Rog Hozzászólás ideje: 2020. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Április 30. - Elgázoltam egy csecsemőt! Ezt nem élem túl! - Konzervek! - Biztos meghalt! - Nem gyerek volt a kocsiban hanem konzervek! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
RacerX Hozzászólás ideje: 2020. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Április 30. Féktelenül! 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2020. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Április 30. Ott a pont. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wolffe Hozzászólás ideje: 2020. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Április 30. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
RacerX Hozzászólás ideje: 2020. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Április 30. Az övcsat alapján Mad Max: Fury Road 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wolffe Hozzászólás ideje: 2020. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Április 30. Igen Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2020. Május 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Május 17. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. Május 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Május 17. Ghost? 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2020. Május 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Május 17. Talált-süllyedt. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2020. Május 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Május 17. 1 órával korábban, Ody Mandrell írta: Ghost? Ezt ennyiből hogy tudtad kitalálni? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. Május 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Május 17. A pénzérme volt gyanús, ráadásul anno fiatalon szerettem ezt a filmet. Akkoriban voltam szerelmes Demi Moore-ba. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2020. Május 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Május 17. Én is szerettem ezt a filmet, a zenéje is fülemben cseng, de képtelen lennék egyetlen képkocka alapján felismerni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2020. Május 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Május 17. (szerkesztve) Ebben én is részt veszek, jó mókának tűnik. - Micsoda arrogancia. Így könnyű megérteni, hogy a dekadens arisztokrácia miért halt ki a világnak azon a részén. PUSTÁ!!! - ajtó becsap, majd visszafordul: - Uraim, még nem végeztünk. A ___ még köztünk van. Fortélyos ellenfél. Századok bölcsessége az övé. És főleg soha nem adja föl. - CSERVANNYA! - Ez az ember soha nem adja fel?... Soha nem adja föl... - Mire gondol professzor úr? - A ___ mikor jött ide? - 1 hónapja. - És mikor kezdődött Miss Lucy betegsége? - Ugyanakkor. - Arra céloz, hogy ___? - Igen... és nem. - Igen vagy nem? - Nemet mondok, de hajlok az igenre. - Ezek szerint igen? - Nem! - Tehát nem? - Nem feltétlenül. - Kételkedik? - Nem, hiszek benne. - Miben? - Az elvben! - Miszerint? - Miszerint igen... vagy nem. A vonalak nehezítésnek vannak. De remélem hamar kitalálható. Szerkesztve: 2020. Május 17. - Bence1997 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2020. Május 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Május 17. Drakula halott és élvezi 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2020. Május 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Május 30. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2020. Május 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Május 31. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. Május 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Május 31. 12 majom? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2020. Május 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Május 31. Nem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2020. Május 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Május 31. X-men? 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. Május 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Május 31. Mátrix? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2020. Május 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Május 31. Nabo kapta a pontot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2020. Május 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Május 31. (szerkesztve) Na de melyik? Szerintem Az eljövendő múlt napjai Szerkesztve: 2020. Május 31. - Darth Cupsy Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2020. Május 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Május 31. Szerintem meg a legelső. Elvégre annak X-MEN az eredeti címe. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2020. Május 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Május 31. A teljes magyar cím az X-men - A Kívülállók Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2020. Május 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Május 31. Azt már majdnem húsz éve tudom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2020. Június 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Június 5. - Fedezz hátulról! - De én életemben nem lőttem még! - Miféle bűnöző vagy te?! - Békés bűnöző! "klikk" Nem csinál semmit! - Ki kell biztosítani te balfék! - Mi vagyok én, biztosítási ügynök?! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2020. Június 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Június 5. Két kopper? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2020. Június 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Június 5. Nem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2020. Június 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Június 6. - Van egy öcsém? - A legjobb barátod volt az akadémián. Évfolyamelső. Aztán hirtelen megváltozott. És bűneiért épp te ítélted el. - A testvéremet kellett elítélnem? Sose mondta, uram. - Nem mondhattam. Olyan voltál nekem mintha a fiam lettél volna. - A fia? Egész életem hazug. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2020. Június 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Június 6. Egy kis segítség: Az első párbeszéd egy repülő motorszerűségen hangzik el. A két krapekot meg néhányan ugyanolyan röppentyűkön üldözik és lődözik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.