lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Május 12. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 12. Nekem akkor nem úgy tűnt, hogy egyszer lehetne használni a regisztrációt, talán még a DVD-t sem kérte, csak azon az apropón volt a link. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Május 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 12. Nekem akkor nem úgy tűnt, hogy egyszer lehetne használni a regisztrációt, talán még a DVD-t sem kérte, csak azon az apropón volt a link. Majd kipróbálom, és megírom hogy sikerült. Egy kicsit még várok vele... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Modi Hozzászólás ideje: 2006. Május 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 12. Majd kipróbálom, és megírom hogy sikerült. Egy kicsit még várok vele... Csak április 1-ig lehetett regisztrálni. (és nem Demo változat volt) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2006. Május 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 12. Csak április 1-ig lehetett regisztrálni. (és nem Demo változat volt) Van valami jó hír is mára? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Május 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 12. Jaja, múltkor regeltem a hyperspace-re, de a regisztráció végén kidobta hogy vége a mókának.Biztos mosz is ki fognak a netre kerülni a cuccok, mint anno 2-3 éve. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Május 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 12. Én is kipróbáltam, de már nem jó. Ha tudom a határidőket, nem hagytam volna veszni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Június 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 1. Ma megint kijött egy kép a HS-re, ami a jövőre várható termásből szemezget (nem jut eszembe a sorozat címe). Esetleg látta már valaki? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tibur55 Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 9. Ma megint kijött egy kép a HS-re, ami a jövőre várható termásből szemezget (nem jut eszembe a sorozat címe). Esetleg látta már valaki? A sorozat címe "2007 titkai". Az új számítógépes játékból, a rajzfilmsorozatból és talán az élőszereplős sorozatból tartalmaz látványterveket. Ehol van e: web.interware.hu/tibur55 - és azon belül a találó 2007 mappa... Már csak bő 2 hónap, és újra lesz normális adsl netem, reszkessetek, visszatérek!!! (már ha emlékeztek még rám ...) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Derb Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 9. A sorozat címe "2007 titkai". Az új számítógépes játékból, a rajzfilmsorozatból és talán az élőszereplős sorozatból tartalmaz látványterveket. Ehol van e: web.interware.hu/tibur55 - és azon belül a találó 2007 mappa... Már csak bő 2 hónap, és újra lesz normális adsl netem, reszkessetek, visszatérek!!! (már ha emlékeztek még rám ...) Super képek.Köszi Tibur55 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Derb Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 9. (már ha emlékeztek még rám ...) naná,hogy emlékszünk el nem felejtenénk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 9. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 9. Már csak bő 2 hónap, és újra lesz normális adsl netem, reszkessetek, visszatérek!!! Szuper vagy Tibi! Alig bírjuk kivárni! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 9. (szerkesztve) Már csak bő 2 hónap, és újra lesz normális adsl netem, reszkessetek, visszatérek!!! (már ha emlékeztek még rám ...) Hát te ki vagy? Kém surrant a köreinkbe? Aki spybotot mer aktiválni, azt reaktiválom Szerkesztve: 2006. Augusztus 9. - Dzséjt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 9. Köszi, Tibi, remek képek! Reméljük, ha visszajösz, már nem tűnsz el újra Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 9. Végre! Tiborom! Várjuk a fejleményeket. OFF Aug. végén Wallatos mozi lesz!! Számíthatunk rád? ON Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Derb Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 9. Végre! Tiborom! Várjuk a fejleményeket. OFF Aug. végén Wallatos mozi lesz!! Számíthatunk rád? ON parancsolsz?Én erről nem tudok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 9. parancsolsz?Én erről nem tudok. Neked írtam? Ez amolyan zárt körű rendezvény Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tibur55 Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 9. Végre! Tiborom! Várjuk a fejleményeket. OFF Aug. végén Wallatos mozi lesz!! Számíthatunk rád? ON off egész augusztusra be vagyok táblázva hétvégékre, de még bármi lehet, e-mailban tudnál dátumot küldeni? on Huhúú, most nézem, mennyi mindent feltettek a Hyperspace-re. Iszonyú sok videó, bár nem olyan érdekes, mint mondjuk egy új ep3-as making of volt egykor, azért egy nézést mindegyik megér. Lehet készíteni a helyeket a vinyótokon, lesz mit letölteni a "tárhelyemről" okótber végén. Bár bő 1 évre eltűntem a fórumokról, a SW világát nem hagytam el, és akkorára nőtt időközben a SW mozgókép-gyűjteményem, hogy az egy évvel ezelőtti önmagam sem hinné el, ha akkor látta volna... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 9. Biztos tudsz érdekességgel szolgálni. Egyébként az animációs dolgokat várjuk nagyon, és az élőszereplős cuccot. Biztos jó móka lesz, de még odébb van. Konkrét mozis időpontot még én sem tudok. Valamelyik hétvégén... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Derb Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 9. Neked írtam? Ez amolyan zárt körű rendezvény Szóval én nem tartozom ide? Köszönöm szépen. Zárt körű.Köszike. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 9. Szóval én nem tartozom ide? Köszönöm szépen. Zárt körű.Köszike. Ne sértődjél, engem sem hívtak... zárt körű, nem fórumkörű. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 9. Szóval én nem tartozom ide? Köszönöm szépen. Zárt körű.Köszike. Nyugodj már le ember! Ez nem fórum rendezvény, hanem privát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 9. Tényleg Tibur te sem tudnál esetleg ha szépenkérlek kapcsolatba lépni az Aranyfénykard nyerteseivel, és megsúgni nekik h a magyar rajongómag krémje ( )őket választotta? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Derb Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 9. Nyugodj már le ember! Ez nem fórum rendezvény, hanem privát. Már megbocsáss de a privát nem arra való,hogy a privát dolgokat azon úton beszéljétek meg.Azért van. Nem.Ha nem írnád ki ,akkor nem "fustölögnék". De bocsánat egy kicsit túl reagáltam.Bocs.De azért mégis a Privi arra van. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 9. Tudom mi, mire való. Írtam egyet Tibinek, Te belekotnyeleskedtél. Nem kell megsértődni. A továbbiakat törlöm. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Derb Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 9. (szerkesztve) OFF Ilyeneken ne akadj ki A fórumról 2 ember van benne a hat főben. Baráti buliról van szó, amiket évek óta megrendezünk. ON Szerkesztve: 2006. Augusztus 9. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Derb Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 9. OFFIlyeneken ne akadj ki A fórumról 2 ember van benne a hat főben. Baráti buliról van szó, amiket évek óta megrendezünk. ON Oké.Bocsánat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 10. Már csak bő 2 hónap, és újra lesz normális adsl netem, reszkessetek, visszatérek!!! (már ha emlékeztek még rám ...) Nagyon várunk Köszi, hogy felraktad a képeket, fantasztikusak Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 10. Köszi, hogy felraktad a képeket, fantasztikusak Nekem az tetszik, amikor a csillagromboló a város fölött lebeg. Fantasztikus. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 10. Nekem az tetszik, amikor a csillagromboló a város fölött lebeg. Fantasztikus. Pont eltaláltad a kedvencemet közülük Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 10. Pont eltaláltad a kedvencemet közülük Szintén Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.