Kenobi tábornok Hozzászólás ideje: 2019. Január 9. Hozzászólás ideje: 2019. Január 9. Ez az a beszéd, ami az Ébredő Erőben is volt? Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2019. Január 9. Hozzászólás ideje: 2019. Január 9. Ez az! Így én még nem vártam animációs sorozat első évadának a második felét. A Kolosszusos ellenálló sejt elmélete is beigazolódott. Lesz itt had el hadd rendesen! Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2019. Január 9. Hozzászólás ideje: 2019. Január 9. Bevallom, már van pár részes lemaradásom, mert nem volt ingeranciám megnézni az utolsó pár epizódot, de ez az előzetes most felfokozta a lelkesedésemet 2 Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2019. Január 9. Hozzászólás ideje: 2019. Január 9. 1 órával korábban, Nabopolasszar írta: Bevallom, már van pár részes lemaradásom, mert nem volt ingeranciám megnézni az utolsó pár epizódot, de ez az előzetes most felfokozta a lelkesedésemet Én is pontosan így érzek. Végre igazán beindul a sztori! Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2019. Január 10. Hozzászólás ideje: 2019. Január 10. Óóóó... ez a beszéd, jön az a beszéd! Remélem nem az évad végére hagyják. Ráadásul egy rendszer is képbe kerül, aminek eltűnt a csillaga? Na vajon mi ette meg? Csak nem láthatjuk azt, ahol a Csillagpusztító született és először tesztelve lett? (Meg végre képernyőn is egyértelművé tennék, hogy tud mozogni.) Nagyon várós. Ez alapján az első félidő tényleg csak alapozás volt. 1 Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2019. Január 10. Hozzászólás ideje: 2019. Január 10. Én mondjuk igy is arra számitok, hogy az évad először úgy fog folytatódni ahogy elkezdődött. Tehát tovább ismerkedünk a Colossus lakóival, lesznek kisebb összezörrenések az Első Renddel. Igazán majd az utolsó 4-5 részben indulnak be a dolgok. Szerintem. 1 Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.