Jump to content

Trailer

Ody Mandrell

Recommended Posts

Én is május 4. -ét tippelem az előzetes debütálására.

Tippre egy max. 1 perces szösszenetet kapunk, mint amikor a Rebels 1. évadát reklámozták, akkor is májusban kijött az az előzetes, amely végén ugye Kanan felfedte kilétét - hasonló érdekes jelenetre vevő lennék itt is. :) 

• 2 months later...

Srácok! Azért felelősséggel írjatok már ebbe a topikba! Hát amint megláttam, hogy új hozzászólás, lóhalálában rohantam ide. Meg is döglött szegény, én meg csalódhattam, hogy megint nincs trailer. :D 

• 5 weeks later...

Első gondolatok:

-A karakter-animáció nem tetszik. Ebben a stílusban láttam már sokkal rosszabbat is, de ettől függetlenül nem az igazi. Lehet majd megszokom.

-Az űrhajós/repülős részek biztatóak. Szerintem itt nincs gond

-Kissé gyerekesnek tűnik, bár általában minden eddigi animációs sorozat könnyedebben indult és aztán komolyodott kicsit. Meglátjuk itt mi lesz.

-Hiányzik valami nagy dobás, amitől leesne az állam. Semmi nincs ebben a trailerben ami különösebben izgalomba hozna. 

Összességében nem egy nagy szám trailer. Most igy hirtelen olyan nagyon nem várom a Resistance-t, de ettől függetlenül azért számitok rá, hogy jó lesz.  

57 perccel korábban, Donát írta:

A legrosszabb, amikor fejbe vágják az egyik karaktert és keresztbe áll a szeme. Jájjj...

Hát az tényleg :facepalm:

Az animációt szokni kell az biztos, remélem ez a sok idétlenség csak a trailerre jött így össze és a futó sorozatban már nem ezek lesznek túlsúlyban. Úgy tűnik este 10-es kezdés ide vagy oda nem azt a korosztályt célozzák aminek örülnék. Remélem ez is csak a trailerben tűnik így.

Edited by Darth Cupsy

Az animációval semmi bajom nincsm az űrhajók bejönnek.

Viszont maga a trailer egy nagy meh. Ha nem érdekelne alapjáraton a sorozat, akkor ezzel a "kedvcsinálóval" most teljesen elvették volna a kedvem az egésztől. 

A karakterek grafikája egyértelmű visszalépés a TCW és Rebels után, ettől függetlenül megszokás kérdése ez is. Anno a TCW "baltával faragott" karaktereivel is megbarátkoztunk, sőt, Aladdin-Ezra is csak kezdetben volt furcsa. Számomra a történet és karakterek kettőse a kulcsfontosságú. Az animáció furcsa, mert újszerű SW-n belül, de nem elfogadhatatlan. A régi CW-nél pl. jobb, hogy a Forces of Destiny-ről ne essen szó. :D A hangulatot nem lehet megítélni ennyiből... nyilván nem levágott fejekkel és cafatokra robbanó humanoidokkal fognak indítani. Biztos, hogy lesznek benne komorabb és humorosabb/gyerekesebb részek vegyesen. 

Többször megnézve azt kell hogy mondjam: nem tűnik rossznak. A karakterek kinézete még mindig hagy némi kivetnivalót maga után, de az animáció stílusa bejövős.

A történetről nem tudunk sokat - kb. amit eddig is tudtunk - szóval hamarosan kaphatunk egy történetre fókuszáló előzetest is. Ez csak egy kis betekintő volt. Nem rossz, bár 50+ nappal a premier előtt kiállni ilyennel... hááát. :)

Talán a sok pofavágás és röhögcsélés miatt kicsit gyerekesnek tűnik, de ez nem feltétlenül jelenti azt h az is lesz, vagy később nem lesz komorabb, de nekem így elsőre bejön. Kíváncsi vagyok milyen dolgokkal fogájk majd összekötni még a filmekkel.

4 órával ezelőtt, Bomarr írta:

Első gondolatok:

-A karakter-animáció nem tetszik. Ebben a stílusban láttam már sokkal rosszabbat is, de ettől függetlenül nem az igazi. Lehet majd megszokom.

-Az űrhajós/repülős részek biztatóak. Szerintem itt nincs gond

-Kissé gyerekesnek tűnik, bár általában minden eddigi animációs sorozat könnyedebben indult és aztán komolyodott kicsit. Meglátjuk itt mi lesz.

-Hiányzik valami nagy dobás, amitől leesne az állam. Semmi nincs ebben a trailerben ami különösebben izgalomba hozna. 

Összességében nem egy nagy szám trailer. Most igy hirtelen olyan nagyon nem várom a Resistance-t, de ettől függetlenül azért számitok rá, hogy jó lesz.  

+1