Iqvi Hozzászólás ideje: 2022. Január 9. Hozzászólás ideje: 2022. Január 9. 13 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Azért örülsz, hogy nem lett igazad? Na jó, nem gondoltam, hogy ilyen jól megoldják majd és hogy egy külön sorozatot is kap majd, amit legalább annyira, ha nem jobban szeretek mint a The Mandaloriant. 2020. 09. 26. - 20:02, Ody Mandrell írta: Két várakozásom van: 1- Fennec Shand ne élje túl, ha már egy napig rohadt a sivatagban ugyanabban a pózban. 2- Boba Fett NE! Azért te is örülsz, hogy ezek nem jöttek be ugye? 2 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. Január 9. Szerző Hozzászólás ideje: 2022. Január 9. (szerkesztve) Utólag már igen. Bobát mindig is halottnak akartam tudni, nem voltam nagy Boba fan. Egyébként azért néztem meg, mert ebben tűnnek fel először a Boba sorozat főszereplői (Boba, Fennec és a buckalakók). Fennec Mos Espába sietett volna egy találkozóra. Most már lehet sejtésünk, hogy kihez és miért. Szerkesztve: 2022. Január 9. - Ody Mandrell 1 Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2022. Január 9. Hozzászólás ideje: 2022. Január 9. 4 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Azért örülsz, hogy nem lett igazad? Azért másnak sem lett igaza : 2020. 09. 26. - 20:02, Ody Mandrell írta: Két várakozásom van: 1- Fennec Shand ne élje túl, ha már egy napig rohadt a sivatagban ugyanabban a pózban. 2- Boba Fett NE! 2020. 10. 10. - 17:34, Pildi írta: Nekem ide nem hiányzik Boba Fett egyáltalán. 1 Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2022. Január 9. Hozzászólás ideje: 2022. Január 9. Én is reméltem, hogy Boba halott marad. De szerencsére remekül megoldották a "feltámasztását". Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2022. Január 9. Hozzászólás ideje: 2022. Január 9. (szerkesztve) Igazából Boba sosem halt meg, csak majdnem felemésztette a balsors, de szerencsére a sarlacc-nak időben gyomorégést okozott. Szerkesztve: 2022. Január 9. - Dzséjt Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. December 21. Szerző Hozzászólás ideje: 2022. December 21. Igazi nosztalgia bomba ez a rész, a Boba crossover meg csak rá tesz erre. 1 Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2023. Február 12. Hozzászólás ideje: 2023. Február 12. Nekem anno ez a rész tetszett a legkevésbé az 1. évadból, de most újra megnézve már nem érzem ezt ennyire. Peli és habókos droidjai igazán feldobják az eseményeket (néha kicsit sok a nő, de azért kedvelem ), s való igaz, hogy sokat hozzátesz, hogy tudjuk, mi lesz Fennec sorsa, s azt is, ki tűnik fel az utolsó képkockákon. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.