Jump to content

Star Wars: Bizonyos szemszögből

Hogy tetszett a könyv?  

11 members have voted

1. 1. Milyen osztályzatot adnál a könyvnek?

Recommended Posts

• Replies 83
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Én is elkezdtem olvasni ezt a gyöngyszemet, egyelőre a 155. oldalig jutottam.  Az egykori Mos Eisley mesék  nyomába nem ér, viszont a többi antológiás mű színvonalát megüti. Néhány mondat az egyes nov

Az antológia mint műfaj tud nagyon jó lenni. Egyszerüen ez egy rossz könyv  Némelyik iró úgy tűnik tojt bele, elhülyéskedték. A nem emberi karakterek -még az állatok is- meg nagyon emberiek lettek. És

Szerintem is itt lesz csütörtök magasságában. Persze ha nem csúszik, de azt már írták volna. A honlapon is azt írják, hogy összekészítés alatt. De ha nem lesz jó, Dzséjt hátán fogom elégetni.  

Kár. :(  Akkor nem értem miért írnak ki tarthatatlan határidőket? Mart ha több hónapos csúszás van az gáz! Nekem is jött a mail, hogy február 5-9 aztán másnap itt látom Karrdétól, hogy már hó vége. Megnézem a maileket, és utána pár órára jött a levél, hogy csúszik. :(

Így van. Az esetek többségében csak pár hét csúszás lehet. A többi kötetnél csak azért számoltam még plusz 1-2 hónapot, mivel a legrosszabb esetekből indultam ki, vagyis abból, hogy talán valamelyik engedélyeztetési eljárás, vagy szerkesztés/fordítás miatt csúszások jöhetnek.

Ennél többet szerintem már nem fog csúszni a Bizonyos szemszögből.

• 4 weeks later...
12 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta:

"Az Ön által megrendelt Star Wars: Bizonyos szemszögből termék várható megjelenési ideje 2018.03.07-ra tolódott. Szíves elnézését kérjük a kellemetlenségért."

Én is ilyen levelet kaptam. :(

A csúszásokról hivatalos választ kaptam. Újítás van az informatikai rendszerükben, melynek kellemetlen mellékhatása van a logisztikára. Ha minden jól megy több csúszás már nem lesz. (Legalábbis a februárról márciusra csúszott kiadványok esetében már nem, de mivel a rendszer március-április folyamán stabilizálódik, így az alapból márciusra ígért kiadványok - Boba Fett kelepcéje, A Jedik alkonya - még csúszhat.)

• Ody Mandrell changed the title to Star Wars: Bizonyos szemszögből