Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 16 órával korábban Szerző Hozzászólás ideje: 16 órával korábban Megvan mi nem tetszik még benne. Az a ronda csiricsáré színvilága. Shcumacher Batmanjére emlékeztet. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 14 órával korábban Hozzászólás ideje: 14 órával korábban Ezt kifejezetten előnynek érzem. Az egyik ok, amiért a 60-as évekbeli filmeket kifejezetten szeretem nézni azaz, hogy akkor még nem idegenkedtek az élénk színektől, műfajtól függetlenül. Nem értem miért lett divat kiszívni a színeket a filmekből. 1 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 13 órával korábban Hozzászólás ideje: 13 órával korábban Mert a letargia és a dark az cool! (Nem, nem az.) 1 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 12 órával korábban Szerző Hozzászólás ideje: 12 órával korábban Véleményem szerint DC filmekbe nem, vagy kevésbé illik a 60-as évekre jellemző harsány színvilág. A 80-as években a Végtelen Világok Krízise után nem csak a történetekben, de a képregények képi világában is utat tört a sötét tónus. Ezt a képi világot pedig Tim Burton, Christopher Nolan, Zack Snyder, és Matt Reeves kezelték talán a legjobban eddig. Esetleg még Patty Jankins. Az látható, hogy Gunn erősen merít az aranykorból és az ezüstkorból. Biztos vannak olyanok, akiknek ez kell és ez a megfelelő. De nekem a Krízis utáni DC az igazi. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.