Ugrás a kommentre

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Nagyon kíváncsi vagyok, hogy miért kellenek majd nekik ezek a páncélok. Ahogy néztem, külföldi fórumokon is értetlenül állnak ehhez azok, akik naprakészek a 3. fázissal. Szóval kíváncsi lettem.

Hozzászólás ideje:
6 órával ezelőtt, kdani20 írta:

Nagyon kíváncsi vagyok, hogy miért kellenek majd nekik ezek a páncélok. Ahogy néztem, külföldi fórumokon is értetlenül állnak ehhez azok, akik naprakészek a 3. fázissal. Szóval kíváncsi lettem.

Ha minden igaz a Tears of the Nameless adhat egy választ erre a kérdésre. Még nem olvastam a könyvet, de redditen valaki azt spekulálta, hogy a könyvben történik valami, ami miatt ezek a páncélok lehetnek majd a megoldás a névtelenek és a métely (angolul blight) ellen. :)

Hozzászólás ideje:

A mai Dark Horse/Lucasfilm publishing panelen bejelentettek egy one-shotot, ami a Battle of Eriadura hallgat. A történet két régi barátról szól, akik ellenkező oldalon találják majd magukat.

Image

• 2 héttel később...
  • 2 héttel később...
Hozzászólás ideje:

A nyári tier listem után itt van egy frissített verzió. Sikerült ugyanis befejeznem a Marvel képregényt (még úgy 2 hónapja) és a legutóbbi könyveket is elolvastam. Épp ma értem a Tears of the Nameless végére. A Beware-ről már írtam, ha lesz időm, akkor a Tearsről is írok még ma, ha nem, akkor holnap.

Majd lassan belekezdek az Adventures szériába (eddig 1 füzetet olvastam el), meg a többit is elszeretném majd olvasni, hogy év végéig kb. felhozzam magam a jelenlegi helyzethez.

image.png

Hozzászólás ideje:

Cavan Scott megosztott pár érdekességet, amit egy fannak írt, arra a kérdésre vonatkozóan, hogy a HR miért lett kaszálva (igen, a személy konkrétan "cancelled" szót írt :lol:):

- Már 2019 márciusában tudták, hogy 2025-ben végetér az egész történet, amit ők alkottak meg (gondolom 2025 azért volt említve, mert látva a képregények megjelenését, csúszással számoltak, továbbá a 3. fázisban már a könyveket se tömbösítve adták ki, hanem közöttük akár 1,5-2 hónap is eltelt).

- Az, hogy legyen egy tényleges befejezés, már a kezdetekkor eldöntötték (ugye mindenki emlékszik a bejelentő videóra, amikor a fehér táblára mindenféleség fel volt sorolva), továbbá tudni akarták, hogy mi a végcél, hol kulminálódik a történet és ehhez viszonyítva a karakterek és a narratíva ehhez a pillanathoz vezessen.

- Amikor 2020-ban nekiállt elkezdeni a Marveles képregényét, már akkor megírta a 3. fázis legutolsó számának utolsó három oldalát! Eltette a fiókja mélyére, majd most újra elővette, és egy-két dialógust átírt, hogy az eddigi történetekhez igazodjon, de Keeve Trennis záró soraihoz nem nyúlt hozzá.

- Mi lesz a jövőben? Még rengeteg Köztársaság Fénykora történet jön és hogy mi vár ránk a 3. fázis után? Nos, mint ahogy a múlt hónapban elmondták: bár nincs (és nem is volt sosem) 4. fázis, Star Warsosan válaszolva: senki se megy el igazán...

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.