kdani20 Hozzászólás ideje: 2023. Április 13. Hozzászólás ideje: 2023. Április 13. (szerkesztve) Nem tudom, mennyi esély van rá, de szeretném menteni a menthetőt a sorozat kapcsán. Tudom, nem ez a legnépszerűbb sorozat, de megpróbálhatnánk összefogni, hogy elkészüljön a 2. évad is szinkronosan. Találtam egy bejelentési lehetőséget a Disney+ súgóközpontban. https://help.disneyplus.com/csp Itt lentre görgetve van egy olyan opció, hogy "Visszajelzés küldése". Ott kiválasztható, hogy "Film vagy sorozat igénylése", aztán csak be kell másolni, ezt: "Star Wars: Ellenállás 2. évad magyar szinkronnal". Ha többen is beküldjük, hátha elkészül. Az egész nincs egy perc. Egy próbát megérhet. Köszi Szerkesztve: 2023. Április 13. - kdani20 1 Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2023. Április 13. Hozzászólás ideje: 2023. Április 13. Én anno végignéztem, és hát szegény eléggé a körülmények áldozata lett a kilencedik epizód forgatása miatt. Nem hiszem, hogy leszinkronizálnák, de azért dobok egy visszajelzést. 1 Válasz
kdani20 Hozzászólás ideje: 2023. Április 13. Hozzászólás ideje: 2023. Április 13. Nekem sincsenek nagy reményeim, bár én kedveltem a sorozatot. Szerintem egyáltalán nem olyan rossz, mint mondják. Csak kellett volna legalább még egy évad. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Április 13. Hozzászólás ideje: 2023. Április 13. Nem akarok ünneprontó lenni, de ezt sose fogják leszinkronizálni. Nekem már megfelelne angolul is, csak tegyék fel! Csak halkan jegyzem meg, hogy volt itt már kérés a Saga filmek UHD feltételéről is, aztán tojtak az egészre. 1 Válasz
ByRoT Hozzászólás ideje: 2023. Április 14. Hozzászólás ideje: 2023. Április 14. 8 órával ezelőtt, kdani20 írta: Nem tudom, mennyi esély van rá, de szeretném menteni a menthetőt a sorozat kapcsán. Tudom, nem ez a legnépszerűbb sorozat, de megpróbálhatnánk összefogni, hogy elkészüljön a 2. évad is szinkronosan. Találtam egy bejelentési lehetőséget a Disney+ súgóközpontban. https://help.disneyplus.com/csp Itt lentre görgetve van egy olyan opció, hogy "Visszajelzés küldése". Ott kiválasztható, hogy "Film vagy sorozat igénylése", aztán csak be kell másolni, ezt: "Star Wars: Ellenállás 2. évad magyar szinkronnal". Ha többen is beküldjük, hátha elkészül. Az egész nincs egy perc. Egy próbát megérhet. Köszi Beküldtem én is ahogy írtad, hátha 1 Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2023. Április 14. Hozzászólás ideje: 2023. Április 14. Én még amiatt nem láttam a 2. évadot, mert fel se rakták. Letölteni meg már nincs kedvem, mert annyira azért nem izgat. Válasz
kdani20 Hozzászólás ideje: 2023. Április 14. Hozzászólás ideje: 2023. Április 14. 2 órával ezelőtt, Nute Gunray írta: Én még amiatt nem láttam a 2. évadot, mert fel se rakták. Letölteni meg már nincs kedvem, mert annyira azért nem izgat. Most tehetünk egy próbát, hátha. Veszteni nem vesztünk semmit. Max. egy percet az életünkből. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.