Ugrás a kommentre

A nagy visszatérő, Maul

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Szerintem jó döntés volt. Serafinowitz bár az eredeti hangja Maulnak, olyan kevés szövege volt, hogy azt Wittwer már az első Maul megjelenésekor sokszorosan überelte. Wittwer hangja szerintem a TCW és a Rebels miatt sokkal-sokkal-sokkal jobban összenőtt Maullal. Olyannyira, hogy én a Solóban konkrétan a hangja miatt előbb ráébredtem, hogy Mault csörögték fel, minthogy megmutatták volna az arcát. Kimondta, hogy "yes?", ezzel felismertem Wittwert, és egyből tudtam, hogy ez Maul. Ugyanez Serafinowitz-cal nem történt volna meg, sőt, itt hallgatva azt mondom, az elmúlt közel 20 év annyira megváltoztatta a hangját, hogy az nem is illett volna a karakterhez. Persze lehet, hogy ő is ugyanolyan jól hangzott volna, de én jobban örülök Wittwernek és a hatásnak, amit nálam elért.

Hozzászólás ideje: (szerkesztve)
1 órával korábban, Ody Mandrell írta:

Nekem az nagyon Palpatine-os beütésű még mindig. A moziban azt hittem ő az. :D

Hát igen, Witwer nemegy játékban elég jól hozza Palpatine-t is. A legkeményebb, hogy a szinkronban is felkeresték Zágoni Zsolt-ot Maulnak a Solo-ba, ami meg az ep I-el vág össze. (köszönöm :clap2: )

Valóban az I-ben kétszer szólal meg Maul(Serafinowitz), így nem csoda, ha a sorozatok miatt Witwer mellett döntöttek, aki remek szinkronszínész, de én a Maul-ját sosem szerettem igazán. Fiúként volt az igazi.

A "Mauljában" inkább hallom a szinészt, akit becsülök, szeretek, de a Force Unlieashed játékok miatt, nekem Ő már Galen Marek marad örökre.

Szerkesztve: - csoli1138
Hozzászólás ideje: (szerkesztve)

Én nagyon utálom a Rebels-es Maul-ját. Az egyik olyan dolog amivel ki lehetne üldözni a világból. A Solo-sat még nem hallottam vele.

Szerkesztve: - Rog
  • 6 hónappal később...
Hozzászólás ideje:

Emlékszem, hogy a film megjelenése után rengetegen voltak meglepődve, hogy Maul mégis mi az istent keres a filmben, mondván "ő már az első részben meghalt". Szomorú, hogy ennyi rajongó - vagy magát rajongónak nevező egyén - ignorálja az animációs sorozatokat, vagy előítéletes velük kapcsolatban. Utálom ezt az "ó, ez rajzfilm/animációs, hol érdekel ez engem, biztosan gyerekeknek való" hozzáállást. 

• 6 hónappal később...

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.