Ugrás a kommentre

Star Wars: Darth Vader: Dark Lord of the Sith

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje: (szerkesztve)

Október 15-én magyarul is megjelenik Vader második képregény sorozata, ami a Sith-ek bosszúja folytatása. Előrendelni itt lehet az első kötetet előrendelni.

4752-5554-thickbox.jpg

Szerkesztve: - luke19
Hozzászólás ideje:
  2018. 08. 23. - 17:35, Frenkie írta:

Összesen hány részes ez a sorozat? Az első kötet ugye 6 részes lesz magyarul. Hány lesz még és a többi mikor jelenik meg?

Teljes nézet  

Ez ongoing sorozat, most járnak a 20.számnál. A második kötet majd a 7-12. számokat tartalmazza. A harmadik 13-18.+az első különszám. A negyedik kötet pedig a most futó Fortress Vader sztori lesz. Ha jól emlékszem Revan azt írta régebben, hogy jövőre 2, vagy 3 kötet fog megjelenni ebből a sorozatból.

Hozzászólás ideje:

Szerintem a most futó sorozatok közül az egyik, ha nem a legjobb sorozat. A 2015 -ös Vader is jó volt, de ez még azt is lepipálja. Kíváncsi vagyok, hogy hova fog kifutni a most futó történet,

Spoileres tartalom megtekintése

Hozzászólás ideje:
  2018. 08. 23. - 17:42, Ody Mandrell írta:

Frenkie! Erről beszélt Bomarr, hogy ez mennyire jó?

Teljes nézet  

Igen.

2018. 08. 24. - 11:15, Darth Revan9 írta:

Jövőre jön nálunk a 2. kötet (7-12. szám), és a 3. kötet (13-18. szám+ 2. éves különszám).

Teljes nézet  

Hát akkor ezeket bevállalolm angolul, jövőre az még keményen messze van. Türelmes vagyok ilyen téren ,de nem ennyire.

• 1 hónappal később...
Hozzászólás ideje:
  2018. 10. 05. - 19:55, luke19 írta:

Jelenlegi legjobb képregény, de nem baj, hogy nem húzzák a végtelenségig. Csak minden megkezdett történetszálat zárjanak le. Bár mostanság nem tudom hogyan áll, mert tán a 19.szám volt, amit utoljára olvastam. 

Teljes nézet  

Hát azért még bőven van történet, amit kibonthatnának.

És még sorolhatnánk. :)

Hozzászólás ideje:
  2018. 10. 06. - 18:54, Darth Revan9 írta:

Kissé csalódottan és értetlenül állok a második Vader zárása előtt. Annak idején pont a Történeti Csoport egyik tagja írta, hogy a Fortress Vader után jönnek a Jedi: Fallen Ordert felvezető sztorik.

Teljes nézet  

Azt mondta, hogy a Darth Vader szériában? Mert ha nem említett meg konkrét dolgot, akkor az azt jelenti, hogy a jövőre érkező történetek fognak utalgatni rá és nem a DV széria. Meg ugye felvezető sztori. A játék pedig az EpIII után játszódik. Sajnos a Vader jelen szála több évvel a 3 után játszódik - hogy mennyivel az nem ismert, de az erőd építését 15-1 BBY -re datálják, tehát már most 4-5 évvel vagyunk távol elméletileg.

Hozzászólás ideje:
  2018. 10. 06. - 19:04, Bence1997 írta:

Azt mondta, hogy a Darth Vader szériában? Mert ha nem említett meg konkrét dolgot, akkor az azt jelenti, hogy a jövőre érkező történetek fognak utalgatni rá és nem a DV széria. Meg ugye felvezető sztori. A játék pedig az EpIII után játszódik. Sajnos a Vader jelen szála több évvel a 3 után játszódik - hogy mennyivel az nem ismert, de az erőd építését 15-1 BBY -re datálják, tehát már most 4-5 évvel vagyunk távol elméletileg.

Teljes nézet  

A Fortress Vader sztoriszál utánira utalt, ha jól emlékszem.

• 2 héttel később...
  • 4 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Az angol verziót követitek?

Hozzászólás ideje:

Épp azért nem követem mert magyarul szeretném olvasni. Talán az első két számot olvastam angolul és nagyon tetszett. Ezért is rendeltem meg, no meg mert mindenki nagyon dicsérte. :) Darth Vader életének ez a szakasza érdekel talán a legjobban. 

Hozzászólás ideje:
  2018. 11. 16. - 17:57, Donát írta:

Teljes nézet  

Hozzászólás ideje:
  2018. 11. 16. - 17:57, Donát írta:

Teljes nézet  
  2018. 11. 17. - 8:54, Dei írta:

Teljes nézet  

• 2 héttel később...
Hozzászólás ideje: (szerkesztve)

Elkezdtem olvasni a 2017-es Darth Vader sorozatot. Nemrég végeztem a Burning Seas szakasszal. Egyelőre azt tudom mondani a sorozatról, hogy szerintem ez az eddigi legjobb ami készült. Néhol a karakterábrázolások nagyon gyengék, és távolról sem hasonlít a filmbéli szereplőre, a történet kárpótol érte. Még sok ilyet! :D

Szerkesztve: - RacerX

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.