Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Március 24. Hozzászólás ideje: Március 24. Ez a civil megjelenés nekem kimaradt. Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: Március 25. Hozzászólás ideje: Március 25. 10 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Ez a civil megjelenés nekem kimaradt. Itt civilben van, valószínűleg a lakásán 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Március 25. Hozzászólás ideje: Március 25. Köszi, tényleg! Nekem előre úgy tűnt az irodájában van, egyenruhában. A színeket itt se vitte túlzásba. 2 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Március 25. Hozzászólás ideje: Március 25. Mothma szenátusi beszéde egy dolog, de vajon a lázadók szövetségének a kezdetét jelentő beszéde is benne lesz a második évadban? Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: Március 25. Hozzászólás ideje: Március 25. Szerintem elég nehéz lenne a Rebels epizódját integrálni az Andor egyik epizódjába, viszont az hülyén jönne ki, ha Mothma minden átmenet nélkül kerülne fel a Ghost fedélzetére. Szimpla rádióadásként meg talán a színésznő pazarlása lenne. Meg a múlt tapasztalatai alapján jobb, ha nem nyúlnak bele már megmutatott eseményekbe, mert abból általában retcon sül ki. Annyit viszont megemlíthetnének mondjuk a "kimenekítő" epizód végén, hogy Mothmát a Lothal-szektorba viszik, és ott majd találkozik a Főnix-sejt egy csapatával. Az szép utalás lenne a Rebels-re. 3 Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: Március 26. Hozzászólás ideje: Március 26. A szenátusi beszédbe már így is bele fognak nyúlni, azt is ugye látjuk a Rebelsben hologrammon. Bár ott könnyű kimagyarázni azzal, hogy a Rebelsest a Holonet vágta össze és nem a teljes beszéd. És valami azt súgja nekem, hogy K2 és Cassian találkozása is át lesz valamelyest írva - én nem olvastam a képregényt, szóval engem nem fog zavarni, de gondolom lesznek olyanok, akiket igen. Szóval aki érzékenyebb az apróbb retconokra, szerintem jobb, ha lélekben felkészül Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Március 26. Hozzászólás ideje: Március 26. A Cassian K2 találkozás már rég nyílt titok, hogy át lesz írva. Az előzetes reakciókat elnézve viszont senki nem siratja a képregényt, mert elég gyenge volt. Hozzáteszem én se olvastam. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: Március 26. Hozzászólás ideje: Március 26. Igen, ezt már én is akartam irni hogy kisebb retconok biztos lesznek és az a bizonyos K2 találkozás például boritékolhatóan át lesz irva. Én olvastam a képregényt és szerintem nem volt rossz, de különösebben emlékezetesnek se mondanám. A mostani SW maratonnál elő se vettem. Már csak azért sem mert lélekben azóta elengedtem azt a képregényt mint kánon-sztorit, mióta be lett jelentve a második Andor évad. Még ha Gilroyban fel is merült az ötlet, hogy maradjon az eredeti kánonsztorinál, valószinüleg ezt rögtön azután dobta is, ahogy elolvasta a képregényt. Egyszerüen az eredeti K2 találkozás nem elég Gilroy-os, nem illene a sorozat hangulatába. Gilroy biztos hogy valami sokkal érdekesebbel fog előállni. 1 Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: Március 26. Hozzászólás ideje: Március 26. Ez melyik képregényben van? Magyarul megjelent? Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: Március 26. Hozzászólás ideje: Március 26. 4 órával ezelőtt, Yoda József írta: A szenátusi beszédbe már így is bele fognak nyúlni, azt is ugye látjuk a Rebelsben hologrammon. Bár ott könnyű kimagyarázni azzal, hogy a Rebelsest a Holonet vágta össze és nem a teljes beszéd. Vagy azt a két-három mondatot bele is lehet írni az andorbeli szövegébe. Az meg, hogy kicsit máshogy játssza el újra O’Reilly, nem számít, láttunk már olyat, hogy ismert jelenetet máshogy játszottak el a más médiumnak hála. A kisebb retconok is jöhetnek, egy-egy képregényfüzet vagy egy könyv néhány eleme nem zavar, de szerintem egy komplett sorozatepizód ignorálása olyan határ, amit nem kéne átlépni. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Március 26. Hozzászólás ideje: Március 26. 54 perccel korábban, Nute Gunray írta: Ez melyik képregényben van? Magyarul megjelent? Magyarul nem jelent meg. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: Március 26. Hozzászólás ideje: Március 26. 1 órával korábban, Nute Gunray írta: Ez melyik képregényben van? Magyarul megjelent? Ebben az alábbiban jelent meg. Ez egy teljesen önmagában álló füzet volt, amit a Zsivány Egyes apropóján adtak ki. Nem csatlakozott egyik futó képregény-sorozathoz se. Ahogy Ody is irta, magyarul nem jelent meg. 1 Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: Április 1. Hozzászólás ideje: Április 1. 16 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Ehhez tegyük hozzá, hogy a Lázadó szenátorok tanácsa azonnal szét akar rebenni, amint tudomást szereznek a Halálcsillagról és potenciáljáról. Talán van esély hogy ők is felbukkanjanak a 2. évadban. 1 Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: Április 5. Hozzászólás ideje: Április 5. Cryptic HD (aki az epizódhosszakat szokta kiszivárogtatni) úgy tudja, hogy a leghosszabb epizód 58, a legrövidebb pedig 42 perces lesz. Az egész évad pedig közel 10 órás lesz (az első évad közel 8 volt) 5 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Április 5. Hozzászólás ideje: Április 5. (szerkesztve) Fantasztikus! Már az első évadban is hosszú részek voltak, örülök hogy nem lesz elnagyolva. Igazából nem is vártam ilyet. Szerkesztve: Április 5. - Ody Mandrell Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Április 8. Hozzászólás ideje: Április 8. Teljes erővel dübörög a marketing, hála égnek. 1 1 Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: Április 9. Hozzászólás ideje: Április 9. Elvileg ilyen hosszúak lesznek az epizódok: Episode One – 51 minutes Episode Two – 44 Minutes Episode Three – 53 Minutes Episode Four – 54 Minutes Episode Five – 54 Minutes Episode Six – 54 Minutes Episode Seven – 44 Minutes Episode Eight – 47 Minutes Episode Nine – 58 Minutes Episode Ten – 48 Minutes Episode Eleven – 42 Minutes Episode Twelve – 46 Minutes 4 3 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Április 9. Hozzászólás ideje: Április 9. Nagyon durva! De épp ezt szeretem az Andorba, hogy itt nincsenek 30 perces részek, mindennek meg van adva a módja és ideje. A kibeszélők ennek megfelelően ismét részenkét lesznek, hisz ekkora játékidő mellett az epizódos megvitatásnál nincs jobb! 1 3 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: Április 9. Hozzászólás ideje: Április 9. Annyira sz*r ez az év, hogy csak három mozifilmnyi Star Wars-t kapunk. A '90-es évek végén, 2000-es évek elején mennyi időbe is telt, mire megkaptuk ugyanezt a mennyiséget? 2 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Április 9. Hozzászólás ideje: Április 9. 1. sztori - 147 perc 2. sztori - 162 perc 3. sztori - 149 perc 4. sztori - 136 perc Hetente kapunk több órányi (remélhetőleg) nagyon magas minőségű Star Wars-t. Szerintem egy hét nem lesz elég egy sztori kibeszélésére, és máris jön az újabb dózis. Szép idők várnak ránk. 1 3 Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: Április 9. Hozzászólás ideje: Április 9. Én lehet a három részt szétosztom a hétre. Már ha meg tudom állni hogy rögtön továbbnézzem. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Április 9. Hozzászólás ideje: Április 9. Egy Jedi sohase siet semmivel - by Yoda. Én majd úgy nézem őket ahogy jólesik, de darálni semmiképp nem akarom, és szerintem egy ilyen sorozatot nem is nagyon lehet. Meg kell rágni rendesen, biztos lesz mit. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: Április 9. Hozzászólás ideje: Április 9. Én sem tervezej semmit előre. Ha úgy érzem, rögtö kapnék a kövi epizód után, nem fogom vissza magam, de ha úgy érzem, értékeléshez kell a szünet, leállok. Annak ellenére, hogy az első évadot nem először látom, még itt is úgy ézrem, hogy néha kell a mehálló. Pedig ez már ismert tartalom befogadása. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: Április 10. Hozzászólás ideje: Április 10. Valószínűleg azt csinálom, hogy megnézek egy részt, majd rögtön feljövök és írok róla a topicjába. Mert biztosan folytatni akarom, de ha ledarálnám egyben, tutira összefolyna egy bő mozifilmnyi sw. Szóval szünetekkel darálok majd. 1 1 Válasz
Cpt. Rex Hozzászólás ideje: Április 10. Hozzászólás ideje: Április 10. Itthon 23.-án kezdik streamelni, hajnalban, nem? Vagy az első ARC hamarabb jön 1 nappal? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Április 10. Hozzászólás ideje: Április 10. Jól sejted, nálunk 23.-án hajnalban jön. 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Április 10. Hozzászólás ideje: Április 10. (szerkesztve) Most zajlik UK-ben egy Andor 2.évados média esemény. Szerkesztve: Április 10. - Ody Mandrell 3 Válasz
Cpt. Rex Hozzászólás ideje: Április 10. Hozzászólás ideje: Április 10. 1 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Most zajlik UK-ben egy Andor 2.évados média esemény. Lehet tartanak egy elő vetitést a médiának? Az első 3 részt esetleg leadják a kiválasztottaknak? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Április 10. Hozzászólás ideje: Április 10. Erről nem volt szó. Szerintem csak interjúk lesznek. Érzed már a hype-ot, Rex? Válasz
Cpt. Rex Hozzászólás ideje: Április 10. Hozzászólás ideje: Április 10. 12 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Erről nem volt szó. Szerintem csak interjúk lesznek. Érzed már a hype-ot, Rex? Még nem kezdtem el újra rázni az 1. évadot, mostanában kevés időm van bármit is nézni... -_- (Betegség alatt meg nem volt kedvem hozzá... xD) De majd pótlom 23.-ig. 😉 1 Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.