Dzséjt Hozzászólás ideje: 2019. Április 10. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. Április 10. Szerintem jó döntés volt. Serafinowitz bár az eredeti hangja Maulnak, olyan kevés szövege volt, hogy azt Wittwer már az első Maul megjelenésekor sokszorosan überelte. Wittwer hangja szerintem a TCW és a Rebels miatt sokkal-sokkal-sokkal jobban összenőtt Maullal. Olyannyira, hogy én a Solóban konkrétan a hangja miatt előbb ráébredtem, hogy Mault csörögték fel, minthogy megmutatták volna az arcát. Kimondta, hogy "yes?", ezzel felismertem Wittwert, és egyből tudtam, hogy ez Maul. Ugyanez Serafinowitz-cal nem történt volna meg, sőt, itt hallgatva azt mondom, az elmúlt közel 20 év annyira megváltoztatta a hangját, hogy az nem is illett volna a karakterhez. Persze lehet, hogy ő is ugyanolyan jól hangzott volna, de én jobban örülök Wittwernek és a hatásnak, amit nálam elért. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Április 10. Hozzászólás ideje: 2019. Április 10. 1 órával korábban, Dzséjt írta: Kimondta, hogy "yes?", Nekem az nagyon Palpatine-os beütésű még mindig. A moziban azt hittem ő az. 1 Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2019. Április 10. Hozzászólás ideje: 2019. Április 10. (szerkesztve) 1 órával korábban, Ody Mandrell írta: Nekem az nagyon Palpatine-os beütésű még mindig. A moziban azt hittem ő az. Hát igen, Witwer nemegy játékban elég jól hozza Palpatine-t is. A legkeményebb, hogy a szinkronban is felkeresték Zágoni Zsolt-ot Maulnak a Solo-ba, ami meg az ep I-el vág össze. (köszönöm ) Valóban az I-ben kétszer szólal meg Maul(Serafinowitz), így nem csoda, ha a sorozatok miatt Witwer mellett döntöttek, aki remek szinkronszínész, de én a Maul-ját sosem szerettem igazán. Fiúként volt az igazi. A "Mauljában" inkább hallom a szinészt, akit becsülök, szeretek, de a Force Unlieashed játékok miatt, nekem Ő már Galen Marek marad örökre. Szerkesztve: 2019. Április 10. - csoli1138 Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2019. Április 11. Hozzászólás ideje: 2019. Április 11. (szerkesztve) Én nagyon utálom a Rebels-es Maul-ját. Az egyik olyan dolog amivel ki lehetne üldözni a világból. A Solo-sat még nem hallottam vele. Szerkesztve: 2019. Április 11. - Rog 1 Válasz
caseyjones Hozzászólás ideje: 2019. Október 13. Hozzászólás ideje: 2019. Október 13. Emlékszem, hogy a film megjelenése után rengetegen voltak meglepődve, hogy Maul mégis mi az istent keres a filmben, mondván "ő már az első részben meghalt". Szomorú, hogy ennyi rajongó - vagy magát rajongónak nevező egyén - ignorálja az animációs sorozatokat, vagy előítéletes velük kapcsolatban. Utálom ezt az "ó, ez rajzfilm/animációs, hol érdekel ez engem, biztosan gyerekeknek való" hozzáállást. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2020. Április 25. Hozzászólás ideje: 2020. Április 25. Érdekes információkat osztott meg Sam Witwer a karakter szerepéről a filmben. Érdekes dolgok történtek offscreen. https://ziro.hu/filmek/antologiafilmek/dave-filoni-segitsegevel-valtoztattak-maulon-a-soloban/ 1 Válasz
Wolffe Hozzászólás ideje: 2020. Április 26. Hozzászólás ideje: 2020. Április 26. Maul mint az első lázadó? Már akkor lázadást szervezett mikor még Birodalom se volt... https://screenrant.com/clone-wars-darth-maul-started-first-rebel-alliance/ 1 Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2020. Április 26. Hozzászólás ideje: 2020. Április 26. 31 perccel korábban, Wolffe írta: Maul mint az első lázadó? Már akkor lázadást szervezett mikor még Birodalom se volt... https://screenrant.com/clone-wars-darth-maul-started-first-rebel-alliance/ A leghatékonyabban úgy tudsz lázadni a birodalom ellen mikor nincs. Utánna egy kicsit nehezebb. 2 Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.