Dzséjt Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 26. Bár nem vág teljesen a témába, de nem tudom hova máshova írjam. Feltettem a Screen Themes háttérképek Classic Artwork galériáját a honlapomra. Legallul van a link hozzá. http://www.ep3rajongo.atw.hu/ Szép lassan a többit is felteszem majd. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 27. Akik regisztráltak a HS-re, mindenképpen nézzék meg a "The Journey" című kisfilmet! Hatalmas. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 27. A másik nagy kérdés: Hogy lehet a videókat letölteni?Régebben csak kikellett másolni a temp. internet files-ból, most nem teszi bele.Vagy legalábbis nem találom sehol.Vagy letöltésvezérlővel? Ha valaki letudja szedni ez írja meg plíz hogy hogyan csinálta, vagy tegye a fel a videókat egy oldalra.THX Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 27. Szerintem nem lehet lementeni őket. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Modi Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 27. A másik nagy kérdés: Hogy lehet a videókat letölteni?Régebben csak kikellett másolni a temp. internet files-ból, most nem teszi bele.Vagy legalábbis nem találom sehol.Vagy letöltésvezérlővel? Ha valaki letudja szedni ez írja meg plíz hogy hogyan csinálta, vagy tegye a fel a videókat egy oldalra.THX Nekem se sikerül A Temp.internetfilesba nem tesz semmit, ha megpróbálom letölteni letöltésvezérlővel, akkor csak egy 5 kbytos fájlt szed le. A QuickTime 7 Pro se szedi le, pedig van benne olyan funkció, hogy a megtekintett filmeket rámásolja a winchesterre, de ez itt le van tiltva. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 27. Akik regisztráltak a HS-re, mindenképpen nézzék meg a "The Journey" című kisfilmet! Hatalmas. Ezt akár fel is tehetnék a DVD-re... óriási hangulata van! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 27. Ezt akár fel is tehetnék a DVD-re... óriási hangulata van! Attól félek, ez lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 27. A megoldás a legfrissebb videókhoz a Flashget. Mikor bejön a kis ablak, amiben a filmet lejátsza, ott jobb klikk a video mellett valahol, és Flashgot all. Ott a listából a mov kiterjesztésű fájlt jelölitek ki, és utánna bejön az az ablak, hogy hova mentsétek. És ott a felhasználónévhez és jelszóhoz azokat írjátok be, amiket a hyperspace-re való belépéshez használtok. Vagyis felhasználónévhez az e-mail címet, jelszó meg adja magát. Remélem tudtam segíteni. Ha firefoxot használtok, és a flashget nincs beépítve még a böngészőtökbe, akkor előbb szedjétek le a Firefox vagy a Flashget oldaláról a megfelelő plugint vagy mit. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 27. Nekem ígyis csak egy pár KBos fájlt hoz le Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 28. Hát nálam is csak a legfrissebb 3-4 exlusív videót szedi le így, meg az utolsó 2 making of-ot, de ez is valami. De a Return of the Ewokot nagyon le akarnám szedni. De a Journey 2 videója lejött. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 28. Ezaz!Már töltöm az utolsó 2 makinget, és a journey első részét!Köszi Coce! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Derb Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 28. Ezaz!Már töltöm az utolsó 2 makinget, és a journey első részét!Köszi Coce! Hogy lehet ezeket leszedni.Csak megnézni tudom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 28. Hát nálam is csak a legfrissebb 3-4 exlusív videót szedi le így, meg az utolsó 2 making of-ot, de ez is valami. De a Return of the Ewokot nagyon le akarnám szedni. De a Journey 2 videója lejött. A Return Of The Ewoks nekem töltődik, ha akarod felteszem valahova.Csak egyszerre max 3 fájlt lehet tölteni. Nekem a letöltés CSAK mozilla pluginnal töltődik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 28. Lentebb írtam... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 28. Hát nálam is csak a legfrissebb 3-4 exlusív videót szedi le így, meg az utolsó 2 making of-ot, de ez is valami. De a Return of the Ewokot nagyon le akarnám szedni. De a Journey 2 videója lejött. A Return Of The Ewoks nekem töltődik, ha akarod felteszem valahova.Csak egyszerre max 3 fájlt lehet tölteni. Nekem a letöltés CSAK mozilla pluginnal töltődik. Akkor megpróbálom már én is. Megpróbáltam. Nem jött össze. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 28. Hát nálam is csak a legfrissebb 3-4 exlusív videót szedi le így, meg az utolsó 2 making of-ot, de ez is valami. De a Return of the Ewokot nagyon le akarnám szedni. De a Journey 2 videója lejött. A Return Of The Ewoks nekem töltődik, ha akarod felteszem valahova.Csak egyszerre max 3 fájlt lehet tölteni. Nekem a letöltés CSAK mozilla pluginnal töltődik. Akkor megpróbálom már én is. Megpróbáltam. Nem jött össze. Nekem jó, már 78%.De IEvel nem működik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 1. Felkerült a HS-re az Insider legújabb száma! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 1. Regisztráltam én is.Várom a confirm e-mailt.Már meg is jött. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 1. Regisztráltam én is.Várom a confirm e-mailt.Már meg is jött. Asszem már csak két nap van a hét napos free időtartamból. Kapcsolj rá frenkie! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 1. Nem attól számított 7 nap ahonnan regisztrálok?Konkrét 7 nap alatt kell használni.Akkor tényleg bele kell húznom.Bár most még szívok vele.Nem akar müködni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 1. HELPPPPPPPPP!!!!!!!!!.Mi az isten az a Hyperspace Access Code?Nem a jelszavam az biztos.akármit nyitok meg a Hyperspace-en belül mindért pénzt kér.Pedig be vagyok jelentkezve.Valaki írja le legyen szíves mi a francot kell csinálni.Köszönöm. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 1. HELPPPPPPPPP!!!!!!!!!.Mi az isten az a Hyperspace Access Code?Nem a jelszavam az biztos.akármit nyitok meg a Hyperspace-en belül mindért pénzt kér.Pedig be vagyok jelentkezve.Valaki írja le legyen szíves mi a francot kell csinálni.Köszönöm. Nekemis előjött ez a probléma. Jelentkezz be itt: http://starwars.com/webapps/registration/sign-out Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 1. Obi1:köszi szépen működik.Egyébként egy hétre kaptam a belépést.8.-án jár le. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 1. Obi1:köszi szépen működik.Egyébként egy hétre kaptam a belépést.8.-án jár le. Ez érdekes! Akkor végülis akármennyi nevet kitalálok, és hét naponta újítok egy ingyenest? :39: Utána nézek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 1. Jövőhéten már nem lesz ez az ingyenes akció? Mert akkor inkább most regisztrálok be, csak akkor a hétvége két napja kárba vész. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 1. Egyenlőre sehol nem találok határidő dátumot... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 1. Obi1:köszi szépen működik.Egyébként egy hétre kaptam a belépést.8.-án jár le. Ez érdekes! Akkor végülis akármennyi nevet kitalálok, és hét naponta újítok egy ingyenest? :39: Utána nézek. Úgy van szerintem, hogy van 7 nap ami azt hiszem holnap jár le.Ha valaki ezeken a napokon regisztrál akkor ingyenes.Viszont 7 napra is kapja a reget, attól a naptól amikor regisztrált. Vagy lehet az is, hogy visszavonásig van a free trial. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 1. Különben nagyon jó.Most néztem meg az "Episode III Animatics Reel" videót és nagyon fáj a szivem, hogy milyen sok jelenetet kivágtak.A templomi mészárlás is sokkal hosszabb, gyönyörű jelenetekkel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 1. Tudsz írni egy közvetlen linket? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 1. Tudsz írni egy közvetlen linket? http://www.starwars.com/hyperspace/member/...r/video/33.html Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.