hozzászólás ideje: Tegnap 10:53 Azért jól látni, hogy a Warnernél még mindig jól átgondolt, évekkel előre tervező stratégia alapján dolgoznak a DC filmeken. 1 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 23 órával korábban Hozzászólás ideje: 23 órával korábban (szerkesztve) Nem tudom Revan, hogy honnan van az infód, én semmi ilyet nem találtam a neten. Gunn pedig már az elmúlt hetek/hónapok során többször azt mondta, hogy a Reeves-féle The Batman egy "elseworld" történet, nem része annak az univerzumnak, amit ők alkotnak jelenleg. A film meg azért lett 2027-re rakva, mert Matt Reeves nagyon lassan írta a forgatókönyvet. Hogy ennek mi az oka, azt csak találgatni lehet, de már Gunn is azt mondta a sok Matt Reeves-es kérdésre, hogy hagyják békén a fickót, kész lesz a forgatókönyv, amikor kész lesz. Szerkesztve: 23 órával korábban - Bence1997 1 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 23 órával korábban Szerző Hozzászólás ideje: 23 órával korábban (szerkesztve) Egy Youtube videóban egy elemző állította. Természetesen van rá esély, hogy téved, annak ellenére, hogy ő gyorsan belső iparági forrásokat is megnevezett. Ezért is írtam, hogy állítólag. Ismerve a Warner korábbi döntéseit, üzletpolitikáját, illetve a David Zaslavval kapcsolatos dolgokat - nem lesz több Batman, Zaslav Pattinsont szeretné a DCU Batmanének - valamint egyéb tényezőket - a Batman Brave and the Bold sehogy sem áll, Matt Reaves is nyilatkozott olyat, hogy ha van értelme, akkor nem zárkózik el attól, hogy beintegrálják az ő Batmanét a DCU-ba - látok rá esélyt, hogy még mindig nem dőlt el fixen a dolog - Gunn kijelentései ellenére. Meglátjuk, hogy alakul a dolog. Jelen pillanatban én azt mondom, hogy a Matt Reaves-féle Batman-univerzum külön marad és James Gunn fog kikerülni ebből győztesen, nem engedve David Zaslav nyomásának. Szerkesztve: 23 órával korábban - Darth Revan9 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 23 órával korábban Hozzászólás ideje: 23 órával korábban (szerkesztve) Mindenesetre akkor a The Batman 2-nek legalább egy évtizedes időugrást kellene tennie, mert Batman már feltűnt a Creature Commando egyik flashback jelenetében, ami 15 évvel a sorozat előtt történt. Szerkesztve: 23 órával korábban - Bence1997 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 23 órával korábban Szerző Hozzászólás ideje: 23 órával korábban Ezért is gondolom azt én, hogy a Batman 2 marad külön. De ennek ellenére felröppennek még ilyen híresztelések. Az elkövetkező 2 évben jobban látható majd ez is. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.