Szisz Hozzászólás ideje: 2006. December 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 4. Szisz, te tudsz valamit. Mesélj! :D Darth Szisz, Szisz Lord... ilyen beceneveket aggatott rám Ody van, meg hogy azért akadtam el a KOTOR 2-ben, mert világos oldal pontokat szereztem, és én nem közeledhetek a világos felé... szóval ilyen kedves . Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Szisz Hozzászólás ideje: 2006. December 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 4. Ez meg itt a Sziszek bosszúja . Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2006. December 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 4. Ez meg itt a Sziszek bosszúja . Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2006. December 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 4. Darth Szisz, Szisz Lord... ilyen beceneveket aggatott rám Ody van, meg hogy azért akadtam el a KOTOR 2-ben, mert világos oldal pontokat szereztem, és én nem közeledhetek a világos felé... szóval ilyen kedves . Hát ez hallatlan!!! Ody, te ilyen piszok vagy? :D Na Donát, radirozd csak ki amit erről a galád emberről szöszentettél össze! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. December 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 4. Hát ez hallatlan!!! Ody, te ilyen piszok vagy? :D Áhhh ugyan, én nem bántásból mondom neki, hogy Darth Szisz (egyszerűen a szisz-szit szófordulat kihozta belőlem ), ezzel együtt szeretem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. December 5. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 5. Radírozni? Legfeljebb ctrl+z... Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. December 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 5. Figyi, tőlem kapsz két rekesz sört ha kompromitáló infókat dobsz fel a többiekről. Ody, Dzséjt: ne merészeljétek....! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2006. December 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 5. Ody, Dzséjt: ne merészeljétek....! De de! Ha tudnak valamit legyenek csak bátrak és osszák meg kis közösségünkben az ismeretanyagaikat. :D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. December 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 5. (szerkesztve) De de! Ha tudnak valamit legyenek csak bátrak és osszák meg kis közösségünkben az ismeretanyagaikat. :D Két rekesz sörért? Egy hétvégére nem lenne elég, ennél többet kell ajánlanod. Tízezer, előre Szerkesztve: 2006. December 5. - Dzséjt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. December 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 5. Ody, Dzséjt: ne merészeljétek....! Kérd meg őket nagyon szépen Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. December 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 5. Donát, lassan jöhetne az újabb jellemzés, lenne újabb téma. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2006. December 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 5. Két rekesz sörért? Egy hétvégére nem lenne elég, ennél többet kell ajánlanod. Tízezer, előre Akkor valami nagyon de nagyon félelmetes dolgot titkoltok Kranderól Megkérdezem tőle, hogy mennyit érne meg neki ha nem tudodna ki semmi oszt majd üzletelünk Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2006. December 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 5. Donát, lassan jöhetne az újabb jellemzés, lenne újabb téma. Coce most adja meg neki az instrúkciókat, hogy meddig mehet el a "nyalásban" hogy ne legyen feltünő mint nálad Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. December 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 5. Akkor valami nagyon de nagyon félelmetes dolgot titkoltok Kranderól Rémeket látsz minden sarokban, fiam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. December 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 5. Rémeket látsz minden sarokban, fiam. Szerintem is, ráadásul ugrik a tízezer rekesz sör. Hát nem tiszteled a dédnagyapád? Apropó, melyik ágon vagyok dédipapa? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2006. December 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 6. Apropó, melyik ágon vagyok dédipapa? Talán a chicagóin. Halálos fegyver 2: kis vöröshajú: - Riggs? Maga Martin Riggs? Riggs: - Igen, a chicagói ágból. És maga? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2006. December 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 6. Szerintem is, ráadásul ugrik a tízezer rekesz sör. Hát nem tiszteled a dédnagyapád? Apropó, melyik ágon vagyok dédipapa? Az elfekvő keleti szárnyvégében Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. December 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 6. Az elfekvő keleti szárnyvégében Inkább leszek a chickagói ágon keresztapa. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2006. December 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 6. Inkább leszek a chickagói ágon keresztapa. Öröm látni, hogy a Maffia immár nemcsak a starwars.hu-ra tört be az elmúlt év folyamán a DINASZTIA részéről de immár az swsagát is bekebeleztük Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. December 6. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 6. Amint lesz egy kis időm, írok. Most más kötötte le a figyelmem (ld.: Versek topic) Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2006. December 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 11. Amint lesz egy kis időm, írok. Most más kötötte le a figyelmem (ld.: Versek topic) Donát Donát valld be nyugodtan elgondolkodtál ezen az egészen. Mármint, hogy nem biztos, hogy kifizetődő csak szép és jó dolgokat írni erről a pernahajder bandáról Végtére is kicsit elbizonytalanodtál, hogy Ody egyenesen ellent mondott mindannak amit írtál róla :D Mi tényleg megértünk Donát, vagy legalábbis én....szóval csak bátran az igaz és valós véleményeiddel! Nem köll itt nyalizni! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. December 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 11. Én továbbra is állítom, hogy jó vagyok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2006. December 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 11. (szerkesztve) Mármint, hogy nem biztos, hogy kifizetődő csak szép és jó dolgokat írni erről a pernahajder bandáról Ja. Tisztára olyanok vagyunk mint Pernahajder Campbellék a Szupernagyiból. Szerkesztve: 2006. December 11. - Rog Ertay Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2006. December 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 11. Én továbbra is állítom, hogy jó vagyok. Józanul is ragaszkodsz ehhez az állításodhoz? :D :D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. December 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 11. Kérdezd meg anyádat (ha már szisz csak rosszat írt rólam ). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2006. December 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 11. Kérdezd meg anyádat (ha már szisz csak rosszat írt rólam ). Tartok tőle, hogy elfogult lenne :D Mégiscsak az apám vagy Szegény gyerek ne csalódjon, hogy egy gazember az apja.. :P Jaj, ilyen helyzetbe nem sodornám anyámat Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. December 11. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 11. Nem, nem gondoltam meg magam, csak épp egy pillanatnyi időm sincs. Majd ha lesz, írok. Szépet és jót. Mindenkiről. Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. December 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 11. Kedveseim, elég legyen a vitából Jellemző, a gyereket hozzám küldik a kényes kérdésekkel Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. December 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 11. Nem, nem gondoltam meg magam, csak épp egy pillanatnyi időm sincs. Majd ha lesz, írok. Szépet és jót. Mindenkiről. Előre is köszönjük a sok szépet, amit írni fogsz, megmelengeti az emberkék meg az emberkelányok szívét Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2006. December 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 11. Nem, nem gondoltam meg magam, csak épp egy pillanatnyi időm sincs. Majd ha lesz, írok. Szépet és jót. Mindenkiről. Donát Hát Donát marha kemény fába vágtad a fejszéd. Végülis az igazságot leírni meg ellent mondana az etikai kódex-nek. Annyi rosszat nem lehetne még papírra se vetni. :D Dehát mi igyekszünk megjavulni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.