Kenobi tábornok Posted January 29, 2018 Share Posted January 29, 2018 (edited ) 2018. 01. 29. - 17:31, IndianaAndrisSolo írta: Aztaaaa!!!! Alig várom, hogy megjelenjen magyarul! A szukitson most előrendelhető 30% kedvezménnyel. Így most 2793 Ft ez a könyv. Edited June 30, 2018 by Ody Mandrell 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted January 29, 2018 Share Posted January 29, 2018 (edited ) Köszi Kenobi tábornok! Máris előrendeltem! Edited January 29, 2018 by Ody Mandrell 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzséjt Posted January 30, 2018 Share Posted January 30, 2018 Én is megveszem majd, de most már befejezem angolul. Aztán legalább lesz egy első kézből származó rálátásom, hogy mennyire lett elszúrva a magyar fordítás. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted January 30, 2018 Share Posted January 30, 2018 Majd egyeztetünk. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MissKarrde Posted January 30, 2018 Share Posted January 30, 2018 9 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Remélem jövőhéten megjön ez a könyv. Megjelenés február 28., de már korábban volt szó arról, hogy eltolták február közepére. Úgy látszik, azóta tovább csúszott. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted January 30, 2018 Share Posted January 30, 2018 Tegnap még február 3-9 volt írva a szukits oldalán. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Revan9 Posted January 31, 2018 Share Posted January 31, 2018 Sajnos a csúszásokra számítanunk kell. Mikor megkaptam az idei évi ütemtervüket, még az ottani időpontokra is többször pár hónap pluszt számoltam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted January 31, 2018 Share Posted January 31, 2018 Kár. Akkor nem értem miért írnak ki tarthatatlan határidőket? Mart ha több hónapos csúszás van az gáz! Nekem is jött a mail, hogy február 5-9 aztán másnap itt látom Karrdétól, hogy már hó vége. Megnézem a maileket, és utána pár órára jött a levél, hogy csúszik. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MissKarrde Posted February 1, 2018 Share Posted February 1, 2018 Ha csúszás van - nem mindig van -, akkor az néhány hét, szó sincs több hónapról. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Revan9 Posted February 1, 2018 Share Posted February 1, 2018 Így van. Az esetek többségében csak pár hét csúszás lehet. A többi kötetnél csak azért számoltam még plusz 1-2 hónapot, mivel a legrosszabb esetekből indultam ki, vagyis abból, hogy talán valamelyik engedélyeztetési eljárás, vagy szerkesztés/fordítás miatt csúszások jöhetnek. Ennél többet szerintem már nem fog csúszni a Bizonyos szemszögből. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted February 27, 2018 Share Posted February 27, 2018 Elvileg holnap jelenik meg. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
luke19 Posted February 27, 2018 Share Posted February 27, 2018 Szuper! Bár nekem csak március közepén jön. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted February 27, 2018 Share Posted February 27, 2018 Én csak erre várok, meg is rendeltem már egy jó ideje de még semmi nem jött a szállításról. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
luke19 Posted February 27, 2018 Share Posted February 27, 2018 Ha házhoz rendelted, akkor a héten tuti megkapod (általában megjelenés napján át szokták adni a futárnak). A postapont szokott kicsit több időbe telni. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted February 27, 2018 Share Posted February 27, 2018 Szerintem is itt lesz csütörtök magasságában. Persze ha nem csúszik, de azt már írták volna. A honlapon is azt írják, hogy összekészítés alatt. De ha nem lesz jó, Dzséjt hátán fogom elégetni. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted February 28, 2018 Share Posted February 28, 2018 (edited ) "Az Ön által megrendelt Star Wars: Bizonyos szemszögből termék várható megjelenési ideje 2018.03.07-ra tolódott. Szíves elnézését kérjük a kellemetlenségért." Edited February 28, 2018 by Ody Mandrell 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
luke19 Posted February 28, 2018 Share Posted February 28, 2018 Nagyon nem akar összejönni az a megjelenés. Egyébként a Yoda képregénynél is megjelenés napja előtt tolták el. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted February 28, 2018 Share Posted February 28, 2018 Ez már a második csúsztatás. Jobb lenne inkább ha nem írnának dátumot. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Revan9 Posted February 28, 2018 Share Posted February 28, 2018 Akkor meg azok panaszkodnának, akik valamilyen megjelenési dátumot - még ha becsült is - tudni akarnának. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted February 28, 2018 Share Posted February 28, 2018 Mert így jobb a fals dátumokkal? Sokkal rosszabb. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MissKarrde Posted February 28, 2018 Share Posted February 28, 2018 23 órával ezelőtt, luke19 írta: Szuper! Bár nekem csak március közepén jön. Az enyém is, a Boba Fett-regénnyel. Már ha az tartja a menetrendet. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Revan9 Posted February 28, 2018 Share Posted February 28, 2018 A kiadó álláspontja szerint jobb, ha adnak egy várható, becsült dátumot a megjelenésnek, mint ha nem adnak meg semmilyen dátumot. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzséjt Posted February 28, 2018 Share Posted February 28, 2018 Ha ez így folytatódik, még a végén a magyar megjelenés előtt sikerül megírnom a véleményezésemet. Kicsit lassan haladok 40 novella egyenkénti átvevésével (10 van meg, azt hiszem). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pildi Posted February 28, 2018 Share Posted February 28, 2018 12 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: "Az Ön által megrendelt Star Wars: Bizonyos szemszögből termék várható megjelenési ideje 2018.03.07-ra tolódott. Szíves elnézését kérjük a kellemetlenségért." Én is ilyen levelet kaptam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Revan9 Posted March 1, 2018 Share Posted March 1, 2018 Az viszont biztos, hogy az utóbbi időben több kiadvány, többször is elcsúszott. Reméljük a jövőben nem lesz ennyi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted March 6, 2018 Share Posted March 6, 2018 Úton van a könyv. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Revan9 Posted March 6, 2018 Share Posted March 6, 2018 A csúszásokról hivatalos választ kaptam. Újítás van az informatikai rendszerükben, melynek kellemetlen mellékhatása van a logisztikára. Ha minden jól megy több csúszás már nem lesz. (Legalábbis a februárról márciusra csúszott kiadványok esetében már nem, de mivel a rendszer március-április folyamán stabilizálódik, így az alapból márciusra ígért kiadványok - Boba Fett kelepcéje, A Jedik alkonya - még csúszhat.) 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted March 6, 2018 Share Posted March 6, 2018 A csomagküldő is írt, holnap elvileg megjön. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted March 8, 2018 Share Posted March 8, 2018 Megjött a könyv, Dzséjt reszkess. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzséjt Posted March 8, 2018 Share Posted March 8, 2018 I have a good feeling about this. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts