Donát Posted November 18, 2019 Share Posted November 18, 2019 Padmé Amidala vs. Chewbacca Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Donát Posted November 18, 2019 Author Share Posted November 18, 2019 A hűséges társ vs. a hűséges társ. Nálam egyértelműen Amidala áll előrébb, de erre kíváncsi leszek. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted November 18, 2019 Share Posted November 18, 2019 Padmé! Nagyon fontos szereplője a SAGA-nak, megannyi esemény hajtórugója mellett Leia és Luke anyja. Nem hinném, hogy itt az igen kedvelt Chewie-nak szemernyi esélye is lehet. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brodie Posted November 18, 2019 Share Posted November 18, 2019 (edited ) Kedvelem Padmét, és sajnálom, hogy az ep3-as szerepe elég komoly részben az olló áldozata lett. Natalie Portman pedig baromi jól néz ki. De hirtelen a szavazás előtt eszembe jutott az a kis bájos történet, hogy Csuvi ötlete onnan jött Lucasnak, hogy az Indiana nevű malamutja mindig mellette ült az anyósülésen. És nagyon kedvelem ezt, hogy George ennyire szerette a saját kutyáját, hogy két filmbe is szerepelteti. (Csuvi, Indiana Jones) A szavazás kimenetelét ezzel úgysem zavarom. Egy jó kis kutyás storyboard. Edited November 18, 2019 by Brodie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nute Gunray Posted November 18, 2019 Share Posted November 18, 2019 1 perccel korábban, Brodie írta: Kedvelem Padmét, és sajnálom, hogy az ep3-as szerepe elég komoly részben az olló áldozata lett. Igen, ezt én máig hatalmas hibának tartom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted November 18, 2019 Share Posted November 18, 2019 Lucas úgy döntött a vágásnál, hogy csak Anakin tragédiájára koncentrál. Ennek lett áldozata a politikai szál. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
starwarsfan1113 Posted November 18, 2019 Share Posted November 18, 2019 Mivel utálom a politikusokat, és a hercegnőket, mindkét topicban másra szavaztam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dei Posted November 18, 2019 Share Posted November 18, 2019 Úgy döntöttem Chewbacca kapja a szavazatom, mivel rajta több a szőr. 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzséjt Posted November 18, 2019 Share Posted November 18, 2019 Sajnos az ep3-ra szegényke szinte mellékszereplő, de mégis csak ő Luke és Leia anyja és Ben nagyanyja, és iszonyú tragédiák során ment át, amiket végül nem is tudott elviselni, amit nem csodálok. Vannak, akik tized ennyibe is belerokkannak. Csak azt sajnálom, hogy méltatlanul kevés időt tölthettünk el vele, mivel nem Erőhasználó, így ő még vissza sem térhetett. Csak Leiának vannak halvány emlékképei róla. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dei Posted November 18, 2019 Share Posted November 18, 2019 @Ody MandrellLátom Ody össze van zavarodva a szavazatom szempontja alapján. Szeretem a kutyákat és Chewbacca egy nagyra nőtt kutyára emlékeztet. Viszont nem vagyok oda azokért a szőr nélküli kutyákért. Lényegébe ennyi akart lenni, csak rövidebb megfogalmazásban. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pildi Posted November 18, 2019 Share Posted November 18, 2019 Nagyon kedvelem Padmét, a tragédiája azóta is megérint minden egyes prequel trilógia nézéskor. Mondhatom, méltóbb anyát Lucas nem is találhatott volna Luke-nak és Leiának. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts