Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Tegnap 08:12 Hozzászólás ideje: Tegnap 08:12 Megnéztem a negyedik részt. Gyerekek! Egy deka akció nem volt, csak szövegeltek de én úgy tapadtam a képernyőre mint légy a légypapírra. 3 Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: Tegnap 08:40 Hozzászólás ideje: Tegnap 08:40 Na jól van, nem hangzik rosszul! Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: Tegnap 08:54 Hozzászólás ideje: Tegnap 08:54 Én ezért imádom az Andort. Persze az akciójelenetekért sem kell szégyenkeznie, de nem ezért nézem elsősorban. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Tegnap 09:18 Hozzászólás ideje: Tegnap 09:18 @Nute Gunray láttad már a negyediket? Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: Tegnap 09:22 Hozzászólás ideje: Tegnap 09:22 Nem, majd késő délután. A másik két részt meg a napokban. Utána meg egyben megnézem a három részt egy-két nappal az új etap előtt. Igyekszem elnyújtani az Andor-élvezetet az egész hétre. 1 1 Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.