kdani20 Hozzászólás ideje: 2024. Október 19. Hozzászólás ideje: 2024. Október 19. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy miért kellenek majd nekik ezek a páncélok. Ahogy néztem, külföldi fórumokon is értetlenül állnak ehhez azok, akik naprakészek a 3. fázissal. Szóval kíváncsi lettem. Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2024. Október 19. Hozzászólás ideje: 2024. Október 19. Azlin Rell mint Temple Guard? Az komoly... Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2024. Október 19. Hozzászólás ideje: 2024. Október 19. 6 órával ezelőtt, kdani20 írta: Nagyon kíváncsi vagyok, hogy miért kellenek majd nekik ezek a páncélok. Ahogy néztem, külföldi fórumokon is értetlenül állnak ehhez azok, akik naprakészek a 3. fázissal. Szóval kíváncsi lettem. Ha minden igaz a Tears of the Nameless adhat egy választ erre a kérdésre. Még nem olvastam a könyvet, de redditen valaki azt spekulálta, hogy a könyvben történik valami, ami miatt ezek a páncélok lehetnek majd a megoldás a névtelenek és a métely (angolul blight) ellen. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2024. Október 19. Hozzászólás ideje: 2024. Október 19. A mai Dark Horse/Lucasfilm publishing panelen bejelentettek egy one-shotot, ami a Battle of Eriadura hallgat. A történet két régi barátról szól, akik ellenkező oldalon találják majd magukat. 2 Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2024. Október 31. Hozzászólás ideje: 2024. Október 31. Valaki nem tudja, hogy a Thull's Shroud hogyan lett lefordítva magyarra a KF kiadványokban? Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2024. Október 31. Hozzászólás ideje: 2024. Október 31. Thull-lepel. A Jedik fénye 28. fejezében említik. 1 Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2024. Október 31. Hozzászólás ideje: 2024. Október 31. Köszi, majd megnézem Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2024. November 9. Hozzászólás ideje: 2024. November 9. A nyári tier listem után itt van egy frissített verzió. Sikerült ugyanis befejeznem a Marvel képregényt (még úgy 2 hónapja) és a legutóbbi könyveket is elolvastam. Épp ma értem a Tears of the Nameless végére. A Beware-ről már írtam, ha lesz időm, akkor a Tearsről is írok még ma, ha nem, akkor holnap. Majd lassan belekezdek az Adventures szériába (eddig 1 füzetet olvastam el), meg a többit is elszeretném majd olvasni, hogy év végéig kb. felhozzam magam a jelenlegi helyzethez. 1 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2024. November 14. Hozzászólás ideje: 2024. November 14. Cavan Scott megosztott pár érdekességet, amit egy fannak írt, arra a kérdésre vonatkozóan, hogy a HR miért lett kaszálva (igen, a személy konkrétan "cancelled" szót írt ): - Már 2019 márciusában tudták, hogy 2025-ben végetér az egész történet, amit ők alkottak meg (gondolom 2025 azért volt említve, mert látva a képregények megjelenését, csúszással számoltak, továbbá a 3. fázisban már a könyveket se tömbösítve adták ki, hanem közöttük akár 1,5-2 hónap is eltelt). - Az, hogy legyen egy tényleges befejezés, már a kezdetekkor eldöntötték (ugye mindenki emlékszik a bejelentő videóra, amikor a fehér táblára mindenféleség fel volt sorolva), továbbá tudni akarták, hogy mi a végcél, hol kulminálódik a történet és ehhez viszonyítva a karakterek és a narratíva ehhez a pillanathoz vezessen. - Amikor 2020-ban nekiállt elkezdeni a Marveles képregényét, már akkor megírta a 3. fázis legutolsó számának utolsó három oldalát! Eltette a fiókja mélyére, majd most újra elővette, és egy-két dialógust átírt, hogy az eddigi történetekhez igazodjon, de Keeve Trennis záró soraihoz nem nyúlt hozzá. - Mi lesz a jövőben? Még rengeteg Köztársaság Fénykora történet jön és hogy mi vár ránk a 3. fázis után? Nos, mint ahogy a múlt hónapban elmondták: bár nincs (és nem is volt sosem) 4. fázis, Star Warsosan válaszolva: senki se megy el igazán... 1 3 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: Péntek 12:31 Hozzászólás ideje: Péntek 12:31 (szerkesztve) Na sikerült utolérnem magamat, így gyorsan összedobtam Paintben egy olyan idővonalat, amit még a 2. fázishoz is csináltam. Próbáltam az egyes projekteket elkülöníteni, valamint amikor teljes nyilat látni, az természetesen azt jelenti, hogy teljesértékű folytatásként kell értelmezni, a szaggatott nyíl csupán azt takarja, hogy nincs szoros kapcsolat közöttük, de vannak dolgok vagy személyek, amik megjelenhetnek az adott műben. Lehet, hogy valahol hibáztam, de szerintem jól prezentálja a 3. fázist az alábbi kép. Ahova kérdőjelet tettem, azt azért tettem, mert egyrészt az adott művek (A Valiant Vow, Fear of the Jedi) még nem jelentek meg, de vannak arra utaló jelek, hogy bizonyos elemek/személyek felfognak tűnni az adott művekben. Az Adventures szériát meg külön lett szedve, mert eléggé szerteágazó, viszont az Eriadui csatába torkollik, így szerintem jobban érthető... remélem. Akinek egy kis segítség kell, azoknak balról jobbra, fentről lefele a sorrent: - Eye of Darkness (felnőtt) - Temptation of the Force (felnőtt) - Trials of the Jedi (felnőtt) - Defy the Storm (YA) - Tears of the Nameless (YA) - Echoes of Fear (Dark Horse minisorozat képregény) - Into the Light (YA) - Escape from Valo (MG) - Beware the Nameless (MG) - Dispatches from the Occlusion Zone (DH minisorozat képregény) - A Valiant Vow (MG) - HR Adventures (Dark Horse) - Saber for Hire (DH) - Crash Landing (DH) - Marvel High Republic - Crash and Burn (DH) - Tempest Breaker (hangoskönyv) - A Wedding Spectacular (DH special) - Fear of the Jedi (5 részes Marvel miniszéria) - HR Adventures (DH) folytatása Szerkesztve: Péntek 12:40 - Bence1997 2 2 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 20 órával korábban Hozzászólás ideje: 20 órával korábban 2025. 01. 28. - 20:23, Iqvi írta: Ettől függetlenül én remélem, hogy el fog készülni. Jó lenne egy újabb Porter Engle mini sorozat. A "The Broken Blade" jelen állás szerint vagy egy füzetet fog tartalmazni vagy kettőt ha a Trials előtt akarják kiadni. De olyan nagy a csend körülötte, hogy szerintem az nem lesz része a 3. fázisnak. De egyszer kifog majd jönni. 1 Válasz
Ajánlott hozzászólás
Létrehozta: Bence1997,
Ki-kicsoda
Ajánlotta: Ody Mandrell
2 válasz
A teljes hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.