Hozzászólás ideje: 2020. December 18.4 éve Szerző Nagy köszönet Rog az egész évados segítségért! A fórumnak és nekem is sokat jelent.
Hozzászólás ideje: 2020. December 18.4 éve A fórum által készített feliratok általában milyen verzióhoz készülnek?
Hozzászólás ideje: 2020. December 18.4 éve A verziók benne vannak a feliratok nevében plusz be vannak írva azokra az oldalakra ahonnan le lehet tölteni őket.
Hozzászólás ideje: 2020. December 18.4 éve Ezek a feliratok milyen kódolással futnak? A KMP és a Samsung TV is rosszul jeleníti meg az ékezetes betűket...
Hozzászólás ideje: 2020. December 18.4 éve 4 perccel korábban, gafz írta: Ezek a feliratok milyen kódolással futnak? A KMP és a Samsung TV is rosszul jeleníti meg az ékezetes betűket... UTF-8 kódolású a legújabb, de most feltöltöttem Windows-1250 kódolással, amivel valószínűleg már meg fog birkózni a TV-d.
Hozzászólás ideje: 2020. December 18.4 éve Szerző Bocsi Milán de töröltem. Rog tud frissíteni majd. Sajnos ez a kódolásprobléma többször előfordult már. A jövőben majd figyelünk. @Rog lesz az MZABI-hoz is felirat? Gondolom még nincs, azért nem tetted fel, de hallottál valamit? Szerkesztve: 2020. December 18.4 éve - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje: 2020. December 18.4 éve Szerző Egyébként Ktome csinálja így. Annyit kell tenni, hogy megnyitjátok wordben, aztán mentitek utf-8 -ban és kész.
Hozzászólás ideje: 2020. December 18.4 éve Szerző Az Mzabi verzió is feltöltve, UTF-8-ra konvertálva. Szerkesztve: 2020. December 18.4 éve - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje: 2020. December 18.4 éve 2 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: lesz az MZABI-hoz is felirat? Gondolom még nincs, azért nem tetted fel, de hallottál valamit? ktome-tól nem tudom hogy lesz-e. Mondjuk most hogy már van mástól MZABI-s már nem tudom az övé mennyire fontos. Én kábé 17:30-ig figyelgettem a subirat-ot aztán otthagytam a gépet.
Hozzászólás ideje: 2020. December 18.4 éve Szerző Jól tetted! Már az nem is kell. Amit feltettem az szerintem elég.
Hozzászólás ideje: 2020. December 18.4 éve Én VLC-t használok, ha a feliratkésleltetés 3500 másodpercre el van tolva, akkor az MZABI-shoz is jó a ktome féle.
Hozzászólás ideje: 2020. December 18.4 éve 20 perccel korábban, NorbiLordi írta: Én VLC-t használok, ha a feliratkésleltetés 3500 másodpercre el van tolva, akkor az MZABI-shoz is jó a ktome féle. Gondolom ezredmásodperccel 3500 másodprc majdnem egy óra.
Hozzászólás ideje: 2020. December 18.4 éve 1 perccel korábban, gafz írta: Gondolom ezredmásodperccel 3500 másodprc majdnem egy óra. Igen, arra gondoltam
Hozzászólás ideje: 2021. Február 7.4 éve Spoiler https://www.opensubtitles.org/hu/subtitles/8525781/disney-gallery-the-mandalorian-making-of-season-2-hu Nem ellenőriztem, de remélem jó! 2. évad Galleries egyébként.. Bocsi szerk.: ellenőrizve! Jó! 720p-hez is! Szerkesztve: 2021. Február 7.4 éve - csoli1138
Hozzászólás ideje: 2023. Április 5.2 éve Szerző Az hatodik rész felirata. Szerkesztve: 2023. Április 5.2 éve - Ody Mandrell
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.