Ugrás a kommentre

Az Andor sorozat

Dei

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Szerintem elég nehéz lenne a Rebels epizódját integrálni az Andor egyik epizódjába, viszont az hülyén jönne ki, ha Mothma minden átmenet nélkül kerülne fel a Ghost fedélzetére. Szimpla rádióadásként meg talán a színésznő pazarlása lenne. Meg a múlt tapasztalatai alapján jobb, ha nem nyúlnak bele már megmutatott eseményekbe, mert abból általában retcon sül ki. Annyit viszont megemlíthetnének mondjuk a "kimenekítő" epizód végén, hogy Mothmát a Lothal-szektorba viszik, és ott majd találkozik a Főnix-sejt egy csapatával. Az szép utalás lenne a Rebels-re.

Hozzászólás ideje:

A szenátusi beszédbe már így is bele fognak nyúlni, azt is ugye látjuk a Rebelsben hologrammon. Bár ott könnyű kimagyarázni azzal, hogy a Rebelsest a Holonet vágta össze és nem a teljes beszéd.

És valami azt súgja nekem, hogy K2 és Cassian találkozása is át lesz valamelyest írva - én nem olvastam a képregényt, szóval engem nem fog zavarni, de gondolom lesznek olyanok, akiket igen.

Szóval aki érzékenyebb az apróbb retconokra, szerintem jobb, ha lélekben felkészül

Hozzászólás ideje:

Igen, ezt már én is akartam irni hogy kisebb retconok biztos lesznek és az a bizonyos K2 találkozás például boritékolhatóan át lesz irva. Én olvastam a képregényt és szerintem nem volt rossz, de különösebben emlékezetesnek se mondanám. A mostani SW maratonnál elő se vettem. Már csak azért sem mert lélekben azóta elengedtem azt a képregényt mint kánon-sztorit, mióta be lett jelentve a második Andor évad. Még ha Gilroyban fel is merült az ötlet, hogy maradjon az eredeti kánonsztorinál, valószinüleg ezt rögtön azután dobta is, ahogy elolvasta a képregényt. Egyszerüen az eredeti K2 találkozás nem elég Gilroy-os, nem illene a sorozat hangulatába. Gilroy biztos hogy valami sokkal érdekesebbel fog előállni.

Hozzászólás ideje:
4 órával ezelőtt, Yoda József írta:

A szenátusi beszédbe már így is bele fognak nyúlni, azt is ugye látjuk a Rebelsben hologrammon. Bár ott könnyű kimagyarázni azzal, hogy a Rebelsest a Holonet vágta össze és nem a teljes beszéd.

Vagy azt a két-három mondatot bele is lehet írni az andorbeli szövegébe. Az meg, hogy kicsit máshogy játssza el újra O’Reilly, nem számít, láttunk már olyat, hogy ismert jelenetet máshogy játszottak el a más médiumnak hála.

A kisebb retconok is jöhetnek, egy-egy képregényfüzet vagy egy könyv néhány eleme nem zavar, de szerintem egy komplett sorozatepizód ignorálása olyan határ, amit nem kéne átlépni. 

Hozzászólás ideje:
1 órával korábban, Nute Gunray írta:

Ez melyik képregényben van? Magyarul megjelent?

Ebben az alábbiban jelent meg. Ez egy teljesen önmagában álló füzet volt, amit a Zsivány Egyes apropóján adtak ki. Nem csatlakozott egyik futó képregény-sorozathoz se. Ahogy Ody is irta, magyarul nem jelent meg.

IZeGuFG.jpeg

Hozzászólás ideje:
16 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta:

Ehhez tegyük hozzá, hogy a Lázadó szenátorok tanácsa azonnal szét akar rebenni, amint tudomást szereznek a Halálcsillagról és potenciáljáról.

Talán van esély hogy ők is felbukkanjanak a 2. évadban.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.